ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

zoranb  

član od: 20.4.2005

sporočila: 16

17. maj 2005 13:46

Zdravooooooooooooooooooooooooooo !!!! Po nekajdnevnem premoru sem nazaj. Vidim, da se vam veliko dogaja... 1. 3MD srečanje pa to... ful lepo. Moje današnje novičke so pa: 1. Jaz sem imel včeraj 1. vodni dan. Čeprav sem se večino dneva počutil naravnost krasno, moram soglašat s PUHICO! ... Zvečer me je čisto začelo zmanjkovati in noč je bila naravnost grozna. Povrh vsega pa še zjutraj nisem smel zajtrkovati, ker sem moral it tešč na zdravniški pregled. Muke pa take... 2. FREDOLINA pa... ČESTITKE za lep rezultat. Ne boš verjela, ampak moj rezultat danes (torej po 1. vodnem dnevu je pa -7.8). Jeva mogoče isto hrano? 3. HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP. Danes imam B dan, zvečer pa grem na eno proslavo, kjer se bom verjetno prekršil - predvidevam, da mesa ravno ne bo; mulal se pa ne bom, da ne jem istega kot ostali. Kaj storiti? Prosim za nasvetke. Pa en lep pozdrav! Zoran.

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

17. maj 2005 13:50

Tabina, ti tej tvoji Lucy lepo povej, naj ga nič ne ser..... in naj se pride lepo pokazati. Kje pa piše, da so naše samo tiste, ki pišejo ! Veš koliko jih še po moje hujša na ta način, pa se nam ne javijo, ampak nas le tiho spremljajo. Tudi jaz sem brala ta forum kar nekaj časa, preden sem se opogumila in začela pisariti. Sem pa splh tip človeka, ki zelo rad piše. Že kar nekaj časa se trudim, da bi napisala knjigo o mojem življenju, pa več kot do 4. letnika gimnazije žal nisem prišla. Nikoli ni časa, sedaj pa se zaradi težav s hrbtenico izogibam sedenju kolikor se le da. Ampak enkrat jo bom končala. Sem si obljubila. Spet sem zašla. Boste slišale, koliko šele govorim. Za znoret. Torej, Lucy, prikaži se. Saj ne grizemo, čeprav smo včasih lačne. Bolj se bliža sobota, bolj se veselim !!!!!!!!!! marjanca45

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

17. maj 2005 14:09

Lisička saj ne jamram, samo te pa včasih razp****, vidim da me razumeš Marjetka. Res je škoda, da nimam ene dobre šivilje. Se bom morala sama še tega priučit. No, saj sem pozimi nosila eni dobri šivilji, da mi je zožila, plašč, hlače,.... Pa se me je malo naveličala, vedno, ko ji kaj prinesem mi reče, da to se pa ne splača, ker bi bilo treba vse na novo krojit... Saj vem, da bi meni tudi poknilo, da moraš skoz nekaj popravljat. Razumem, da je veliko dela in ni računice. Jaz v vsej svoji garderogi (je pravtako vseh številk od36 do 44) nisem našla nič primernega. :( Puhica, povej kje je tako poceni šivilja. Meni računa 800 sit za hlače odrezat, potem pa itak nima drobiža... tako da pridemo na 1000 sit. Za plašč mi je računala 4500 sit. Sem pa tudi jaz imela popolnoma izto izkušnjo v soboto zjutraj po vodnem dnevu. Pojedla sem hruško, ker sem mislila, da bo bolje, da bo slabost minila. Pa ja bilo še slabše....Ker se je enako dogajalo mojemu partnerju, sem sklepala, da je kakšna viroza. Potem pa sem spila vitaminčke, minerale,.... in do večera je bilo že veliko bolje. Moram pa poudariti, da je to prva takšna izkušnja po vodnem dnevu, imela sem jih že veliko (tudi luninih) vendar še nikoli podobne izkušnje. Lucy, če se prav spomnim, si se nam ti že javljala? Tudi če se nebi, je v naši družbi dobrodošel vsak ! Kajne punce? Sploh pa nekdo s podobnimi izkušnjami in veliko izgubljenih kilogramov, kot jih imaš za sabo ti. Čao. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

17. maj 2005 14:12

Še en komentar šivilje, naj dodam le, da me prej ni poznala. To pa ti zagotovo ni nikoli bilo prav. Komentar da ti samozavest dvigne, ane? Pa ji nisem razlagala, da mi je bilo skoraj pretesno, da sem pod plašč lahko nosila, le majčko, še tako se je težko zapel,.... Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

17. maj 2005 14:16

no pa nas je ze vec. marjanca ribica je seveda zraven, saj je ravno ona pobudnice za ta datum in prostor kjer se bomo dobile. v soboto zjutraj pridem na stajerski konec, ker bomo imeli piknik pri familiji od mojega fanta. razlog za proslavo je upšokojitev moje mami, moja diploma in pa moja nova sluzba. torej mislim da imamo dobre razloge za piknik. ob 10h bom na zbiraliscu in potem ko naci zakurijo in pripravijo pa hitro na papcanje :) lep pozdrav se beremo in vidimo vipercat

