ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

becki  

član od: 10.5.2005

sporočila: 23

25. maj 2005 8:58

Marjetka cvetka, ko sem te prebrala, ti moram takoj odgovort. Ne dolgo nazaj, sem jaz naredila isto kot ti. Kar je najhujše, sem šla naslednje jutro na vago in 2kg+. Si lahko misliš, da sem pogorela podolgem in počez. Pa sem vse moje občutke krivde vrgla na forum, dobila same pozitivne odgovore in zdej grem naprej. Da neb slučajno pomislna, da je vse to brez veze, ker ni. Če si kakšno kilo pridobila, pa tud mora bit. Saj veš, kako rečemo otrokom: "Kdor ne uboga, ga tepe nadloga." Hrabro naprej vsem nam!!! becki

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

25. maj 2005 9:22

Tabina, pravijo, da se v zelo topli vodi razširijo žile in je naval krvi v srce večji. Kolikor vem, preveč topla voda ni dobra za srčne bolnike. Marjetka cvetka, meni še vseeno ni jasno, kako spraviš po grlu zeleno solato brez vsega. Ta prava si. Ja, danes pa malo kazni, ja, ti,ti,ti..... Saj bo šlo. Tudi jaz imam danes sadni dan. Ko bom zvečer pritresla svoje utrujeno telesce domov, si bom naredila ogromno skledo zelene solate, ampak ne prazne, kot jo imaš ti. Lisička, imaš prav. Ravno zato, ker smo vse v isti situaciji, se tako dobro razumemo, vemo, kako nam je in lahko presojamo. In res hvala bogu, da imamo ta forum in da smo. marjanca45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

25. maj 2005 9:50

Hojla! Hja,Marjanca,kar gre mi solata nakam dol po grlu,ja pa res,da jo moram dlje časa žvečit. Becki,jaz zjutraj sploh nisem šla na vago,bom to raje storila jutri.Saj se zmeraj vagam ne B dan zjutraj. Tudi jaz pravim:"Hvala Bogu,da imamo tale forum,da imam vas!"Če nebi imela vas,bi že zdavnaj prenehala z dieto in se spet smilila sam sebi. Tako pa mi dajete vpodbudo,pa seveda tudi vidim,da nisem sama v tem,da vas je tukaj z mano veliko. Super ste,ni kaj! Marjetka cvetka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

25. maj 2005 10:08

Jutro! Jaz sem preživela kazen. Voda, luna, al` kdorkoli že je odnesla s sabo 1,7 kg. To pa tudi ni tako slabo. Čeprav se zavedam, da to ni relativna teža. Sicer pa sem ta teden bolj stroga do sebe zato, ker imam za vikend veliko praznovanj. Se bom pazila po vseh svojih močeh, vendar tako hitro pade kakšen greh, ker ne maram komplicirat.... Moj trik, na takšnih pojedinah je takle; odločim se kaj bom jedla, nabašem na krožnik vse ( tudi priloge ), potem pa pojem tisto za kar sem se odločija, ostalo hrano pa malo razbrskam (kot reče moja mama) po krožniku in pustom. Sem enkrat prebrala, da ima še ena takšno metodo, mislim da je napisala da prelomljen kruh ostane.... Lep dan, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

25. maj 2005 10:13

Ziujo! Jaz mam pa manijo in vsakic, ko grem v kopalnico se vagam. Zdaj se trudim, da se vagam vsakic drugic, ko grem v kopalnico. Od vodnega dneva nisem sla nic dol. sem na istem, ampak tako dober zgledam, da nocem it vec nazaj gor in se ze iz tega razloga drzim diete naprej. Ljudje ne znamo deliti komplimetov. Ne bom trdila, da so samo drugi taki, tudi jaz nisem ravno perla, akr se tega tice. Res pa je, da imam sestricno, ki je ze kaksnih 12 let na dieti in se mora blazno trudit, da ohrani svojih 53-58 kg. Jaz sem pa bolj na izi - gre gor, se trudim, da gre dol in tako naprej. Vendar sedaj, ko sem sla teh 7 kg dol mi, packa mala tudi enkrat ni rekla, ej ti si pa full shujsala. Res pa je, da ce ona nic ne rece, mora bit ze dobro. Glede oprsja, pa meni prav sede, da mi je malo izpuhtelo - sem bila ze too much obilna. Lasje tudi meni bolj izpadajo, bom kupila B complex, pa bo bolje. No in sedaj po protokolu naprej, Busy Bee

