11. mar 2005 10:59
Hojla punce!
Aknirad, tut men se dogaja, da sem zlo švoh, pa da hodim naokrog, kot bi me luna nosila. Ne vem, če je pri tebi kriva dieta, pri meni sigurno je, ker pojem tok malo, da sem ves čas po malem lačna (sem se že navadila na to).
Uh, pa kako me je včeraj zeblo!!! S sestro, ki si deliva sobo, imava čez noč vedno okno na V odprto, da je svež zrak, pod kovtrom in dekico pa je prijetno toplo. No, včeraj zvečer me je tako zeblo, da sem ga zaprla, pa poleg pižame nase še nogavice navlekla in še eno majčko z dolgimi rokavi povrh. Potem je blo bolše:)
Katrin, pojma nimam, če je to preveč sadja, kot pravijo ostale menda ni. Jaz takrat v celem dnevu pojem 2 jabolki, 2mandarini in eno pomarančo.
Glede rojstnih dni, svetujem ti, da se probaš zadržat in ješ samo tisto, kar smeš. Ker drugače boš razočarana naslednji dan. Tako je v ta prvič mene skoraj na rit vrglo, ko sem zaradi toasta, sladoleda in jogurta na Š dan, naslednji dan imela kg več kot prejšnji dan:(( Zato se pa probam čim manj kršit, ker me preveč potre neuspeh s kg, upam, da me ta drugi mesec ne bo preveč usekalo, ker kot pravite skoraj noben kaj dost ne shujša takrat.
Kar se tiče hribčkov, sem danes probala moj star rdeč modrček, še vedno mi ni prav, se pravi, da tiste 4kg niso šle samo od tam. Čeprav bi bila srečna, če bi se hitro zmanjšale za kako številko. Katrin imam povsem enake probleme z modrčki!! Grozno je to, se strinjam.
Veste česa ne vem, kako vam uspe še na fitnes zravn hodit? Jaz sem tako švoh, da si ne predstavljam ure aerobike, ne da bi vmes padla skup (že takrat ko sem normalno jedla, sem prišla vsa prepotena domov in celo uro nisem prišla k sebi). Tko, da imam namen spet hodit, ko neham z dieto, da mal učvrstim telo.
Uh, še nekaj dni pa bo vodni dan, ne boste verjele, res se ga veselim, bom vsaj kako kilo več zgubila.
Lepo se imejte, jaz pa k čiščenju stanovanja (ta petek sem jaz na vrsti).
Papa, Maja.
Sporočilo je spremenil(a) Maajaa dne 11. mar 2005 11:02:38