19. maj 2005 20:45
Živio !
Danes je očitno nek čuden dan. Komaj sem pricijazila teh 40 km do doma. Stanovanje sem pospravila zelo površno, ker mi vse dol visi. Pojma nimam, kaj mi je. Pojedla sem skledo solate, zvečer pa še eno mojih zmešanih solat, potem pa proliv, da te kap. Komaj sem pritekla do wc-ja. Za znoret.
Maychi, popila sem Ca in Mg, pa mi nič ne prime. Res bom nehala z vodnimi dnevi za nekaj časa. Ti pa se kar lepo oglašaj in nas ne opazuj samo na daleč. Pa saj sama vidiš, kako nam je fino. Jaz pa kupuke ene polnozrnate kekse od klasja. So veliki kake 2 cm in kar precej trdi, pa suhi, da je treba kar fajn piti zraven, da gredo po grlu dol. Jih pa zelo rada jem, ker jih imam hitro dovolj.
Riba-ribica, v soboto bo vreme idealno za nas. Pa ko bi vedele, akko komaj čakam, da se vidimo !
Si pa pridna, ko vedno nekaj pečeš. Pa kruh, pa kekse, pa lepinje... Danes sem poiskala recept za lepinje in jih bom enkrat naredila ( ko mi bo manj dol viselo ).
Vipercat, dobrodošla med "končanimi". Tako kot Maychi pravi je to dosti lažji način prehranjevanja in praktično ni kaj dosti možnosti za grešenje, če je človek le malo discipliniran.
Marjetka cvetka, ti si res prava cvetka, veš. Sem tvojo pesnitev prebrala mojemu sinu in je rekel samo:" Krasno. Čuj, ka te te majo pa tote tak rade ?" Je treba še kaj dodati ?
Ja Lisička, sem pozabila na to, da si zadnjič spraševala, kaj narediti z zg. deli rok, ko nam nekaj dol visi. Baje so zelo učinkovite vaje z rokami, ko jih skrčene sklenemo v višini prsi in dlani stiskamo skupaj. Kadar hodim mojih 10 km to redno delam, samo je premalo. Sicer pa pozabim. Pa še nekaj vaj je, ampak najeostavnejša je ta, pa še v službi jo človek lahko dela. Danes po dolgem času zjutraj nisem mogla telovaditi zaradi slabosti. Bom jutri poizkusila mojih 100 trebušnjakov, ki jih delam vsako drugo jutro.
Kje pa sta naši Primorki ? No za Tejčico je tako še bistveno prezgodaj, Majdad, tebe že tudi kar nekaj časa ni bilo. Tabina, kako kaj delavci ?
marjanca45