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

17. maj 2005 14:19

Saj vem, Rožica, da je problem s cunjam. Mene že zdaj razp..... ko stojim pred omaro in pred njo meditiram. Problem imam, ker imam sušo pri letnih oblačilih. Pri sebi sem sklenila, da do 2.vodnega dne ne bom nič kupovala, ker se še vedno bojim, da ne bom zdržala, potem je pa škoda investicije. Seveda, samo pod pod pogojem, da ne bom mogla nič druzga oblečt. Tolk mi je žal, da ne morem prit v MB. Maj je ponavadi poln raznih raznih praznovanj. Marjanca, ti pa le piši spomine. Držim pesti, da bi ti ratal dokončat. Gobica

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

17. maj 2005 15:47

Lucy, ti kar pridi, pričakujemo te. Če želiš, se pa lahko predstaviš, da te Vipercat vpiše v tabelo. Še je čas. Kar pa se hrušk tiče, slišala sem, da so težke, zato jih nekateri ne dajejo otrokom. Sto ludi sto čudi. Ampak meni hrana škodi samo pri kilogramih, v katero smer pa tako veste. S šiviljami pa nimam težav, ker si vse popravljam sama. Že kot otrok nisem bila zadovoljna z njimi, zato sem pred leti naredila dva tečaja in zato popravljam vse kar sama. Novih stvari pa že lep čas nisem šivala, ko pa večkrat kupim kaj tako poceni, da premišljujem, da res nima smisla kupovati blaga in še šivati. Rada pa kaj popravljam, čeprav čudežev tudi ne zmorem delati. Lani sem imela napad šivanja, ki se mu reče patchwork. Letos sem se malo unesla, je pa lepo, če imaš kakšno darilce vedno doma. Se vidimo v soboto, sem že vesela, ker vem, da ne bom sama sedela pod Pohorjem. LP riba-ribica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

17. maj 2005 15:58

Hojla! Kako ste! Jaz sem bila včeraj cel dan zasedena,in sem samo na hitro pozdravila,danes pa sem skoraj eno uro brala,kar ste napisale v zadnjih dveh dneh.Pa jaz berem in vidim,da govorite nekaj o srečanju in pol sem šla kar sred strani gledat,če me čaka sporočilo! Seveda me je čakalo,že od včeraj.Hvala za povabilo,vendar raje nič ne obljubim,ker do sobote je še daleč in nič ne vem kako se bo izteklo!Držte pesti,da se vam pridružim. Danes sem na sadju in zelenjavi.Za zajtrk dve banani,za malico eno jabolko,za kosilo pa sem se najedla grozdja.Pozneje bom še en kivi in za večerjo soooolllaaatooo!!!!!! Becki,tudi jaz se večkrat pregrešim,(še sinoči pri sosedi,če se je pa tako lepo potrudila in pripravila narezek,pol sem ji pa cel kozarec oliv pojedla),ampak mi na misel ne pride,da bi končala.ampak lepo nadaljujem naprej.Od prvega vodnega sem pridelala eno kilo viška,pa me to sploh ne razburja ampak grem naprej. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

17. maj 2005 15:58

Fredolina, bravo! 8 kg minusa v 1 mesecu je res fantastično. Glede na to, da želiš izgubiti samo še 4 kg in sta pred tabo še 2 meseca diete, ti cilj ob taki vztrajnosti definitivno ne uide. Bravo! Marjanca, moja napaka. Napisati sem želela multi in ne mulit. Stopim si šumečo tableto multi vitamina. Sem se pa pošteno praskala, kakšen mulit sem spet izumila. Rožica, nisi edina s problemom glede oblačil. Meni je seveda vse izpred diete že pošteno preveliko, saj stare hlače zapete lahko potegnem čez rit in boke!!! Vse kar sem nosila pred parimi leti pa mi je še pretesno. Sem torej v vmesni fazi in brez cunj. Glede na to da delam s strankami, pa moram biti tudi jaz urejena. Še dobro da jagode dobro delajo, da si bom lahko malo garderobo obnovila. Voda mi danes non-stop teče v grlo, na pot proti stranišču pa se odpravim vsaj vsake pol ure. Meni je celo lažje zdržati vodni dan kot sadnega, saj vem da pač ne smem jesti. Sedaj pa šibam za kakšno urco v jagode, potem pa spet malo službe. Uživajte! tejčica

mojcika  

član od: 20.12.2004

sporočila: 33

17. maj 2005 17:06

Pozdravljene! Jaz mam pa danes sadni dan in sem prej kuhala, pa sem se pregrešila, joj, joj, joj, pa sem si obljubla, da se bom držala. Me je premagalo, saj sem čist malo pojedla, tako da je vsaj to ok. Že od sobote se vsak dan po malo pregrešim. Mislim, da mam neko čudno obdobje. :( Moram se v roke vzet, v ponedeljek že imam prvi vodni dan, v nedeljo, pred vodnim dnem, sporočim koliko je šlo dol. Sicer se mi zdi, da se na tehtnici kaj dosti ne pozna zadnje dni, se mi pa fajn pozna na oblekah, mi kar dol lezejo :) Lepo se imejte! Mojca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti