ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Kat  

član od: 16.2.2005

sporočila: 44

16. mar 2005 17:58

Pozdravcek vsem! Jaz se zadnjih nekaj dni nonstop naziram hrane, ne vem kaj mi je. :( Sicer sem se vedno pod 60 kg, kar je bil moj prvi cilj, a ko se tako najedam imam potem kmalu strasno slabo vest. Dokler sem bila v sluzbi je bilo uredu, popoldne je pa ponavadi katastrofa. :( Katarina

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

16. mar 2005 18:01

Živjo! Ivonja si lahko kar roke podava. Tudi jaz sem bolj nočna in zjutraj temu primerno zgodnja. No, vsaj v zimskem času sem se privadila vstajat malo prej, ker se mi je vedno mudilo, da ujamem najboljšo smuko, glede na to da se tudi meni iztekajo študentska leta, je blo treba maksimalno izkoristit to možnost. Če priznam imam kar malo preveč oddiha, sem si kar ZELO privoščila, predvsem zato, ker sem vsa štiri leta faksa delala preko študentskega servisa in sploh nisem zaužila tistega pravega študsentskega življenja (žurke, poležavanje,..... velikokrat ni bilo časa za to. Zjutraj služba , popoldan faks, ponoči knjige,....). Občutila sem le tisto finančno plat tega življenja, saj veš denarja nikoli ni, pa vseeno vedno je. Je skoraj tako kot pri upokojencih, ki nikoli nimajo časa, no čeprav se venomer pritužujejo, da tudi denarja ni. Pa saj veš kaj pravijo, kdor se pritožuje ima vedno dovolj. Se pa čudim nekaterim od kod jim denar. Ne delajo nič, le študentsko živijo.... Ne vem, a jim mogoče res starši vse plačujejo? Darchy pišeš, da ti deke gredo na novi tehtnici lepo počasi dol. Jaz imam staro in se nikamor ne premakne, pa me zanima kje se kupijo take, da gre vse spet lapo enakomerno dol!!! Kat zate ne vem, vendar jaz ko sem živčna preveč jem. Pomiri se, razmisli raje kako lepo bo maja, če se ne motim se takrat poročiš. Za napad hude lakote pa si pripravi v hladilnik nekaj svežega korenja in ko pride poseži po njem. Verjemi, da bo moralni maček veliko manjši, svojemu telesu pa boš naredila veliko več koristi, kot če se "nažreš". Lp, Rožica. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 16. mar 2005 18:14:03

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

16. mar 2005 18:40

He he, Rožica, morda bo krivo to, da mi je teža en mesec stala kot vklesana, sedaj pa se je zgodil čudežni premik. Zdaj pa molim in držim pesti, da bo šlo dol...tako malo manjka...do prve postaje (do cilja pa še precej). Kat, če si se pregrešila ti svetujem, da se naslednji dan rekreiraš oziroma vsaj malo potelovadiš. Nekako se moraš "opravičiti". Sicer pa se strinjam z Rožico, ko je človek pod stresom (in ti ga imaš sedaj precej: poroka, at), se nekontrolirano baše (zato se jaz med izpitnimi obdobji zredim!), da bi s hrano potešil stres...ućinek je seveda ravno nasproten in vodi v še večji stres, še več prenažiranja... Zato človek potrebuje SPROSTITEV. Ustavi se malo, vprašaj se kaj se dogaja, vzami si nekaj trenutkov za oddih in se zrelaksraj - malo razvajanja ne bi škodilo. Prijeten večer, Darchy

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

16. mar 2005 21:04

Darchy da ne bo pomote , saj ti privoščim. Držim pesti zate! Čeprav si tudi jaz želim, vsaj malo lastnosti tvoje vage. Pa nimam v mislih tistega izračunavanja maščobe, želim si le, da bi vsak dan manj kazala. :)))) Sicer pa se tudi dodatnih funkcij nebi branila. No, zdaj sem pa že preveč zahtevna. Čao! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

16. mar 2005 22:56

Hojla hoj! Po dveh kazenskih sadnih dneh, sem danes s takim užitkom pojedla makarone za kosilo da je kaj. Pa tudi sladice za večerjo se nisem branila. Se pa počutim zelo dobro po teh sadnih dneh, sem se malo spucala. Jutri pa spet sadje. Mi že skozi ušesa in še kaj ven gleda. Bo že. Pada vedno več pohval na moje izgubljene kilograme in to je tako nor filing. Pa kaj sploh govorim, saj to že vsi veste. Smo skupaj zgubil že tolko kilogramov, da če bi iz tega otroci nastajal, ne bi bilo panike za povečanje natalitete. Kaj bluzim!?! Grem raje spat. tejčica

Maajaa  

član od: 10.6.2004

sporočila: 18

16. mar 2005 23:18

Oh, ja, tukaj ena ta lačna:) Sem prestala ta vodni dan. Poročam jutr, kako bo kazala tehtnica. Brez pregreh, sama voda, samo mam filing, da ne bo kakega čudežnega primanjkljaja, ne počutim se nič kaj lažja. Glede na to, da grem v drugi mesec, me tare, če ne bo šlo nič dol, ker sem razpoloženjsko preveč odvisna od tega, da gre. Še večjo skrb mi pa povzroča to, kaj bo po dieti??! Mnoge pišete, da boste še vedno ločevale živila, jaz pa jih pri mili veri ne želim in želim jest kot prej. Glede na to, da sem se zredila v dveh letih za 5kg, najbrž ne bi bilo težko vzdrževat moje nove teže pač samo s tem, da pazim, pa se vsak teden tehtam, da čekiram in sproti pazim. Upam, da ta dieta ni tako naravnana, da ko se je enkrat lotiš, moraš bit za vedno noter, če ne se v hipu zrediš? Saj ni tako ne?!! Upam, da res. Motivacija mi je povsem padla, bolje da grem spat, jutri pa mesek.... uh, ma pojedla bi, karkoli bi mi dali, tako sem lačna!!! Hvala za vse lepe želje ob vodnem dnevu!!! Saj res, Brittney, kako si se ti držala? Lahko nočko* Maja

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

17. mar 2005 8:24

hojla! danes sem pa jaz polna energije! kako ste punce? vodenke?? ostale?? upam, da vse zadovoljne :) zdaj ko sem malo brala zadnje strani sem se počutila spet kot v tistih dobrih študentskih časih.... hmmmm, ko so, ne veš kako so fajn. čeprav jih tud jaz nisme nikoli izkoristila tako kot tipičnio študentje, kot pišeš rožica. jaz sem se ob študiju šla še mamo :) 2x. heh če te kaj potolaži, ko greš v službo je lažje. jaz nisem v svojih zgodnjih 20tih zgledla nikoli tako dobro kot potem, ko sem se zaposlila. enostavno nimaš časa mislit na hrano zaradi vseh obveznosti in tempa. ob knjigah opa misli vedno zaidejo do hladilnika ali piškotov. bolj ko sem bila nervozna bolj sem jedla. en km sem šla peš po čips in čokolado, če je bilo treba :) huh, sem spet zašla.... torej, čeprav sem KAO nehala z dieto, pa nameravala vztrajat samo s tem načinom prehranjevanja do 11.4 ko začnem zares, NE MOREM VEN! NE GRE! jaz imam ta takt v glavi!!! B Š S OH...in tako znova. včeraj sem prav uživala!! sem po 10 tih letih smučala. smo imeli smućanje po službeni dolžnosti :)) niti moji kaskaderski padci me niso spravili v obup. in vse se je tud s htano super izšlo, je direktor častil še ksoilo in ker sem dopoldan za malico pred odhodom pospravila pico ohne alles sem si potem privoščila čokoladne palačinke. moj bledi obraz je ponovno dobil malo barve in na sploh grem veselo naprej v ta sončen SADNI dan. in se naravnost veselim skupnega začetka z ostalimi ki začnete aprila. ker zdaj sem zgubila nadzor nad cm-ji in kg-ji. a katera prakticira tehtanje v lekarni? sem mislila z začetnim dnem tja pa pol vsak emsec..ne vem, vago imam sicer tudi doma. pa sem spet (preveč) rekla. ampak večraj nisem pa nič, tako da sem imela v dobrem :P tabina

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

17. mar 2005 9:03

Maja, čestitam, da ti je uspelo zdržati. Brittney, je tudi tebi? Saj ni bilo tako hudo,ne? In rezultati? Tudi mene malo skrbi,kako bo v tem naslednjem mesecu, ko KAO da teža stoji. Kakšne izkušnje imate ostale s tem? Maajaa, malo se bova primerjali, predvsem pa vzpodbujali, saj bi bilo škoda vreč puško v koruzo, ko sva prišli že tako daleč. Aknirad-bombica

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

17. mar 2005 9:21

PARTY TIME!!!!!! po enem mesecu gledanja šestice, mi je danes tehtnica pokazala 59,9...verjetno je velik razlog včerajšnji sadni dan, pa tudi dejstvo, da se v zadnjem delu spet nekaj premakne...UPAM! Darchy

bambola  

član od: 25.2.2005

sporočila: 43

17. mar 2005 9:28

Mene pa nekaj skrbi, vedno ko imam sadni dan, me tako neznosno boli glava, a ima katera podobne težave.?? bambola

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti