ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

brittney  

član od: 18.2.2005

sporočila: 102

13. maj 2005 21:49

majdad, hvala, sem prebrala, jutri jo bom spet malo peglala, upam, da bo počasi ratalo. Drugače pa da ne bo katera mislila, da sem si norce delala, ker vas tako zebe, niti pod razno, ker mene še bo, drug teden, ko gremo na poček in bomo v šotorih, tak da.... hvala bogu je bilo puljenje mojga modrostnega zoba malce lažje, me še pa čakata sedaj dva zgornja, pa kar nekot zavlačujem, me pa ne boli, samo motita me, ker se hrana tak za dlesnimi nabira. tejčica, na brezje gremo iz velenja ob 8, samo da bomo prej še v živalskemu vrtu v ljubljani, da se malčka naužijeta...pol pa počasi proti gorenjski. lepo se imejte! Čim manj mrazu in in čim več izgubljenih kg... brittney

brittney  

13. maj 2005 21:52

majdad, res pa je, da mama še nikoli ni sedela pred računalnikom, ampak po moje bo sedaj, ko bo morala zaradi hrbtenice na 4 urno delo ali celo v penzijo, morala nekak zapolnit čas in če bo to terjalo tudi kako uro sedenja za računalnikom, potem tako naj bo! Upam, da mi bo ratalo!!!! brittney

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

13. maj 2005 22:23

Dober večer, rožice ! Končno moj internet doma spet dela, tako, da sem lahko z vami. Moram se vam pohvaliti, kako sem bila pridna, ker sem bila nepričakovano povabljena na večerjo, imam pa sadni dan. In pri vseh dobrotah, ki so jih ponujali v mehiški restavraciji, sem pojedla le solato in popila pol litra vode. Saj še sama ne morem verjeti. Pa sem danes nekam čudno lačna. Ne vem, kaj mi je. Rožica in Lisička, sedaj, ko to pišem, je najhuje že za vama in sta že ponosni nase, da vama je ratalo. Tudi mene na sadni ali vodni dan nenormalno zebe. Pa naspoh sem sedaj z manj kg dosti bolj zmrzljiva. Rožicam sem prebrala, da si bila tudi ti danes vzor in ti je ratalo vztrajati. Superca. Samo malo trme, pa gre. In vidim, da si bila ti "modra" kar 4x. Jaz sem že pri dveh operacijah skoraj znorela, ti reva pa kar 4. Tabina, vidiš, da so kar hitro minili ti dnevi in sedaj se verjetno že žulite. Uživajte !!!!! Tejčica, po pravici rečeno se včasih tudi sama sebi čudim, da sem tako "zategla" in me res zelo redko kaj premami. Pa to, da teža gre še kar dol, pa toliko jem. Upam, da vaše jagode zorijo. 27. maja grem spet v Valdoltro in razmišljam, da bi jih prišla iskati k tebi kakih 5 kg. Brittney, pa ti si ta prava, koliko delaš. Moraš pa imeti ful kondicije. To je verjetno posledica službe, ki jo imaš in si po moje ena redkih od nas, ki ne sediš pri svojem delu ali pa vsaj zelo malo. Dipsi, zdrži, pa bodo zobki potem bolj veseli, ko bodo spet lahko mleli. Majdad kaj leta ! Ta sploh niso važna. Tudi jaz sem se pri mojih skoraj 46-ih počutila malo čudno, ampak sedaj sem že ta prava. Pa za občudovati te je, da si se odločila nekaj narediti zase, pa čeprav ne boš šla v bikinkah na plažo. Jaz bi bila sila ponosna, če bi bila moja mama. Veš, hodila pa ta teden nisem nič po moji progi, ker je ves teden nor in sem našla le en popoldan čas za gonjenje sobnega kolesa. Ampak jutri pa bom odšibala po tisti moji poti. Če bi me kdo videl, kako si pojem med hojo in žvižgam. Punce, ko gonim sobno kolo, mi to kaže tudi kalorije, ki jih pokurim, pa kaj mislite, da pri 45 minutah gonjenja pri pulzu 145-150 res pokurim ca. 350 kalorij ? Meni je to zelo veliko. Kaj pravite ? Ma sem se razpisala, da je groza. Pozno sem prišla domov in nisem nič zaspana. Tejčica, še vedno sem bolj zgodnja pri pisanju od tebe, ti nočna ptica. marjanca45

brittney  

13. maj 2005 22:33

marjanca, res ne sedim, sam pa niti približno ne zmorem toliko, kolikor ti, pa sem v tem poklicu. Morda zato, ker niti ni toliko potrebno!!!! Ti pa si zakon, ko mi bo najbolj hudo, bom nate pomislila in si rekla, pismo če ona zmore, ki ima težave z zdravjem, pol pa ti ne bo mogla???? (s tem mislim, te vsaj približno doseči, ker 45 minut gonjenja pri tem pulzu je ...halooo...) SEm pa zmeraj bila bolj na moči kot na vzdržljivosti in ne maram teka!!! Saj pravijo, vse je v lavi, ampak, ko mi zmanjka misli,se tud ustavim, ko pa jtreba kaj premetavat ali pa prenašat ali pa kosit (hehe), ali pa lopatat, tu sm pa jaz zmeraj zraven, pa če kr crknem. In tega ne razumem, tu imam pošlihtano, pr laufanju pa nikakor. jutri bom probala torej sadni dan, v nedeljo pa, ko imamo proslavo v postojni na letališču, bom pa probala z vodo...bom poročala, kak bo, čeprav me je že zdaj "strah", ker bom srečala toliko poznanih, ki j ih že dolgo nisem videla, in po moje bo kaka kapljica prisotna. Ampak se ne obremenjujem, to je samo enkrat na leto...Itak pa drug teden ne bo nič drugega kot preklemano blato na terenu in mraz, torej nimam slabe vesti, če naredim kak prekršek. brittney

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

13. maj 2005 22:54

Veš, Brittney, ne verjamem, da bi bila takšna kot sem, kar se gibanja tiče, če ne bi imela toliko težav s hrbtenico. Prav gotovo pa ob pol petih zjutraj ne bi vsak drugi dan delala 100 trebušnjakov. Ko pa pomislim na leto in pol grozljivih bolečin, ni problema z voljo. Ne morem pa početi marsikaj, kar lahko ti. Saj ni laufanje vse. Mislim, da s hitro hojo tudi marsikaj naredim zase. In mislim, da stvari, ki jih delamo z odporom nimajo takega učinka, kot tiste, ki jih delamo z veseljem in so nam v zabavo. Saj jaz pa niti na vrtu ne morem kaj dosti. Okopavala bom leto že lahko, vsaj upam. Prav je, da vsak počne, kar lahko in ob čemer se dobro počuti. Ampak res ne vem, zakaj sem danes tako zelo lačna. Kar vrti se mi v glavi. Bom popila eno tableto magnezija. marjanca45

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

13. maj 2005 23:26

Haloooo, Brittney ti da bi se norce delala? Jaz ti smo grozim, da me prideš z postelje dvignit, pa na sonce postavit, da se odtalim. Pa, kot vdim to ni tako strašna grožnja, ker si močna in bi to bil zate verjetno mačji kašelj. Vsekakor si vredna vsega občudovanja, jaz nebi zmogla vsega blata in tako naprej. Tvoj sin res ima zakaj biti ponosen nate. Želim, da te prihodnji teden ne bo tako zeblo, kot mene danes. Bom molila za lepo vreme. Al pa se z Majdad zmenila, da napove sonce! A kaj, ko tudi ona ne jemlje resno mojih groženj, da naj napoveduje sonce. Marjanca45, upam da to, da imaš internet doma pomeni, da tokrat ne bo bolj ali manj tihi vikend. Da se boš kaj oglasila. Marjanca45, ko sem zdaj prebrala tvoj tempo, minute in kalorije. Me spreletava srh ob misli na moj včerajšni prekršek. Kajti pri mojem tempu rekreacije, se lahko še kar nekaj časa kaznujem z povečano rekreacijo. Da bo vsaj malo zaleglo :) Glede na to, kako dosledno se držiš pri prehranjevanju in kako vestno se rekreiraš, se tvoji izgubi kg sploh ne čudim. Zaslužiš si jih! Vse te, ki so že skopneli in vse tiste, ki še bodo. nočko. Rožica. p.s. res da bi morala že spat, kot sem napovedovala. da bi ta dan čimprej minil.... pa se mi za čuda sploh ne spi. jutri pa mesek, mogoče se izplača že zato iti spat. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

14. maj 2005 0:36

Marjanca, ti se kar oglasi ko boš v našem koncu. Jagode zaenkrat lepo zorijo, samo Majdad mi malo nagaja ko mi dež napoveduje! Majda ne ga sračkat. Danes sem lepo spravila pod streho B dan. Ker bodo jutri na fešti najbrž grehi padal, sem si danes privoščila bolj lahko kosilo in večerjo. Spet sem si naredila sataraž. Nisem pa še obupala, da bi mi šlo jutri vse po načrtih. Če ne bo krompirja (na sporedu Š dan), bom poskusila vsaj samo B jest, kot ste mi predlagale. Bomo še videli kakšna bo situacija. Sedaj sem pa res že čisto izmozgana in bom počasi dan zaključila. Zjutraj me čaka zgonji auf, saj imam še vse za spakirat, pa še jagode so za razvozit preden štartamo. Mala bo cel teden ostala na Gorenjskem tako da bo spet en hud teden. Že dva dni mi razlaga kaj vse bo z Emo (njena mesec dni stara sestrična) delala! Sedaj pa res lahko noč! tejčica

majdad  

član od: 29.12.2004

sporočila: 72

14. maj 2005 8:16

Dobro jutro, jaz pa že kofetkam... Tejčica, res da je sonce, ampak bo za gotovo tudi dež. Včeraj je namreč na poseben način donelo iz luke. Tudi to je znak za dež. Donelo je tako močno, da me je celo vnuk vprašal, kaj je to. Počasi te bom naučila posebnosti za vremensko napoved v našem koncu. Uspelo mi je spiti že skoraj liter tekočine. Upam, da se ne bo ustavilo kot zadnjič. majdad

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

14. maj 2005 8:32

Majdad, jaz sploh ne bom več vremenske gledala, bom kar tebe vprašala. Pri vodi si pa bolj pridna kot jaz danes, sem namreč še "suha". Sem zjutraj šok doživela, ko sem po pribl. letu dni spet invazijo faraonk doživela. Pridem v kuhinjo in po tleh polno faraonk in smeti! Mi ni bilo jasno od kje. Potem pa zagledam na stropu vse črno. So lezle ven iz luči po instalaciji, smeti pa so bile ker so se ven prebijale (sem pred kratkim razbila luster in imam trenutno samo žarnico na kablih). Jaz pa brez pene... TEMA! Sem se danes izjemoma stehtala, da vidim kaj bo čez vikend če bom grešila. Sem bila prijetno presenečena ker je vaga pokazala 80 kg. To mi je dalo dodatno motivacijo da sem danes čim bolj pridna, da bom kmalu sedmico spredaj zagledala. Sedaj pa moram na hitro še spokat! Če se ne javim več, želim vsem lep vikend. tejčica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

14. maj 2005 9:12

Hojla! Presneto,so pa res nekam težki oblaki na nebu! Jaz sem pa misla,kako bom na vrtu okopavala.Morm hitro solatko nabrat. Danes sem na B in na jedilniku bodo jajca,sam še ne vem v kakšni obliki.Upam,da ne bo deževalo,da bom lahko šla popoldan še na kakšen sprehod.Nekam polenila sem se in se mi ne ljubi preveč migat. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti