27. maj 2005 21:14
Končno pozdravljene moje rožice !!!!
Tako sem srečna, da ne vem, kaj bi počela. Z mano je vse v redu. Bila sem pohvaljena za svoje hujšanje, za telovadbo, s katero sem si okrepila trebušne in hrbtne mišice. Lahko tekam, hodim v hribe, vse lahko počnem, vendar previdno in do bolečine. V kolikor bo bolelo, moram spet natakniti mavec nase za nekaj časa. So mi izdelali novega, lepo majhnega, da se prilega mojemu "novemu" teleščku.
Joj, kar razganja me. Najraje bi cmoknila zdravnika. Izvidi sicer niso neoporečni, vendar ni tako hudo, da bi morala pod nož. V kolikor bo bolečina hujša in trajala dalj časa, moram nazaj, vendar se zaenkrat počutim fenomenalno. Kot da mi je nekdo dal krila.
No, da bo dan še lepši, sem se v Kopru našla z Majdod in Tejčico. Tako smo se objemale in cmokale, da so nas ljudje kar gledali. Pa mi je orav dol viselo. Kakšen super občutek, ko prvič v življenju srečaš nekoga in se ti zdi, kot da ga poznaš ne vem koliko časa in se z njim lahko pogovarjaš ure in ure ( nam je ratalo le uro in pol ). Res je to, ko večkrat pišemo, kako se poznamo in ta sproščenost ob srečanju je čisti dokaz, kako enako mislimo, kako smo si podobne. In zato lahko tako zelo pomagamo ena drugi in to je nekaj krasnega. Punce, ko bi vedele, kako srečna sem, da sem z in med vami. Koliko mi pomenijo vaše dobre želje, vaša skrb in vse ostalo. In vaše želje so pomagale, da je moj dan danes tako srečen !!!! HVALA VAM !!!!!!
Ker nisem bila nekaj časa na forumu, bom malo pozna z odgovori, pa vendar:
Dudlarka - pa saj 3 tedni pa 3 kg je pa res krasno. Ti samo lepo dalje, pa bodo kg in cm kopneli. Zagotovo. Zaradi mojih težav s hrbtenico sem že pred časom začela delati trebušnjake ( poleg ostalih vaj) in jih naredim vsako drugo jutro po 100, vendar pa delam takrat tudi vaje za hrbtne mišice, da se mišice enakomerno jačajo.
Marja44, pa kako te ne bi sprejeli med sebe. Več nas je, bolj veseli smo in vsak ki pride k nam, ga takoj "posvojimo" in potem skupaj jokamo in se veselimo, jezimo, kar pač pride. Veš, jaz sem se vedno bala, da bom med dieto lačna in sem res skrbela, da sem se do sitega najedla. In včasih se je zgodilo tudi, da sem pojedla po 2 krožnika testenin. Res, da to ni bilo pravilo, se je pa zgodilo. Ampak na ta način, ker sem bila res vedno sita, me niso mikali prekrški in skoraj nisem grešila. Želodec pa se mi verjetno tudi ni preveč skrčil, ker sem ga zelo pridno "raztegovala" z nenormalnimi količinami solate. Pa sem v 3 mesecih izgubila 14 kg. Tisti odgovor zoprnežu pa je bil za film !!! S takimi ne gre drugače, kot tako, ker drugega ne razumejo. Ta prava si !
Artemis, pridna, da ti voda tako teče. Še malo, pa bo tudi ta dan za tabo, jutri pa veselje, ko boš stopila na tehtnico.
Puhica, čuj ( saj sem Štajerka, a ne ), tej tvoji teti pa reči, da bo ona super, ko bo njen jezik nekaj cm krajši !!!!!
Jesen, veš kaj, boljše, da si težka po kilah, kot pa po karekterju. Kile gredo dol, karakter pa ostane !
Ikc, krasno, da ti ratuje. Mislim, da sva končali istočasno. Tudi jaz nimam težav z ohranjanjem teže.
Becki, berem - 7 kg. pa to je krasno. Se imata z ogledalom že kar rajši, kaj ?
Lisička, tvoje pisanje mi je pa vedno tako zelo všeč. Tako smiselno pišeš, vedno imaš prav, kar napišeš. Res si ta prava, zelo znaš motivirati človeka.
Marjetka cvetka, jaz sem kot 6 letna deklica zelo zbolela in ker sem 5 let morala jemati zdravila, ki so bila zelo nevarna za želodec, so mi predpisali redilno dieto. In takrat sem se tako zredila, da je bilo groza. Nikoli nisem potem prišla iz tega začaranega kroga. Maščobne celice so bile nastavljene in samo odvisno je bilo, koliko bodo polne. In pri meni so bile vedno preveč, tako, da zelo dobro vem, kako je to, ko te kar naprej silijo, da ješ, ne vedo pa, kako s tem škodijo in kakšno "doto" nam dajejo, ki jo potem tovorimo s sabo celo življenje. Zaklela sem se, da mojemu otroku tega ne bom naredila in tega se držim. To pa, kar pravi tvoja starejša hči, je res. Videla sem tvojo sliko od prej in res si sedaj krasna proti tistemu času, tako, da si lahko zelo ponosna nase in na trdno voljo, ki jo imaš. Ne daj se nikomur, ker na koncu vedno trpiš ti, drugi pa se ob tem zlobno naslajajo.
Rada bi povedala le še to, da sem ponosna, da sedaj osebno poznam že kar nekaj forumašic in sicer Encijan ( kam si mrknila ?), Riba-ribico, Vipercat, Marjetko cvetko, Majdad in Tejčico. Hvala vam za krasna druženja, ki so le dokaz temu, da smo na "isti valovni dložini", pa kjerkoli smo že. Upam le, da nam bo res uspelo se najti v še večjem številu in prepričana sem, da bo to srečanje brez primere.
Zdaj pa grem pod tuš, ker sem kar precej utrujena, saj sem ves dan na nogah.
KRASNE STE !!!!
marjanca45