Zajčica  

član od: 17.3.2005

sporočila: 63

25. maj 2005 10:25

"kile in prijatelji" pri meni je bilo pa tako, da me sodelavci in znanci ... še preveč hvalijo in vsake dva dni sprašujejo kok sm shujšala (ja joj - vsak dan pa verjetno ne shujšam 5 kil)... medtem ko prijateljice, ki jih ne vidim več prav pogosto (torej je bila razlika očitna) ... niso opazile nič! pa niso slabe prijateljice, niso fovšljive, ampak ni mi jasno, da niso opazile, ker sem drugi človek... najbolj na smeh mi je šlo pa pri sorodnici, ki je bila precej obilna in je lani shujšala za cca. 20 kg ... in smo jo ful hvalili itd. - ampak kakšen dolg nos je imela, ko me je po dolgem času videla... kar gledala me je, ampak tisti kisel izraz na obrazu je vse povedu... pa ravno ona, ko bi lahko vedla kako je to in kako je človek vesel! Zajčica

Joni  

član od: 17.5.2005

sporočila: 9

25. maj 2005 11:16

Alo, alo! Še dobro, da vas imam, ker sem za malico prišla na forum. Saj lakota ne treska tak hudo, je pa prisotna. Evo - pa sem začela s trebušnjaki in podobnim lomljenjem. Najprej pozdrav soncu, 10 počepov in 10 trebušnjakov. Ni veliko, začetek je pa le. Jaz sem se odločila, da bom na tehtnico stopala le enkrat na teden - tako, vsak ponedeljek recimo. Pa tudi merit se ne mislim bolj pogosto. Se bom pustila presenetit in upam, da mi bo uspelo. Prav tako me v omari čakajo ene kavbojke, ki jih bom poskusila oblečt tam enkrat čez tri tedne. Oh, ko bi tudi moje oprsje malo izginilo, bi me bilo samo veselje, ker sem sita tega, da me dol vleče pa ful mi je tečno, ker po trgovinah s spodnjim perilom težko dobiš kak lep nedrc, sploh če je večja številka. Tiste 5 cm naramnice se mi gabijo, če pa so kakšne ozke se pa v rame zažrejo. Toliko, da sem vas "videla", grem zdaj po novo flašico vode. Se beremo! Joni

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

25. maj 2005 12:33

Živjo! Zunaj je prečudovito vreme. Se mi kar smilite vse tiste, ki ste zaprte v svoje pisarne. Sem ravnokar nabrala in očistila solato za kosilo. Sebi bom verjetno dodala še paradižnik in kumarce, da bo lepše na pogled in boljše za želodček. Saj mora bit na sadni dan kosilo malo bolj pestro, čeprav bi jaz raje več pojedla za večerjo, to je tisti del dneva, ki je meni na sadni dan najtežji. Takrat navadno delam inventuro po kuhinji. Se bom pa poizkusila zamotit, če ne drugače je v tem letnem času ta del dneva najbolj primeren za rekreacijo, ali zgodaj zjutraj, kar pa vedno prespim. Torej mi ostane le večer! Bom javila kako bo! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

25. maj 2005 14:01

Rožica, kako sem ti fouš, ko si lahko na sončku. Tudi jaz imam danes vitaminski dan, pa bom tud eno fino pisano solato za kosilo zmazala. Jo že komaj čakam. Noter bo pa zelena solata, paprika, paradižnik im mlada čebula. Tudi meni večeri na ta dan niso najprijetnejši. Mož se sicer trudi, da mi ne dela luštov, samo ne morem od reveža zahtevat, da zvečer deli mojo usodo brez papice, če je lačen. Se raje jaz takrat umaknem. Večinoma gre, včasih je pa prekleto težko. Držte se Rožica in rožice! Gobica

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

25. maj 2005 14:15

Zdravo lepotice (in lepotci, če še nas kaj berete). Jaz takoooooo uživam, se vidi, da se je pričel (no ja skoraj) moj letni čas...........obožujem sonce, vročino........ Darchy!!!!!!!!!!!!!!!!! Končno si se oglasila. Kje si hodila, pa menda se ja nisi tako zagrizeno učila, da nas nisi mogla spremljati.....tako za kazen moraš prebrati vseh nevem koliko strani, tako da boš videla, da smo te pogrešale! Začni, takoj, če že nisi Rožica, kako kaj tvoja rekreacija, še vztrajaš? Jaz imam tam nekje okroli 20 vzponov na naš hrib. No ja ni slabo, glede na to, da sem začela slab mesec dni nazaj....Tečt pa nisem šla že kar lep čas....grem raje na hrib. Delam pa še pilates med tednom, vikend imam pa bolj za počivanje, vsaj kar se pilatesa tiče, hrib mi pa ne ugre-če je lepo vreme seveda. Tako grem nazaj za knjige (samo, da ne bom zaspala, sedaj ko sem tako fino sita) pa malo se soncu nastavljati, da dobim malo barve! Lp, maychi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti