14. mar 2005 10:36
Živjo!
Nič se ne sekirajte za vse te pregrehe, kar lepo naprej po dnevih pojdite in DA NE SLIŠIM VEČ, DA BO KATERA ODNEHALA. Se ne splača.
Sploh pa predvsem zaradi psihe, se ne splača, ker padeš v nekakšen začarani krog. Prenehaš z dieto zaradi ene pregrehe, no potem pa res lahko še kaj več pojem..., če sem že to, bom še to..., v ponedeljek pa spet na dieto!
Potem pa moralni maček, pa ugotavljanje ali mi je res bilo treba..., pa padec samozavesti in spoštovanja....
PUNCE SE NE SPLAČA ODNEHAT, KER NAM/VAM KAR DOBRO GRE. VAŽNO JE, DA SKRENEMO NAZAJ NA PRAVO POT IN Z ŠE VEČ TRME IN ODLOČENOSTI GREMO NAPREJ.
Kot ste opazile sem napisala nam/vam to pa zato, ker sem med grešnicami, pa ne po svoji volji. Vse to zaradi zdravil. ki jih jemljem ( ene na 8 ur, druge na 6 ur) pa ne na prazen želodec kot je rekel zdravnik. No, in zato se mi zdi samo jem.
Pa mi je odleglo, ko sem priznala.
Predvsem zaradi zgoraj opisanih težav sem se odločila, da sama naredim točno to, kar sem vam svetovala, da ne smete ( ima katera drugačen predlog). Prenehala bom in pomladi, kot pravite ostale, ponovno začela.
Upam, da bo do takrat bolje in da bom lahko izvedla vse tri meseca tako kot si želim.
Dodala pa bi še nekaj. Glede nohtov in las..., je ena nekaj omenila.
Tudi jaz imam zelo salabe, krhke nohte in lase.
Tudi imunski sistem mi je zelo oslabel, kar pa zaradi toliko zaužitega sadja in zelenjave kar ne morem verjet. Zdravnik mi je predpisal b-compleks in Ca, ter še nekaj drugega, da bo baje malo normaliziralo situacijo.
Zato vam polagam na srce, ne vstrajajte dlje kot tri mesece. In uživaljte dodatke k prehrani (čeprav sem jih tudi jaz, kot zgleda ne dovolj) in privoščite si na B dan, ker beljakovin zaužijemo res premalo.
Se opravičujem za obsežno sporočilo!
Želim vam veliko uspehov, kmalu bomo spet skupaj !!! Do takrat pa je jasno, da vas bom spremljala kolikor bo mogoče, ker brez tega foruma ne morem več živet!
Lp, Rožica.
NOvim zmagam in pomladi naproti!
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.