ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Zajčica  

član od: 17.3.2005

sporočila: 63

21. mar 2005 8:40

:) čau punce. evo še mene. prvič tukaj gor, na dieti pa sem že drugi mesec, danes je 47 dan. prvi mesec sem shujšala 6,5 kg, po vodnem dnevu mi je teža 14 dni stala, sedaj pa imam še kilogram manj :)). to je blo tko za informacijo. ker se ravno pogovarjate o vodnem dnevu. jaz sem se tut izredno slabo počutila, vrtelo se mi je (Se mi že tko, ker imam nizek pritisk in počasen krvni obtok :), želodec me je bolel, ampak smo vztrajali in se je splačalo. Škodi pa tudi ne. želim vam vsem še veliko uspeha, ker vem kako super občutek je, ko se kazalec tehtnice premakne navzdol in ko so vse cunje prevelike :). pa še pomlad je!!! juhuu.

maza  

član od: 27.1.2005

sporočila: 35

21. mar 2005 8:56

Dobro jutro! Urši in Zajčica dobrodošle med nami,s svojimi rezulti potrjujeta da sta res pridni.Danes je moj 20.dan,se pravi da sta malo pred mano, za zgubit pa imam tudi jaz približno nekaj takega kot ti.Obljubila sem si da se od prvega do vodnega dneva ne bom tehtala zato ne vem statistike. Moj vikend je bil spet v znamenju fešt. Sem se 100%držala,čeprav na moment sline nisem mogla požirat dovolj hitro,včeraj na OH dan pa sem pojedla kos torte in je bila taaakooo dooobraaa. Terlikar 1,lepo povabljena med nas, imamo še polno prostora. Veš, dnevi zelo hitro bežijo ne glede na to ali si na dieti ali ne,ampak če si si lahko vak dan posebej vesela ker veš da delaš nekaj kotistnega zase in telo ti vsak dan na nek način sporoči da se s tabo dogaja nekaj v pozitivno smer,počutje,cm ali kg ali pa pohvale ljudi.Opazi se vsekakor.Prva dva tedna je malo krize, ko se telo privaja, potem pa gre samo od sebe.Kar korajžno!!! Maychi ,tudi jaz imam na veliko noč Š.Imam namen zdržat,čeprav za zajtrk bo res kriza.Bomo videli kaj se bo dalo storit. Lep dan maza Sporočilo je spremenil(a) maza dne 21. mar 2005 08:59:30

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

21. mar 2005 9:43

a ni soja in vse iz soje B? Darchy

bambola  

član od: 25.2.2005

sporočila: 43

21. mar 2005 10:17

ojoj DANES PA IMAM JAZ VODNI DAN. bambola

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

21. mar 2005 10:20

Ja Darchy, sem že drugje našla tvoj odgovor. Samo ne se jeziti še name, da na več mestih postavljam ista vprašanja.. Moti me samo to, da je soja nekje na B, drugje pa na Š dan. Bom kar joto kuhala, pa bo. Tako, zdaj pa grem likat. Saj se tudi s tem izgubi nekaj kaloril, ne? Aknirad-bombica

Darchy  

21. mar 2005 10:46

Saj se ne jezim, samo opozorim, da se ne bi po nepotrebnem filali podatk. Sploh nič slabega nočem s tem! Darchy

bonaca  

član od: 1.3.2005

sporočila: 215

21. mar 2005 11:15

Bambola, držim pesti, pa poročaj kako ti kaj uspeva! bonaca

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

21. mar 2005 11:42

Lep pozdrav! Urši, Zajčica pa saj sta že skoraj veteranki. Dobrodošli med nami!!! Terlikar1, res ni nič drugega kot treba je en dan pričet ločevat in se držat navodil tega načina prehranjevanja. Ne čakat na primeren čas (po praznikih, po praznovanju,....) odloči se in živi s tem načinom prehranjevanja, saj je navsezadnje vedno nekaj kar tudi ti lahko ješ (npr meso, pa drugič potica,....) Res pa je, da je začetek težak in se je treba marsičemu odrečt in vstrajat pri svojih odločitvah, vendar ti bomo pri tem v veliko pomoč tudi tu na forumu, kot je že ena od predhodnic napisala. Ko se telo privadi spremembam (po približno 14 dneh) nevšečnosti (lakota, glavobol,....pač odvisno od vsake posameznice) izginejo in potem gredo dnevi hitro sami od sebe naprej. Pridruži se nam, da bodo tudi tebi lahko zavidali. Boš videla, da ti te vrste zavidanje da kar dober občutek in še več zagona, elana, volje in samospoštovanja. Seveda pa se nam v prvi vrsti pridruži zaradi sebe in zaradi zavidanja drugih. Naredi ta korak in telo ti bo hvaležno, kot je napisala maza. Jaz sem pa včeraj imela sadni dan, danes pa bom pripravila piščanca z zeleno solato. Čeprav me bolj kotglava,že ob misli na cene zelenjave, boli denarnica. Morate priznati, da nas zdaj lepota pa res stane! Pa naj stane kolikor hoče, vse za lepoto. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Drobtinica  

član od: 17.2.2005

sporočila: 19

21. mar 2005 12:12

Živijo!!!! Sem fullll sale volje in se tudi fulll slabo počutim, ker sem se čez vikend zelo, zeloooo grdo pregrešila. V soboto sem imela rojstni dan, tako da....se grehom skoraj nisem mogla izognit. In že ki sem se en dan, sem še naslednjega. Tako me peče vest!!!!! Dober mesec sem se pridno držala in zdaj...sem se razočarala sama sebe. Ampak ne bom odnehala!!!!! ne smem!!!!!! Kako naj se kaznujem????? Drobtinica

Darchy  

21. mar 2005 12:13

Najmanj kar lahko storiš je, da malo potelovadiš in se tagibaš! Pa ne se preveč sekirat, zaradi enga vikenda ne bo konec sveta! In če velja še za nazaj: vse najboljše! Darchy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti