22. apr 2005 6:31
Dobro jutro, rožice !
En mrzel pozdrav s Štajerske. Pa kdaj bo končno toplo ? Kako slabo se sušijo moje lepo poobarvane stene. pa sem kar ponosna, da nama tako ratuje. počasi, pa sigurno. Sedaj je ostala le še dnevna soba in upam, da bo v nedeljo tudi ta končana.
Marjetka cvetka, brez skrbi. Ne bom pčozabila na telovadbo. Samo do nedelje še, potem pa spet po starem. Se mi pa kar pozna, ko sem ves dan na nogah, velik del na kolenih, ker se ne morem pripognit, potem pa kar pokleknem in čistim in čistim, pa stokrat po lestvi gor in dol. Skratka, čisto lenarim, kar se mišic tiče, ne.Zvečer sem tako utrujena, da v trenutku zaspim, ko začutim posteljo pod sabo. Marjetka cvetka, lepo te prosim, razloži mi, kako ješ zeleno,solato brez olja in kisa ? Spomnim se, da sem enkrat imela ne vem kakšno dieto in tam sem morala jesti tako "golo" solato. Sploh je nisem mogla požirati. Ves čas 3MD je bila edino solata tista, pri kateri nisem ničesar spreminjala in sem jo jedla tako pripravljeno, kot sem jo jedla celo življenje.
Tejčica, meni res zelo pomaga jedilnik napisan za nekaj časa naprej, da si pravočasno nabavim hrano, tako, da nikoli na zmanjka in potem tudi ni izgovorov za grešenje.Vidim pa po časih pisanja, da si prava nočna ptica. Kaj potrebuješ tako malo spanja ? Jaz do desetih komaj zdržim. Je pa res, da vsako jutro vstajam ob pol petih, kar pa je tudi zgodaj, ko ene še veselo sanjate.
Lisa, nisem več mlada veš, tako, da se ne spomnim prav, kakšno je bilo moje oprsje v mladih letih, tako, da je verjetnost, da bi našla pravo točko za masažo, zelo majhna. Bi mi pa vsekakor koristilo.
Vam moram povedati, da sem včeraj prvič po 4 mesecih jedla "pravo" hrano že ob 11 uri, ker sem v službi nekaj praznovala. Jedla sem šobsko solato in 2 majhna koščka kruha z lososovim biftekom. O drage moje rožice, kako je mene čez nekaj časa začel boleti želodec. In kako me je zvijalo in napenjalo. Do večera sem imela kar hude probleme, potem pa se je umirilo. Kaj mislite, zakaj ? Ker sem mešala sir iz šobske z biftekom ? Kaj je mogoče, da želodec ob tej dieti postane tako občutljiv na neprave kombinacije ? Pa za živo glavo na naredim več kaj takega. Sem pa prej pojedla eno banano in spila ca. 1 L vode. Ni mi jasno. Glede na to, kaj sem pojedla, nisem presodila, da bo tako. Če bi vedela, ne bi naredila tega niti pod razno.
Spet sije sonček, čeprav vem, da toplo pa ni. Ampak da je le sonce !
Imejte se fajn !
p.s. Ne vem, če nisem od "končanih" najbolj pisateljsko razpoložena forumašica, kaj ?
marjanca45