18. maj 2005 11:16
Jutro pri nas lije kot za stavo!
Pa nisem nič slabe volje zaradi tega. Bodri me misel na lep, sončen, topel vikend, ki so ga vremenarji včeraj napovedali.
Moram povedati, da sem postala izredno pridna kar se masaže in mazanja s kremami tiče.
To opravljam vsak večer. In presrečna opažam, prve rezultate.
Mi je pa dal mislit včeraj kirurg pri odaji Preverjeno, ki je poudaril,da je vseeno kakšna je krama, važno je da se mažemo, ker doložene sestavine ne prehajajo skozi kožo. Sem to že velikokrat slišala, pa nisem vedela kaj verjet, oziroma sem sklepala, da če imajo kreme različne sestavine, potem so todi učinki različni?
Vendar bom vseeno kupila spet kremo za problematične predele, na kateri tako lepo piše kako pomaga rastapljat maščobe... in kremo za čvrsto kožo, vendar vse po ugodnejših cenah ( v DM njihovo blagovno znamko Balea).
Potem se bom spet redno mazala in verjela kako pomaga. Ni bog, da ne bo bolje. :)
Kaj pa ve uporablajte? In kakšne učinke zaznavate?
Sprašujem predvsem zato, ker je na tržišču na voljo veliko izdelkov. In sama ne vem kaj naj kupim, že res da na kremah piše vse mogoče, vendar papir vse prenese.
Ker sem trenuno porabila vse kremce, bi rada vaše nasvete, izkušnje, da se bom lažje odločila. Mogoče za kakšno drugo kremco.
Spogledovala sem se z Dove za učvrstitev kože (imajo v ERI po ugodni ceni cel komplet, z torbico, kot darilo) ima katera izkušnje z njo?
Bessybori, upam da boš hitro bolje. Želim ti čimprejšnje okrevanje, da bi se bolečina čim maj razbolela.
Mislim da, bi bilo dobro obiskat zdravnika, da preveri če imaš vse kosti na pravem mestu. Pri tako grdam padcu , si človek hitro kaj zlomi.
Busy bee, za sirove štruklje ne vem, mogoče na OH namesto sladice.
Sama se taki hrani izogibam.
Lp, Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 18. maj 2005 11:19:54