17. maj 2005 20:05
Pozdravljene ! Komaj sem se prebila mimo mojega velikana do računalnika. Kake pol ure sem ga gnjavila. Zoranb, žal sem šrepozna za kak pameten nasvet, ker si verjetno že na prizorišču "zločina". Naj ti bo lepo. Ampak teh tvojih -8 kg je pa super. Ali nas prideš pogledati v soboto oz. bolje ali se prideš pokazati ? Riba-ribica, tokrat zanesljivo ne boš sama. Pa si videla, kakšno vreme bomo imeli ? Filmsko. Marjetka-cvetka, vse odpovej in pridi. Bodo že vsi ostali počakali nekaj ur. Tejčica, samo da ni spet nekaj novega,a kar bi si morala zaponiti. Povej, koliko časa bodo še jagode pri vas ? Rožica, imaš pa eno zelo drago šiviljo. Meni je moja pred ca. 14 dnevi zožila 7 hlač, eno krilo in eno letno jakno, pa sem plačala 8 jurjev. Pa od danes do jutri. kar v sosednjem bloku je. Sem prej poizkušala, kaj bom oblekla jutri na seminar in seveda komplet, ki sem ga imela v mislih spet ne bo mogel z mano, ker so mi hlače prevelike. Pa to res ni res. Najboljše je imeti trenirko pa konec. Sem mislila, da bom zvečer jedla še eno drugo solato, ker sem za kosilo ajdovo kašo z bučkami in porom, pa mi je zadišal sladoled in sem ga ojedla 0,5 L ! Sploh nisem mogla nehati. Sem se prisilila, da sem končala. O ti packa ti, marjanca. Zdaj pa še ti. Očitno je bilo moje trupelce izstradano sladkorja, saj res ne vem, kdaj sem nazadnje jedla sladkarije. Jutri pa voda, vodica, ki bo ves dan moja ljubica ! Mi bo za en dan zvodenela življenje in iz njega naredila eno pravo "trpljenje". Ampak kaj bi to nam, ki nas je manj skupaj vsak dan, ko nam kar kile kopnijo, da drugim očke izstopit želijo, ko gledajo naša prelepa telesca, ki so počasi lahka kot peresca. Mi hujšarji pa uživamo v vedno lepši obliki naših teles, ko nas pogled na njih skoraj spravi do nebes. So oblačila nam kar naprej prevelika, nas vedno kakšna nova cunca mika, pa moramo še malo počakati, da ga bo naša teža nehala sr...... Ko pa bomo končale, takrat bomo prave bejbe postale, pa ne bo več grdih pogledov in zadreg, za nas zdaj ne bo več preprek. Tangice - prihajamo, zdaj lahko ves svet osvajamo. Postale bomo prave mačke, ko nase lahko spravimo še tako male hlačke. In naj vsi vidijo, da ni samo Magnifico tisti, ki ima jajca, tu smo še mi, hujšarji 3MD, ki lahko s svojim jazom dosežemo, da vsak ob nas se zrajca !!!!!! No, tako pa izgleda, ko mi "pride" pesniški navdih. marjanca45