18. maj 2005 20:25
Pozdravljene, rožice moje !
Kje sem bila ves dan ? Na enem ful trapastem seminarju v Radencih. Sem crknjena kot kura.
Torej, najlepša hvala za vse lepe misli, ki so vas obšle, ko ste prebirale moje pesnitvene popadke in hvala za smeh, ki ga je moje pisanje sprožilo v vas. Vaš smeh je bil glavni namen tega pisanja. Saj sploh ne vem, od kod sem jemala. Najprej sem se malo hecala za moj današnji vodni dan, potem pa kar ni in ni bilo konca. Ko sem danes zjutraj prebrala, se mi je zdelo skoraj nemogoče, da je to res moje. Je moralo biti nekaj čudnega z mano, ker sem se ponoči kar naprej prebujala in tavala po stanovanju. Danes pa sem na seminarju umirala od zaspanosti.
Ampak Marjetka-cvetka, ti si tudi taka prava pesniška rožica ! Najprej sem se smejala, pri zadnjih dveh kiticah pa jokala. Pa supreca si. Kaj Prešern, ki nikoli ni pisal trezen !!! Medve pa z 0,0, pa take pesnitve. Mogoče pa bova izdali zbirko hujšarskih in bodrilnih pesmi.
Tejčica, vidiš, da se je splačalo. Pa če to ni pravljica, povej ! Kaj berem o 20 kg na začetku leta več ? Kaj zdaj boš pa ti rekorderka ? Bravo tebi !
Bessybori, mogoče res ne bi bilo slabo, da bi se dala malo poslikati. saj ni treba, da se kakšna kost zlomi. Dovolj je že, da ti poči. Komolci pa trtica pa so sploh zelo občutljivi deli.
Vipercat, no pa si tudi ti dočakala - zdaj pa na delo veselo !!!
Bussy Bee, saj ne gledam podatkov iz tabele po roj. datumih in se opravičujem. Očitno je za nekatere petek 13. pa le srečen dan. Vse lepo ti želim ! Z zamudo, ampak od srca.
Rožica, kako sem se smejala tvojemu pisanju. Za umret. Kako misliš, da sem jaz začela ? Počasi pa sigurno. Vsak dan čisto malo več, pa bo šlo. Samo nehaj ne. In po moje je boljše biti zunaj. Poglej, če imaš možnost tekati kje po bolj mehki podlagi npr. trava ali zemlja, da ti ne bo nabilo kolen in križa. Samo ne pretiravaj, ker boš naenkrat preveč utrujena in boš izgubila veselje.
Tabina, je še kar nekaj stvari, ki mi ne gredo, ampak take rime sem začela sestavljati pred ca. 3 leti. Jih imam že kar eno malo zbirko. Najraje pišem ljudem, ki jih poznam, tako, da vem, kaj lahko in kaj ne, da koga ne užalim. Kot ti tudi jaz jem kruh sedaj le na OH dan kot sladico, ko naj namažem marmelado. Pa daj ti tem tvojim delavcem ene dvojne senviče ali pa v petek skuhaj golaž, pa naj se imajo.... ti pa pridi k nam.
Joni, bravo, da si zmogla pridružiti se nam. Krasno, da si zbrala voljo in se odločila, da boš naredila nekaj zase. Kar pa se lakote tiče, vem kako je to. Jaz sem na OH dan, kadar sem bila lačna, pojedla (packa !) dva krožnika testenin ali pa dva kosa pice. Pojej malo večjo količino. In k testeninam sem vedno pojedla ogromno skledo solate, ki mi je prav lepo zaoblila trebuh in me nasitila do večera.
Naj se vsem skupaj še enkrat zahvalim za lepe misli in za to, da mislite, da vam pomagam. To mi ogromno pomeni, zato z vami ostajam dokler se me ne boste naveličale. Ne veste, kako ste mi polepšale dan !!!!!
marjanca45