16. mar 2005 18:01
Živjo!
Ivonja si lahko kar roke podava. Tudi jaz sem bolj nočna in zjutraj temu primerno zgodnja. No, vsaj v zimskem času sem se privadila vstajat malo prej, ker se mi je vedno mudilo, da ujamem najboljšo smuko, glede na to da se tudi meni iztekajo študentska leta, je blo treba maksimalno izkoristit to možnost. Če priznam imam kar malo preveč oddiha, sem si kar ZELO privoščila, predvsem zato, ker sem vsa štiri leta faksa delala preko študentskega servisa in sploh nisem zaužila tistega pravega študsentskega življenja (žurke, poležavanje,..... velikokrat ni bilo časa za to. Zjutraj služba , popoldan faks, ponoči knjige,....).
Občutila sem le tisto finančno plat tega življenja, saj veš denarja nikoli ni, pa vseeno vedno je.
Je skoraj tako kot pri upokojencih, ki nikoli nimajo časa, no čeprav se venomer pritužujejo, da tudi denarja ni. Pa saj veš kaj pravijo, kdor se pritožuje ima vedno dovolj.
Se pa čudim nekaterim od kod jim denar. Ne delajo nič, le študentsko živijo.... Ne vem, a jim mogoče res starši vse plačujejo?
Darchy pišeš, da ti deke gredo na novi tehtnici lepo počasi dol. Jaz imam staro in se nikamor ne premakne, pa me zanima kje se kupijo take, da gre vse spet lapo enakomerno dol!!!
Kat zate ne vem, vendar jaz ko sem živčna preveč jem. Pomiri se, razmisli raje kako lepo bo maja, če se ne motim se takrat poročiš.
Za napad hude lakote pa si pripravi v hladilnik nekaj svežega korenja in ko pride poseži po njem. Verjemi, da bo moralni maček veliko manjši, svojemu telesu pa boš naredila veliko več koristi, kot če se "nažreš".
Lp, Rožica.
Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 16. mar 2005 18:14:03