13. maj 2005 22:23
Dober večer, rožice !
Končno moj internet doma spet dela, tako, da sem lahko z vami. Moram se vam pohvaliti, kako sem bila pridna, ker sem bila nepričakovano povabljena na večerjo, imam pa sadni dan. In pri vseh dobrotah, ki so jih ponujali v mehiški restavraciji, sem pojedla le solato in popila pol litra vode. Saj še sama ne morem verjeti. Pa sem danes nekam čudno lačna. Ne vem, kaj mi je.
Rožica in Lisička, sedaj, ko to pišem, je najhuje že za vama in sta že ponosni nase, da vama je ratalo. Tudi mene na sadni ali vodni dan nenormalno zebe. Pa naspoh sem sedaj z manj kg dosti bolj zmrzljiva.
Rožicam sem prebrala, da si bila tudi ti danes vzor in ti je ratalo vztrajati. Superca. Samo malo trme, pa gre. In vidim, da si bila ti "modra" kar 4x. Jaz sem že pri dveh operacijah skoraj znorela, ti reva pa kar 4.
Tabina, vidiš, da so kar hitro minili ti dnevi in sedaj se verjetno že žulite. Uživajte !!!!!
Tejčica, po pravici rečeno se včasih tudi sama sebi čudim, da sem tako "zategla" in me res zelo redko kaj premami. Pa to, da teža gre še kar dol, pa toliko jem. Upam, da vaše jagode zorijo. 27. maja grem spet v Valdoltro in razmišljam, da bi jih prišla iskati k tebi kakih 5 kg.
Brittney, pa ti si ta prava, koliko delaš. Moraš pa imeti ful kondicije. To je verjetno posledica službe, ki jo imaš in si po moje ena redkih od nas, ki ne sediš pri svojem delu ali pa vsaj zelo malo.
Dipsi, zdrži, pa bodo zobki potem bolj veseli, ko bodo spet lahko mleli.
Majdad kaj leta ! Ta sploh niso važna. Tudi jaz sem se pri mojih skoraj 46-ih počutila malo čudno, ampak sedaj sem že ta prava. Pa za občudovati te je, da si se odločila nekaj narediti zase, pa čeprav ne boš šla v bikinkah na plažo. Jaz bi bila sila ponosna, če bi bila moja mama. Veš, hodila pa ta teden nisem nič po moji progi, ker je ves teden nor in sem našla le en popoldan čas za gonjenje sobnega kolesa. Ampak jutri pa bom odšibala po tisti moji poti. Če bi me kdo videl, kako si pojem med hojo in žvižgam.
Punce, ko gonim sobno kolo, mi to kaže tudi kalorije, ki jih pokurim, pa kaj mislite, da pri 45 minutah gonjenja pri pulzu 145-150 res pokurim ca. 350 kalorij ? Meni je to zelo veliko. Kaj pravite ?
Ma sem se razpisala, da je groza. Pozno sem prišla domov in nisem nič zaspana. Tejčica, še vedno sem bolj zgodnja pri pisanju od tebe, ti nočna ptica.
marjanca45