3. mar 2005 15:57
Punce pozdravljene,
Komaj utegnem še kaj pogledat sem gor in ko se spravim za pet minut, moram najprej prebirati vsaj pol ure ko pa toliko napišete.
Nastja, punce so ti prima napisale: odloči si in vsak naslednji korak je veliko lažji. Najbolj važna pa je seveda ravno odločitev: DANES ZAČNEM. Verjemi, vse smo se ubadale s temi ponedeljki. Sama sem ponavadi celo zdržala do četrtka. V četrtek zvečer pa sem si dala duška in potem do naslednjega ponedeljka pojedla vse kar je bilo pri hiši, drugače pa sem spekla ali pa kupila pregrešno mastne in redilne stvari. Nikar ne misli, da si samo ti tako šibka. Vse smo si nekako podobne in vse izmed nas smo končno zbrale voljo in se lotile hujšanja. Nekatere z 5, druge pa 50 kilami viška. Razlike med nami ni nobene in vse imamo isti cilj: SHUJŠATI!
Vidiš Nastja, komaj čakamo, da se nam pridružiš.
Še eno bi rekla glede fovšije naše okolice. Meni doma vsi strašno pomagajo in mi stojijo ob strani. Edino oče meni, da bi lahko nehala hujšat, saj mora imeti moški kje kaj prijeti. V službi je situacija seveda drugačna. Najprej sploh nisem povedala in to je bila napaka. Ko sem se končno opogumila, je bilo veliko pripomb in norčevanja. Zdaj opažam, da to nikogar ne gane več, res pa je, da se moram na poslovnih kosilih ali večerjah obnašati normalno, kot pravi moj direktor. Tam se pač ne morem preveč kapricirati, ker je vzdušje pri takšnih priložnostih zelo pomembno. Predvsem je pomembno, da sodelujem, se pravi tudi pijem vino. Ponavadi to speljem brez problema, sploh če je B dan, včasih se opravičim, da me boli glava ali kaj podobnega, včasih pa pač ne gre drugače in se moram pregrešiti. K sreči veliko takšnih večerij v tem ponovoletnem času ni bilo!!! Opazila pa sem, da me v službi nihče ne pohvali, da sem shujšala, kljub temu, da se mi že lepo vidi. Verjamem, da moški del tega ne opazi, ženske pa smo pač ena drugi ženska :o). Ne bom rekla, da je to ravno fovšija, saj so okoli mene vse lepo grajene, mislim da gre samo za značaj žensk. Ravno zadnjič je prišla v službo neka gospa, ki jo dobro poznam in me je vpričo sodelavk pohvalila kako lepo sem shujšala. Nobena od sodelavk ni komentirala, niti kasneje ko smo bile same ne. Pa si mislim, nič hudega, saj ne živim od njihovih pohval!
Ker me strašno priganja delo, moram kar nehat. Tudi zvečer imam še en sestanek. Sem pa pridna, danes sem jedla solato s krompirjem in upam, da mi bo uspelo večerjo pojesti pred sestankom, drugače bom pa brez.
Punce, hujšamo v prvi vrsti zase ... da se bomo me lepše počutile, da nas bodo pohvalili tisti, ki so nam blizu, da bomo oblekle tisto česar si že dolgo želimo in tukaj smo, da ena drugo tudi pohvalimo. Torej, vse ste prave ASice in kar tako naprej.
Laufam na delo
dijoooooooooooo
Marina5