15. mar 2005 20:00
Hvala Ivonja! Kot sem že omenila, imam okužbo Herpes zoster ( to je v bistvu popolnoma enak virus kot pri vodenih kozah, le da simptomi in bolezen ni takšna kot prvič oziroma v otroštvu. ). Verjetno si me narobe razumela, oziroma sem napisala zelo dvoumno. Virius ne razsaja oziroma se ne širi po okolici, s tem sem mislila,da se širi po mojem telesu. Najprej so se mi izpuščaji pojavili le v ledvenem predelu in temu pripadajoče močne bolečine, včeraj pa se je vse prestavilo že na noge.... Joj, kako vam zavidam vso svežo zelenjavo. Ivonja jaz bi z motovilcem bila več kot zadovoljna. Predvsem danes mislim samo na hrano. In sanjam o regratu in o tem, da bom 14 dni jedla samo le tega....... Lahko bi imela samo zelenjavne dneve ( beri regradove), Joj ste mi pa res zbudile skomine, komaj si privoščim malo več beljakovin, pa že spet sanjam o zelenjavi. Bomo videli, če bo res talko dober kot se mi zdaj zdi da je!.... Pustite me naj še malo sanjam!!!!!!!.... Ivonja, glej na vse z lepše plati, ti si vsaj lahko čikirala travnik, jaz ga bom kot izgleda morala skidati. Še sreča, da se že celo zimo boljkot ne držim pravila, da se snega kidat in starih ljudi *piiiip*, NE SPLAČA. Joke!!! Lp, ROžica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.