ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

18. maj 2005 20:17

Bessybori upam da padec ni bil prehud,no ja konec koncev tudi modrice niso najslabša varianta.Jaz ponavadi končam v gipsu. Joni dobrodošla med nami.Tudi jaz sem jih brala cel mesec preden sem se jim pridružila,sedaj pa se špehec že topi.Ob kakšnih hudih skušnjavah pa skoči sem gor-bo bolj zdravo. Jaz sem ga pa danes malo s****.Saj kakšnih prepovedanih stvari nisem jedla,sem pa zato samo enkrat,pa še to šele ob 19h.Je bilo prej vse skupaj bolj podobno vodnemu kot pa Š dnevu.Upam da ne bo šlo vse skupaj v blagovne rezerve. Bernarda

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

18. maj 2005 20:21

Ojla! Tole je za Marjanco in Marjetko Cvetko. Z eno samo besedo SUPER sta. Ostanita še naprej med nami in nam še naprej vlivajta voljo z obilico humorja. Enkratni sta. LP Dipsi

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

18. maj 2005 20:25

Pozdravljene, rožice moje ! Kje sem bila ves dan ? Na enem ful trapastem seminarju v Radencih. Sem crknjena kot kura. Torej, najlepša hvala za vse lepe misli, ki so vas obšle, ko ste prebirale moje pesnitvene popadke in hvala za smeh, ki ga je moje pisanje sprožilo v vas. Vaš smeh je bil glavni namen tega pisanja. Saj sploh ne vem, od kod sem jemala. Najprej sem se malo hecala za moj današnji vodni dan, potem pa kar ni in ni bilo konca. Ko sem danes zjutraj prebrala, se mi je zdelo skoraj nemogoče, da je to res moje. Je moralo biti nekaj čudnega z mano, ker sem se ponoči kar naprej prebujala in tavala po stanovanju. Danes pa sem na seminarju umirala od zaspanosti. Ampak Marjetka-cvetka, ti si tudi taka prava pesniška rožica ! Najprej sem se smejala, pri zadnjih dveh kiticah pa jokala. Pa supreca si. Kaj Prešern, ki nikoli ni pisal trezen !!! Medve pa z 0,0, pa take pesnitve. Mogoče pa bova izdali zbirko hujšarskih in bodrilnih pesmi. Tejčica, vidiš, da se je splačalo. Pa če to ni pravljica, povej ! Kaj berem o 20 kg na začetku leta več ? Kaj zdaj boš pa ti rekorderka ? Bravo tebi ! Bessybori, mogoče res ne bi bilo slabo, da bi se dala malo poslikati. saj ni treba, da se kakšna kost zlomi. Dovolj je že, da ti poči. Komolci pa trtica pa so sploh zelo občutljivi deli. Vipercat, no pa si tudi ti dočakala - zdaj pa na delo veselo !!! Bussy Bee, saj ne gledam podatkov iz tabele po roj. datumih in se opravičujem. Očitno je za nekatere petek 13. pa le srečen dan. Vse lepo ti želim ! Z zamudo, ampak od srca. Rožica, kako sem se smejala tvojemu pisanju. Za umret. Kako misliš, da sem jaz začela ? Počasi pa sigurno. Vsak dan čisto malo več, pa bo šlo. Samo nehaj ne. In po moje je boljše biti zunaj. Poglej, če imaš možnost tekati kje po bolj mehki podlagi npr. trava ali zemlja, da ti ne bo nabilo kolen in križa. Samo ne pretiravaj, ker boš naenkrat preveč utrujena in boš izgubila veselje. Tabina, je še kar nekaj stvari, ki mi ne gredo, ampak take rime sem začela sestavljati pred ca. 3 leti. Jih imam že kar eno malo zbirko. Najraje pišem ljudem, ki jih poznam, tako, da vem, kaj lahko in kaj ne, da koga ne užalim. Kot ti tudi jaz jem kruh sedaj le na OH dan kot sladico, ko naj namažem marmelado. Pa daj ti tem tvojim delavcem ene dvojne senviče ali pa v petek skuhaj golaž, pa naj se imajo.... ti pa pridi k nam. Joni, bravo, da si zmogla pridružiti se nam. Krasno, da si zbrala voljo in se odločila, da boš naredila nekaj zase. Kar pa se lakote tiče, vem kako je to. Jaz sem na OH dan, kadar sem bila lačna, pojedla (packa !) dva krožnika testenin ali pa dva kosa pice. Pojej malo večjo količino. In k testeninam sem vedno pojedla ogromno skledo solate, ki mi je prav lepo zaoblila trebuh in me nasitila do večera. Naj se vsem skupaj še enkrat zahvalim za lepe misli in za to, da mislite, da vam pomagam. To mi ogromno pomeni, zato z vami ostajam dokler se me ne boste naveličale. Ne veste, kako ste mi polepšale dan !!!!! marjanca45

