2. jun 2005 13:05
hey, super darchy, samo da eno tako fotko iz dobrih cajtov najdem;) a to je vsespološno dostopno?? ali bo potrebno geslo za dostop? kar se tiče piknikov, slavij in ločevanja...jaz se ponavadi prilagodim s tega vidika, da kak dan preskočim, če imam Š imam pol raje dva B pa OH spustim...s emi pač ne zdi lih da bi gostitelje še s tem zafrkavala...ne vem, če ima 30 gostov in vsak heče nekaj druga...ne vem. sicer pa se zna zgodit, da miza sama ponuja in če si karakter, zakaj pa ne kruh in zelenjava? nens, tnx.. da vicijeva šifra je res super...požrla sem jo...ampak ko sem zvedla d ani čsit vse res sem bila kr malo razočarana.... kdaj pa jem? hm, dopoldan sadje do 16, potlej kosilo, potem pa odvisno, včasih še ob 19h. zadnje čas emi bolj diši sadje zvečer. pa to ni dobro ne? bi morala kr isto kot za kosilo.... punce, jaz sem v riti. od tega vodnega dne sem nenasitna. zdaj sem požrla čips. v avto sem ga šla iskat, kr ga je tamala odprtega pustila. in ko sem ga papcala sem si mislila kako to ni tak greh, ker imam Š. zdaj pa peeečeeee :( porednica! saj se poboljšam.... res me je iztirilo. tabina aja pa še to... še 10 strani imamo lufta nekje...pa nas bo jernej spet zaključil. nam bo sploh privoščil še eno temo??? smo žleht a? Sporočilo je spremenil(a) tabina dne 02. jun 2005 13:08:28