21. mar 2005 11:42
Lep pozdrav!
Urši, Zajčica pa saj sta že skoraj veteranki. Dobrodošli med nami!!!
Terlikar1, res ni nič drugega kot treba je en dan pričet ločevat in se držat navodil tega načina prehranjevanja.
Ne čakat na primeren čas (po praznikih, po praznovanju,....) odloči se in živi s tem načinom prehranjevanja, saj je navsezadnje vedno nekaj kar tudi ti lahko ješ (npr meso, pa drugič potica,....)
Res pa je, da je začetek težak in se je treba marsičemu odrečt in vstrajat pri svojih odločitvah, vendar ti bomo pri tem v veliko pomoč tudi tu na forumu, kot je že ena od predhodnic napisala. Ko se telo privadi spremembam (po približno 14 dneh) nevšečnosti (lakota, glavobol,....pač odvisno od vsake posameznice) izginejo in potem gredo dnevi hitro sami od sebe naprej.
Pridruži se nam, da bodo tudi tebi lahko zavidali. Boš videla, da ti te vrste zavidanje da kar dober občutek in še več zagona, elana, volje in samospoštovanja.
Seveda pa se nam v prvi vrsti pridruži zaradi sebe in zaradi zavidanja drugih.
Naredi ta korak in telo ti bo hvaležno, kot je napisala maza.
Jaz sem pa včeraj imela sadni dan, danes pa bom pripravila piščanca z zeleno solato.
Čeprav me bolj kotglava,že ob misli na cene zelenjave, boli denarnica. Morate priznati, da nas zdaj lepota pa res stane!
Pa naj stane kolikor hoče, vse za lepoto.
Lp, Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.