ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

18. maj 2005 7:59

Dooooobro jutro, pa čeprav deževno! Marjanca, kje si danes da otvoriš nov dan na forumu? Bom pa kar jaz začela z mojo statistiko. Za mano je prvi vodni dan in po zaključenem prvem delu diete mi je vaga pokazala 78,5 kg, torej sem izgubila 6,5 kg!!! Končno sem videla sedmico spredaj in sem čisto med oblaki! Če pomislim da sem na začetku leta imela skoraj 20 kg več... Pa en deževen (v srčku pa sončen) pozdravček vesoljni Sloveniji! tejčica

bessybori  

član od: 28.5.2004

sporočila: 118

18. maj 2005 8:27

Pozdravljene! Marjanca prava pesniška duša si, vsaka ti čast! si me malo spravila v dobro voljo. - Danes nisem ravno najboljše, ker sem imela zjutraj nezgodo. Na poti v službo sem pri prečkanju prehoda stopila na belo zebro in naenkrat sem bila tako, kakor da bi bila na milnici. Padla sem s polnega na tazadnjo (trtico), z glavo vdarla ob tla, s polnim šusom na komolce, pa še rdeča se je prižgala na semaforju, tako da sem bila v hipu na nogah. Samo ne vprašajte me, kako se sedaj počutim. Vse me boli, razen seveda glave (ker imam verjetno pretrdo), škoda da nimam še ta zadnje takšne, saj komaj sedim in hodim.Padec je bil tako boleč, da sem dobesedno videla zvezde.-Verjetno bom cela plava, kot sliva. Upam, da ne bo jutri še slabše. Pa saj bo bolje. Bajči!

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

18. maj 2005 8:53

Hojla! Najprej sem se pošteno nasmejala Marjancinima pesmima. Sem takoj zato, da je to naša himna. Me je iz sosednje pisarne sodelavka prišla pogledat, ko sem se začela smejat, ker sta me pesmici spravili v dobro voljo. Bravoooooo! Bessybori, prav žal mi je, da si imela nesrečo. Upam, da bo brez posledic. Moj včerajšnji sadni dan je bil malo sfalen. Malo sem med kosilom pikala po moževem krožniku, ampak ne po zelenjavi pač pa po meseku. Mi je tako pasal. K sreči ni bilo veliko, za željo potešit pa ravno prav. Naj vam današnji dež ne pokvari razpoloženja. Pravijo da pride kmalu sonček. Pa kaj taprav sonček, tukaj smo sami sončki. Mejte se! Gobica

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

18. maj 2005 9:16

Marjanca ti si pa faca,svaka ti čast Bernarda

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

18. maj 2005 9:30

joj marjanca res komaj cakam da te spoznam. sej ni res. najprej sem se smejala k utrgana ko sem brala tvojo poezijo, potem pa so mi kar na enkrat prisle solze na oci. res si carica! himna sprejeta!!! rožica ti pa kar veselo na delo, da bo nas forum se bolsi kot je. jaz te podperam!!! danes grem podpisat pogodbo in jutri zacnem delat. konaj ze cakam. joj potem imam pa popoldan se predstavitve. ma upam da se bo saj vreme malo izbolsalo lepo se imejte punce in novim zmagam naproti!!! joj ne morem verjeti busy bee v petek 13. si imela rojstni dan in mi smo pozabile nanga. z zamudo ampak vseeno iz srca ti zelim veliko uspehov, veselje, zdravja in malo kil :) vipercat Sporočilo je spremenil(a) vipercat dne 18. maj 2005 09:31:01

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

18. maj 2005 10:35

Hvala za dobre zelje - bolje pozno kot nikoli! Prezivela tudi jaz moj prvi H20 dan. Od zacetih 67,4kg sem imela danes zjutraj 60,6kg. Sem se morala kar dvakrat v ogledalo pogledat, da sem se enkrat videla!!! Hvala vsem za bodrilne besede. Sem potem premisljevala, da v primeru, da bi se pregresila, bi me bilo bolj sram pred vami kot pa pred samo seboj. A ima kdo kaksno idejo kam bi dal sirove strukle? en dezeven pozdravcek vsem, Busy Bee

Sarica  

član od: 20.4.2005

sporočila: 74

18. maj 2005 10:43

ohoj punce, Bessybori, upam, da ne bo hujšega s tvojo trtico in da so tudi komolci kaj bolje. Potem seveda čestitke tejčici za takšen minus in težko pričakovano sedmico (pa to je že kar fejst pod 8 ni več sedemka kar tako!!). Tudi jaz se strinjam, da pesmica od marjance postane himna, moram si zapisat, na kateri strani je, da si jo preberem še kdaj, ko bom sitna, tako za dobro voljo in motivacijo. Bravo marjanca. Jaz sem premočena kot kaka miš, ker sem v tem krasnem vremenu capljala po mestu. Upam, da se vreme razvedri kaj kmalu. Ne maram avtobusov, ker so počasni in jih je treba čakat. Živelo kolo!! Ostanite cvetoče in izkoristite deževen dan za kako kopel(pa ne v dežju)...jaz bi tudi, pa ne bo časa, najbrž!! Sarica

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

18. maj 2005 11:16

Jutro pri nas lije kot za stavo! Pa nisem nič slabe volje zaradi tega. Bodri me misel na lep, sončen, topel vikend, ki so ga vremenarji včeraj napovedali. Moram povedati, da sem postala izredno pridna kar se masaže in mazanja s kremami tiče. To opravljam vsak večer. In presrečna opažam, prve rezultate. Mi je pa dal mislit včeraj kirurg pri odaji Preverjeno, ki je poudaril,da je vseeno kakšna je krama, važno je da se mažemo, ker doložene sestavine ne prehajajo skozi kožo. Sem to že velikokrat slišala, pa nisem vedela kaj verjet, oziroma sem sklepala, da če imajo kreme različne sestavine, potem so todi učinki različni? Vendar bom vseeno kupila spet kremo za problematične predele, na kateri tako lepo piše kako pomaga rastapljat maščobe... in kremo za čvrsto kožo, vendar vse po ugodnejših cenah ( v DM njihovo blagovno znamko Balea). Potem se bom spet redno mazala in verjela kako pomaga. Ni bog, da ne bo bolje. :) Kaj pa ve uporablajte? In kakšne učinke zaznavate? Sprašujem predvsem zato, ker je na tržišču na voljo veliko izdelkov. In sama ne vem kaj naj kupim, že res da na kremah piše vse mogoče, vendar papir vse prenese. Ker sem trenuno porabila vse kremce, bi rada vaše nasvete, izkušnje, da se bom lažje odločila. Mogoče za kakšno drugo kremco. Spogledovala sem se z Dove za učvrstitev kože (imajo v ERI po ugodni ceni cel komplet, z torbico, kot darilo) ima katera izkušnje z njo? Bessybori, upam da boš hitro bolje. Želim ti čimprejšnje okrevanje, da bi se bolečina čim maj razbolela. Mislim da, bi bilo dobro obiskat zdravnika, da preveri če imaš vse kosti na pravem mestu. Pri tako grdam padcu , si človek hitro kaj zlomi. Busy bee, za sirove štruklje ne vem, mogoče na OH namesto sladice. Sama se taki hrani izogibam. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 18. maj 2005 11:19:54

puhica  

član od: 19.4.2005

sporočila: 36

18. maj 2005 11:31

Marjanca so mi sle kar kocine pokonc, ko sem brala pesmici. Tudi jaz sem za da je to nasa himna. Si predstavljate, da ko bi se dobile in bi sle na sprehod bi si jo zraven prepevale, pomojem ljudem sploh ne bi bilo nic jasno,hehe Bessybori,upam da je vse kul in da ne bo kej hujšega. Bussy Bee-se oproščam za zamudo, pa vseeno vse naj naj Danes imam Š dan, in bom jedla za kosilo krompirček pa solatko (sam jo moram nabrat,zunaj pa lije kot iz škafa). Pa vsem ki ste prestale vodni dan, čestitke!!!!!!!!!!!!!!! puhica

punchka  

član od: 26.4.2005

sporočila: 26

18. maj 2005 12:22

busy bee, kot prvo vse najsuhejše.. :) kar se pa tiče sirovih štrukljev, pa kvečemu za oh večerjo..al pa kar tako kot izjemo..splaniraj si hudo akivno popoldne (kolo, tek aerobika - npr s kolesom na aerobiko), pa is jih privošči za kosilo na B dan recimo..potem pa zvečer samo sadje pa kakšen jogust brez maščob..pa mislim, da bo manj škode, kot če jih ješ za oh večerjo... punchka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti