ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

11. maj 2005 11:02

Hojla! Sonček se že nekaj prikazuje,sam še tako bolj sramežljivo!Držim pesti,da prežene te zoprne oblake in bodo Tejčici jagode dozorele!Pri nas šele cvetijo,mam pa žđe zdaj polne uste sline,ko samo cvetje vidim! Becki,pozdravljena v našem klubu.Tudi mene telovadba zelo muči,vendar se nekaj trudim.Je pa sprehajanje vseeno veliko boljše,kot pa nič.Poskusi z hitro hojo s pomočjo palic. Lady-L,orehe in druge oreščke jemo na sadni dan.Testenine raje posuj z veliko peteršilja ali pa z prepraženimi drobtinicami. Mejte se lepo,jaz grem kosilo kuhat.Danes imam Š dan in bom jedla riž z zelenjavo in solato! Marjetka cvetka

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

11. maj 2005 11:04

Hej,koliko strani smo že natipkale.Mislim,da nas bo Jernej kmalu prestavil v četrto sezono. Marjetka cvetka

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

11. maj 2005 11:17

zajčica, meni so tudi Š dnevi kriza- še vedno. ne vem zakaj ampak imam ta dan bolj občutek, da sem lačna kot na sadni. pa nekaj me zanima- tako bolj teoretično: če lahko jemo beljakovine na 4 ure, vse ostalo pa na 2 uri, potmetakem gre meni skozi, da jem škorbno in OH hrano od 12h do 20h 5x???!!! no, tako mogoče res ne bi čutila lakote;) marjanca, hvala da si me opozorila, pa res je sonce zunaj. v tej pisarni mene tako zzzebe, še posebeje pa na sadne dni! saj res, welcome Becki! pa veliko uspeha! Lisička- 10 kil več?!??? madonca, upam da so te digitalne vage res točne, mene muči že ta 2kg, ki mi jih več kaže. kako je kaj s tehtanjem v lekarni? kaj vse pokaže? a to kr tako oblečen gor stopiš? žeton??malo informacij bi želela, sem nekako na tem, da poskusim še tam- mogoče pa ni tako hudo kot kaže moja vaga:))) slaba tolažba;) tabina

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

11. maj 2005 11:25

Becki, brez znojenja od miganja ne bo šlo. Na začetku je morda vse skupaj res malo odveč, potem pa se boš navadila. Glej, jaz sem bila pred letom dni operirana na hrbtenici in sem se dolge mesece "pobirala". Danes sem fit 100 na uro. Res je, da imam določene prepovedi v gibanju, toda to, kar počnem, delam na ful. Na dan prehodim 10 km in to tako hitro, da pridem domov preznojena kot miš v dežju ( 2x tedensko). Kadar je dež, gonim sobno kolo. Vsako jutro pa ob pol petih zjutraj 25 minut telovadim ( vaje za hrbtenico). Tudi jaz v službi 8 ur buljim v računalnik, toda popoldan vsaj 3x tedensko skurim to sedenje. In šele sedaj po tej travmi s hrbtenico sem spoznala, kako pomembno je gibanje. Nikoli v življenju nisem bila tako disciplinirana in všeč sama sebi. In sem ponosna nase, da sem pri skoraj 46-ih taka bejba. Zatorej, nič ne oklevaj in se loti stvari s prave strani, postopoma. Ko boš videla učinke, boš presenečena. Tudi moja postava je bila hruškasta - široki boki in dobro obložena zadnjica. S to dieto sem izgubila 11 cm obsega bokov, temu primerno manjša je tudi zadnjica. In verjemi mi, da se splača. Samo želeti si moraš dovolj. Držim pesti ! marjanca45

Zajčica  

član od: 17.3.2005

sporočila: 63

11. maj 2005 11:29

lisička ... samo res - tole je pa verjetno bil šok kajne? joj joj. še dobro da moja vaga kaže 1 kilo in pol več kot ostale ... mam malo rezerve :). sooooončk je zuni!!! ni pa ravno toplo in jutri naj bi bili samo 2 stopinji zjutraj - mene bo kap! sem zelo zelo zmrznjen človek po naravi in oživim šele pri stopinjah višjih od 25 ... pa še ledeni možje bodo pa zofka!! jooooj. Zajčica

becki  

član od: 10.5.2005

sporočila: 23

11. maj 2005 11:32

Marjanca 45, hvala za tako lepe nasvete. Obljubim, da začnem danes. Če sem glede sladkarij tako močna, ko sem jih še pred kratkim pojedla celo škatlo (ko me je taprava prijela), bom pa še s telovadbo začela. Saj danes, na OH dan pa že vidim 5 čokoladnih politank, kako bo šlo lepo z užitkom ena za drugo. Pri tej dieti sem tako disciplinirana, da se čudim sama sebi. Samo telovadba, vem. Hvala še enkrat in jutri poročam o mojem večernem "treningu." Lep dan vsem skupaj. becki

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

11. maj 2005 11:37

Živjo! En extra pozdrav ta novi!!!! Jaz sem včeraj šla v šoping. Groza!!! Me je v ful slabo voljo spravilo. Pa jaz sem čist brez premoženja ostala. Moj fant je ugotovil, da se mi vse premika vedno bolj proti spodnjemu križu. Prej sem imela vse veliko bolj polno (košarico C-D) in po ugotovitvah mojega fanta bliže zgornjemu križu (v mislih je imel križ na ogrlici). Zdaj pa že skoraj v B košarico nimam kaj dati. Pa zakaj kopni vedno na ne pravih mestih??????? Če bi vso odvečno maščobo s trebuha in zadnjice prestavila v nedrček, bi blo kar vredu?!! Ima katera kakšen NE kirurški recept za večje, polnejše, čvrstejše oprsje?????? Jaz imam danes OH za kosilo bodo špageti z zeleno solato. Majdad, dokler boš napovedovala lepo, sončno vreme. Se ti med premraženci dobro piše! Lisička, to je pa res šok! Sicer pa kilogrami nimajo veze z lepo postavo. Je pa bolje, da zdaj veš koliko tehtaš, čeprav me čudi, da nisi opazila prej, da ti tehtnica toliko laže. Kaj pa v lekarni, nisi vprašala če jim vaga točno kaže???? Zdaj vsaj veš, da imaš doma natančno tehtnico in boš lažje spremljala že najmanjši premik teže. Tabina, ti si tudi ena tistih, ki rada stvari pogleda s teoretičnega vidika, kot jaz. A kaj, ko je veliko stvari teoretično gledano izvedljivih, v preksi pa je pesem drugačna... Jaz bi se zelo strinjala, s tvojim teoretičnim pogledom, ker obožujem Š dan in komaj čakam tiste 4 dni, da si spet privoščim vsega po malem! Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 11. maj 2005 11:37:58

Rožica  

11. maj 2005 12:03

juhuhuuuuu!!!!! V TUŠU imajo lubenice!!! Ravnokar listam njihovo reklamo. A jih je katera že poizkusila? Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

11. maj 2005 12:23

Rožica, meni so na papirju izgledale zelo vabljive. Upam, da ne bo ista zgodba kot z jagodami. Res pa je, da nobeno leto nisem tako neučakano čakala sadje, kot letos. Jabolka mi že pri ušesih lezejo ven. Jem jih v glavnem v službi, ker z njimi počnem najman packarij, ni jih treba lupiti in so, kar se tega tiče, zelo enostavne za uporabo. Ko pa bodo lubenice, bom imela po moje vsak drugi dan sadni dan. Pa mislim, da te v Tušu stanejo nekaj manj kot 300 sit/kg. marjanca45

Rožica  

11. maj 2005 12:37

Ja marjanca res zgledajo super. Upam da so dobre. Ko bo sezona lubenic, tudi meni ne bo težko imeti sadnega dneva. Pa še super je za telo( zaradi vode...) in za dieto (lahka hrana, pa še odvaja). Jaz komaj čakam!!!!! Bom kar danes, ko grem v trgovino preverila kako zgledajo, pa vonj in če me vse to prepriča jo bom malo kupila, da preverim še okus! :)) Če pa jo bo katera prej pizkusila pa naj sporoči! Lp, sonček je že, samo ga je bolje skozi okno ven gledat. Al, pa bunde nazaj na plano pa ven! :) Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti