10. mar 2005 21:50
Dober vecer mucenikom in dekletom, Komaj sem se prigrebla do racunalnika. Prisla sem z vecernega sprehoda in tako zarjula, da sem takoj dobila pol ure pred ekranom. Matr mularija, celo popoldne imajo cas za studijske obveznosti in razno chatanje, ampak ne, zvecer je treba pred racunalnikom gnojit. Sem zadnjic sredi noci sla na WC in slisim iz kabineta eno govorjenje. Prisluhnem in slisim hcero kako govori. Najprej sem mislila, da se sama s sabo pogovarja in kar malo me je zaskrbelo kaj se dogaja z njo. Vstopim v kabinet in smrkla je imela na usesih slusalke, na ekranu pa sem videla enega tipa. Saj vem, da obstaja chat, cyber sex in podobne stvari, ampak se mi zdi, da je v zivo vse bolj prijetno. Vsekakor pa bolj otipljivo! Seveda sem zarohnela, saj se to za eno mamo spodobi, ni res?! Nekako se trudim, da spremljam novosti in, da nisem tista "zavrta mama", pa mi vedno ne uspeva. Kakorkoli ze, uspela sem prebrati vse kar ste napisale. Vidim, da se drzite. Pridne ste, ni kaj. Kokos in Marjetka Cvetka vsaka vama cast ... vodni dan je gotovo zelo zdrav in sigurno zelo koristen za vitek stas. Nic se ne sekiraj Kokos. Pomisli koliko si jedla pred tole dieto in veliko lazje ti bo. Sicer pa bo naslednji krajec hitro tukaj. Mmmmmm regrat. Tudi mi ga imamo radi in pojemo ga toliko, da ga je prav muka nabirat. Vcasih po kosilu cakam kdo bo prvi zamukal. Domaci ga imajo najraje z zaseko in jajci, meni pa je taksen enostavno pretezek. Ne skoduje mi veliko stvari, topel regrat pa mi dela hude tezave. Ponavadi si ga privoscim s krompirjem, cesnom in standardnim dresingom (olje in kis). Prav z veseljem bi si ga zdajle privoscila eno posteno skledo. Danes sem si koncno potesila zeljo po mesu. Vam povem, da sem naredila tako dobro pecenko, da so se vsi oblizovali. Skuhala sem govedino, kasneje dodala cebulo, korenje, por in malo paprike ter potem vse pretlacila. Vse to sem dala v ponev in v pecico za 20 minut. Ojej kako je bilo dobro, samo nisem mogla pojesti toliko kot sem si zazelela. Sem si pa za vecerjo privoscila tudi posteno porcijo. Tisto nacelo: pol manj sem enostavno odmislila, le solate nisem za vecerjo. Zdaj sem dobra za 4 dni :o) Darchy, upam da bo nova tehtnica prijazna do tebe. Ce ne bo kazala "pravilno" pa poslji tvojega lubija naj jo zamenja. Gotovo prodajajo tudi tehtnice, ki pravilno kazejo :o). Sicer pa je kidanje in fitnes garancija za izgubo kil!! Bambola, tudi jaz pecem brez mascobe. Meso seveda - na zaru, ali pa v pecici in prilijem malo vode. Prav lepo se popece. Zelenjavo pa dam v jensko posodo in tudi v pecico, prav lepo se popece. Krompir lahko peces v alu foliji ali pa v polivinilu. Vsekakor je boljsi, ce mu dodas malo zelenjave. Vsa zadeva je potem tako lepo socna. Dobrodosla spet med nami naja. Ni hudir, da ti tokrat ne uspe!! Pridi med nas, lazje ti bo. Dalmatinka, lepo da si se z nami. Se malo pa bos spet zacela, ane. Z Marjetko Cvetko se znova lotita diete 11.4. in sigurno vaju in ostale se pridem pogledat. Ves Marjetka Cvetka, saj ne bom jedla samo mesa, ampak prve dni pa zagotovo. Kot sem ze omenila, se bom vrnila k mojemu Montignacu in veckrat jedla meso, se pravi vsaj 4 x na teden. Se pa potem drzim nacela, da ce jem meso za kosilo, potem ga za vecerjo ni. Rada imam tudi zelenjavo z naribanim nemastnim sirom (peceno v pecici), ali pa solato z trdo kuhanim jajcem. Jutri pa bom po dolgem casu spet jedla riz in sicer z grahom. Ponavadi si skuham neociscen riz, ki ga poprej namocim za kaksno uro. Jutri pa si bom privoscila belega, ker neociscenega tudi videti ne morem vec. So pa domaci izrazili zeljo, da bi po dolgem casu spet jedli riz in "normalnega prosim" je bilo receno. Tabina, nic ne skrbi. Vrtickanje, pomlad in regrat ti ne uidejo! Zdaj pa je res dovolj modrovanja. Pridni bodite in se imejte radi Lahko noc Marina5