7. maj 2005 17:21
Draga mala mucica!
Moj namen je bil samo pomagati, če sem te z "mojo stranjo" zmedla se ti iskreno opravičujem.
Ta stran je osnovna stran kjer je predstavljena 3MD, imajo tudi forum. Ta stran nam je mnogim bila v pomoč, preden so natisnili knjižico.
Mogoče pa imajo težave s stranjo, poglej še kasneje, mogoče bo delovala manj zmedeno. Saj veš kako je s tehnologijo.
Če bolje pogledaš priložen jedilnik na tej strani, boš ugotovila, da na Š dan ni pripisana juha, kvečjemu VODA po obroku.
V navodilih piše:
Ob vsakem jedilniku na koncu pride še čista juha (zelenjavna ali goveja, kokošja, gobova, brez rezancev, fritatov ali drugih nezelenjavnih dodatkov).
Torej odvisno od dneva. Če pa pripišem še navodilo iz Rinine knjižice, da naj bo na Š dan jušna osnova iz zelenjavne juhe ali zelenjave ali vode, torej ne beljakovinska (goveja), je mogoče dovolj jasno, da glede na to, da ločujemo, pazimo tudi pri juhi in da jo je poterbno kot tako, uživati na koncu obroka. Priznam, da so mogoče napisali malo nejasno in se nam, ki smo seznanjene s pravili zdi vse samoumevno. Pomisli koliko težav smo imele z jedilniki, z ločevanjem v začetku (preden so začeli tržiti s to dieto)..... Hvala bogu, da je zdaj veliko informacij idej, nasvetov,... Če ne drugih, pa tistih naših, ki smo/so jih dolgo zbirale/i na različnih forumih, ....
Glede sadnega dne, pa naj dodam, da je dovoljeno vso sadje, suho sadje, semena, oreščki in surova zelenjava. Dovoljeni so tudi kompoti, čežane, sadne solate, sadne juhe, pečeno sadje. ( PO RININI KNJIŽICI ).
Kar veselo naprej, okupirajmo vrtove, zdaj prihaja nam najbolj naklonjen čas, ko bo vsega (sadja in zelenjave) v izobilju.
Lep dan. Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.