ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

21. apr 2005 8:09

Dooobro jutro! Zoran, dobrodošel med nami. Mogoče bo pa sedaj konec dežja, ko se nam je moški pridružil. Sam ne nam takoj zbežat. Tudi jaz sem mnenja da so vse začimbe dovoljene oz. zelo dobrodošle. Jaz z začimbami poskušam nadomestiti sol. Saj ne da soli ne uporabljam, samo manj. Danes pa OH dan. Si moram še nekaj dobrega za večerjo izmislit. Joj se bomo sladkali.... Pozdravček! tejčica

bosti  

član od: 26.8.2003

sporočila: 17

21. apr 2005 8:13

Lep pozdrav po dolgem času! Z dieto sem zaključila 4.4. pa je do danes še -1,5kg:))juhu!! Zajtrki so še vedno sadni,kolikor se da ločujem OH in B,pa zvečer ne pretiravam s hrano...še vedno pridno hodim na telovadbo,tako da sem kr ponosna na seba;) Zato vsem želim veliko volje in izgubljenih kg-jev!!! Zunaj se kaže sonček,zato en sončen pozdrav s koroške!!! bernarda

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

21. apr 2005 8:17

Saj sem se pozabila pohvaliti. Tudi jaz sem od konca diete (2.4.) izgubila še dober kg, tako da me je danes zjutraj skoraj kap, ko sem stopila na tehtnico. Tako kot ti, Bosti, dopoldan jem sadje, enkrat tedensko imam sadni dan, drugače pa ločujem hrano. In to je to. Enostavno, vendar neverjetno učinkovito. marjanca45

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

21. apr 2005 8:22

Bravo bosti in marjanca!!! Res vse pohvale za vzdrževanje teže oz. DODATNO IZGUBLJANJE KG. Dokaz vsem nam ki smo še na 3MD, da se da. Pa ostanita še naprej tako pridni. tejčica

marjanca45  

21. apr 2005 8:58

Definitivno bom, Rozica. Hvala ti ! marjanca45

Kat  

član od: 16.2.2005

sporočila: 44

21. apr 2005 9:01

Hojla! Jaz sem od konca diete na isti tezi, jutri bo tega ze 3 tedne, vmes sem bila ze tudi slabe kilce lazja, a sem z grehi preko vikenda nadoknadila. ;) Tudi jaz dopoldan jem le sadje, skusam locevati, za vecerjo se pa tudi ne naziram prevec. Zaenkrat mi gre dobro. Le se 19 dni pa bom porocena!!!!!! :D LP in uspesno dietiranje, Katarina Kat

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

21. apr 2005 9:01

Zdravo ! Lepo vas prosim za eno močno motivacijo!!!! Poskušam že tretjič drugi krog, pa se ne znam zmotivirat pa konc ! Prvič sploh ni bilo problem začet, zdaj me je pa kar groza, ker sem vse nazaj dobila. Rabim pomoč, prosim ! LP Rmeli

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

21. apr 2005 9:12

dobro jutro vsem kako ste moje sotrpinke? :) rmeli tukaj smo in bomo vedno ko nas bos potrebeovala torej ne se bat, saj ni tako tezko.pomisli kako ti bo, ko bo treba zlest v kopalke in bos ugotovila da bo potrebno kupiti nove, ker ti stare enostavno padejo dol :) punce nekam slabo kaze da bi se dobile. ni motivacije? ni vremena? ni casa? no jaz se pocasi odpravljam na razgovor za sluzbo - drzite mi pesti!!! vipercat

Tinqa  

član od: 20.4.2005

sporočila: 21

21. apr 2005 9:24

Draga Marjetka cvetka ! Ja za tiste, ki smo jih imele preko 100 je tole športanje kar problem.Vsaj v začetku. Moja izkušnjja je takšna, dasem imela v začetku odpor do športa.Imela sem namreč zelo grdo samopodobo. Toda draga Marjetka cvetka, nekje je treba začeti. Vsaj s hojo. Priporočala bi ti da začneš s lahko hojo, vsaj od začetka, da ti ne bodo trpeli sklepi. Mene so na primer boleli koleni, pa tudi nisem vzdržala dolgo. Pri izvajanju hoje je zelo pomembno, da si meriš pulz. Tako ne bo tvoje zdravje tako ogroženo-mislim, da bi si pulza nabila preveč.Potem pa si rezerviraj 15 min. Saj s časoma boš pridobila kondicijo, pa ti ne bo problem tudi kaj več. Predvsem pa se mi zdi pomembno, da se imaš kljub svoji težavi, še vedno rada.Sebe in svoje telo.Jaz sem imela namreč velike probleme s tem. Hvalabogu mi je ob strani stal moj fant. Skratka, držim pesti zate in javi se še kaj. Tudi meni je lažje ko vem da nisem sama v tem zosu. Tinqa

marjanca45  

21. apr 2005 9:35

Pa sem smotana. Tole zgoraj je bilo namenjeno tebi,Tejčica. Se opravičujem. Po moje nisem več navajena sonca. marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti