5. maj 2005 10:47
Mala mucica, dobro vem, o čem pišeš, ker sem bila pred leti v enaki buli kot ti. Kar naprej sem jedla in jedla, oblačila so bila vedno večja. Sama sebi sem bila odvratna. Ampak vedno pride trenutek, ko človeku v glavi nekaj klikne, ko mu postane jasno, da tako ne bo šlo več dalje. To se je zgodilo tudi pri tebi, sedaj moraš samo vzdržati skozi 3 mesece. Prepričana sem, da, ko boš dala skozi to obdobje in boš videla rezultate, ne boš hotela biti več obročkana z maščobo. Upam, da si boš tako všeč, da si boš takšna želela ostati in te ne bodo premamile skušnjave po dieti. Saj ni problem, če je kakšen greh tu in tam. To je sestavni del življenja. Ko pa to postane prepogosto, pa človek zapade v nek začaran krog in na koncu je vse še en sam "greh". Potem pa kile podivjajo in spet smo na dnu ali pa na začetku. Meni je ta dieta popolnoma spremenila prehrambene navade in res me ne mika jesti stvari, ki jih naj ne bi jedla. Pa tudi moj želodček ne mara, kadar ga kaj polomim in me hitro opozori s črvičenjem in napenjanjem. Želim ti trdno voljo ( saj jo imaš, sicer ne bi niti začela), vztrajnost in obilo izgubljenih kilc. Ko ti bo hudo, pomisli, kaj je tvoj cilj in zakaj to počneš. Predvsem zato, da boš všeč sebi, da se boš kar naprej gledala v ogledalu, da se ne boš želela skrivati, temveč se pokazati svetu - poglejte me, kakšna mačka sem !!! In ti bo ratalo, boš videla. Na OH dan sem kar nekajkrat zvečer namesto sladkarij jedla solato. marjanca45