3. jun 2005 8:47
Jutro! A še vse spite? Jaz sem speljala sadni dan 100%. Se je pa že začel ciklus, ki je bil kriv za mojo dvodnevno požrtijo. Mislim, da bo zdaj vredu, ker res ne bi želela končati kot Rmeli, pa brez zamere. Včeraj sem kar nekaj časa sedela pred polno obložene mizo (sladkarije) pa ni nič romalo v moja usta. Jupi!!! Bom kamalu spet ta prava. Kmalu pa zato, ker moram priznat, da vsaj malo mi je pa bila mamljiva čokolada pa sem se vzdržala. Danes pa meso...njam... njammm. Zelo mi je všeč ideja o albumu, moti me le to, kot je že ena napisala, ta forum bere veliko več ljudi, ki se nam še jevit ne upa, menim, da bi mogle imet tak album, da nebi bil na ogled vsem ostalim. Z kakšnim geslom za sam ogled. Pa tudi tabelo bi bilo treba malo dopolnit. Vipercat si še z nami? Saj vem da nimaš veliko časa. Zoran dobrodošel nazaj, kaj pa je povzročilo tvoj napad lakote? (PMS?) :))))) joke! Kaj pa naša stran? Že kaj nastaja? Pozdravček! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.