14. maj 2005 20:35
Marjanca45, hvala za vzpodbudo. Kar prijetno mi je postalo ob tvojih besedah. Sicer pa sva obe nekaj podobnega doživeli. V penziji sem že kar nekaj let. Rešilo me je to, da sem v mladih letih višjo šolo končala izredno. Nihče me ni takrat videl, ko sem sobote in nedelje preživljala na predavanjih. Jaz pa občudujem tvojo športno vnemo. Sama nikoli nisem bila športno navdanjena, rada pa hodim. Če nočem občutiti lakote. se napijem vode in jo mahnem na sprehod. S kolegico sva znali ves dan tavati po gozdu in iskati gobe. Nisem bila ne lačna ne žejna. Samo sedaj se već ne spraviva. Vmes je ta ali oni problem. Sicer sem pa tudi pri gobarjenju začetnik. Če sem šla kdaj sama, sem ji vedno nesla pregledati, kaj sem nabrala. Pisala sem ti dve zasebni pismi. Klikni na na tvoji levi strani na beležko in potem na sporočila. Tam boš našla moji sporočili. Sicer pa, kaj te učim. Verjetno bolj obvladaš računalnik od mene. samo si prezrla. Če ne najdeš, mi napiši. Glede na to, da prihajaš v naš konec, se lahko srečava. Moja vremenska napoved se je uresničila. Dežuje kot za stavo. Ne me jemati resno, res pa je, da jaz naših vremenarjev sploh ne poslušam. Grem samo na balkon in pogledam ter upoštevam tisto, o čemer so me poučili domačini. In vedno drži.. majdad