marjanca45  

18. maj 2005 21:00

Voda me je energetsko izpraznila in da ne bom prenašala tega kruljenja v želodcu, grem spat. Upam, da se bom danes naspala še za včeraj Lahko noč vsem ! marjanca45

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

18. maj 2005 21:13

Marjanca, a si mogoče medicinska sestra? Aknirad-bombica

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

18. maj 2005 22:02

Sem jezna sama nase... Zjutaj sem bila naspidirana do konca, potem pa sem ga sračkala cel popoldan. Moj tast ima jutri rojstni dan in ker se z mojim nisva domislila nobenega pametnega darila, sem spekla torto. Torta je uspela, problem pa je v tem, ker je veliko sestavin pristalo v mojem želodčku. Sneg, krema, preliv, vse to sem kar na veliko poskušala. In to na B dan. Upam da se mi bo jutri uspelo upreti torti in bo košček počakal do naslednjega dne ko sem na OH. Bodite pridne! tejčica

marjanca45  

19. maj 2005 6:20

Dobro jutro, rožice ! Ta vodni dan me je totalno ožel. Komaj sem prilezla v službo. Vozila sem vzorno počasi. Takoj, ko sem prišla v službo, sem pojedla 2 banani in upam, da bom počasi prišla k sebi. Totalno sem fuč. Pa sem si po zadnjem vodnem dnevu rekla, da jih na bom imela več, pa sem spet podlegla. Aknirad, nisem medicinska sestra. Sem kemik. Po čem sodiš, da bi bila plavo bela marjetica ? Sem slišala, da v soboto ne bo dežja. Upam, da res. Se beremo............. marjanca45

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

19. maj 2005 9:03

Jutro! Hvala za nasvete o kremah. Sem včeraj kupila Dove Firming ( za bolj čvrsto kožo ), bomo videli kako bo. Tabina, jaz sem res bila zadovoljna z Baleinim gelom za prožnost kože, pa še drag se mi ni zdel. Saj vem kaj boš rekla, zakaj ga pa potem nisi kupila? Zato ker v moji okolici ni Dm-Ja in se moram peljat drugam. Mislim, da bom šla danes in ga vseeno kupila. Maychi, saj sem vedla, da boš prebrala. Sem kar bolj vesela, ko vidim da nas še spremljaš. Joni, pozdarvljena med nami!!! Po dieto za možgane in balzam za dušo pa kar pridi na forum. Pomaga, da lahko nekomu poveš, potem so težave, problemi veliko manjši. Preizkušeno!!!! Meni se včasih zdi prav smešno kaj me je jezilo, ko berem za nazaj ali ko natipkam in preberem. Tako da včasih kar oklevam ali naj pošljem ali ne. Večkrat se nam pridruži pa bo. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

19. maj 2005 9:59

Joni, pri meni je enako - če so za kosilo testenine, sem lačna po eni uri. Zato sem jih nehala jesti. Raje si naredim pico ali čapatije - po tem je počutje normalno in noben problem ni zdržat do večerje. Kar se pa krem za telo tiče, se pa strinjam s tistim zdravnikom, ki je izjavil, da je bolj od kreme pomembna masaža ob tem. Če je pa celulit zelo izrazit - pri nas, 3MD pa to verjetno ni, saj izginja, so pa zelo dobre fango obloge (malo je packasto, je pa učinkovito). To sem počela enkrat brez shujševalne diete in kolena so mi v 14 dneh kar lepo skopnela. Mislim, da se je packariji reklo Algomar, kupila sem jo pa po pošti. Vsekakor pa mislim, da ob takem tempu hujšanja, kot ga imamo tukaj, nijno rabimo kremo ali mleko za učvrstitev kože in vsakodnevno masažo. Lisa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti