ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

18. mar 2005 12:27

Hojla! Jaz sem tud v klubu 165! Kakšen lep sonček imamo.Juhu!!!!!! Jaz sem danes kar na vodi,ker sem včeraj preveč grešila.Mi ni nič hudga,sem vode že tako navajena,da mi je zdaj prav fajn. Jaz tud ne vem,kaj je z moškim delom hujševalcev.Robi se še javi,vsi drugi so pa kar omolknili. Aj,ta knjiga,upam,da jo kmalu dobim v roke.Da le ne bomo preveč razočarane,ko jo tako težko pričakujemo. Hej vipercat,nisi edina vodna,in jaz sploh nisem na dieti(trenutno).Bova uživale ob vodici,juhu,kak je fajn!!!!!!! Mejte se lepo in uživajte v toploti sončnih žarkov!!!!!!!!! Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 18. mar 2005 12:29:40

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

18. mar 2005 13:26

Vsem vodnim velik volje in čim manj misli na hrano danes. Sem ravnokar zmazala porcijo jetrc pa malo kruhka zraven . Joj, kolk je pasal. Časa za solatko ni bilo, bo pa pri večerji. Sam kje je še to... Zdej pa gremo na sončka.... tejčica

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

18. mar 2005 13:28

Vipecat zdrži, se splača. Marjetka cvetka, če imaš danes izredni vodni dan, s katerim pa nadaljuješ jutri? Boš katerega "obveznega" izpustila ali nadaljevala zaporednje? Npr. B, Š, voda, OH... Sporočilo je spremenil(a) aknirad dne 18. mar 2005 13:32:04

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

18. mar 2005 13:39

darinka, oz. Aknirad, zaporedje dni naj bi ostalo, tako da končaš z dieto tisti dan, kot si si že prvi dan splanirala - vse variacije vmes so po tvoji želji...zaporedje pa ostane, tudi če zamenjaš en dan z vodo. Se pravi, je tako: npr. B, voda, OH, S, B, Š, OH, S,.... Darchy Sporočilo je spremenil(a) Darchy dne 18. mar 2005 13:40:48

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

18. mar 2005 16:32

helow Čas mi tako hitro mineva da vas sploh ne dohajam.Meni gre sicer z dieto kar dobro danes imam 13 dan (B dan)in tudi na kilaži se že pozna.Ko sem prebirala sem opazila da imate vse že kar dobre postave.Meni bo treba še veliko discipline da bom dosegla takšne dobre rezultate. Povejte mi če za večerjo lahko pojem kaj mlečnega oziroma koliko naprimer 1 jogurt ali popijem 2dcl mleka je to preveč. Svetujte mi kaj enostavnega. Vsem želim lep dan

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

18. mar 2005 18:25

Kristina! Če na B dan ješ meso, moraš jesti samo meso, Če ješ mlečne izdelke potem pride vpoštev skuta, mleko, jogurt, skratka beljakovin ne smemo mešati. Mislim, da moramo jesti samo meso, samo jajca, samo mlečne izdelke. Jaz si kakav privoščin zvečer na OH dan s kruhom, namažem še marmelado ali maslo. Ne vem kako bi sicer spila kaj mleka. Preživela sem že 47 dni diete in sem samo enkrat na B dan jedla skuto in jogurt in me ni zadovoljilo. Prvi mesec sem izgubila 4 kg, sedaj pa še 3, tako da je sedaj -7 kg. Pozdrav! riba-ribica

aknirad  

sporočila: 87

18. mar 2005 20:35

Darchy, hvala za odgovor, ker mi to res ni bilo jasno. Aknirad-bombica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

18. mar 2005 22:29

Hojla! Aknirad,Jaz trenutno nisem na dieti(nov krog začnem 11.4.),zato si privoščim te lunine poste,ker mi ful paše,da se mal prečistim,pa še pomagajo mi vzdrževati težo. Pred dieto se nisem nikoli postila,še na misel mi ni prišlo,zdej pa me je že strah,da bom kmalu živela še sam od vode! Med samo dieto luninih postov nisem imela,ker so itak vodni dnevi,in se mi zdi,da je to kar dovolj. No,mejte se lepo! Marjetka cvetka

ivonja  

sporočila: 523

19. mar 2005 0:30

Hojla! Evo spet sredi noči pišem... Sem se ravno vrnila iz mesta, kjer sva bili s prijateljico na pijači... Glavna tema: dieta. Ona pa zagovarja neko amariško dieto (za katero sem jaz prvič slišala). Seveda sva vsepovprek ena drugo hvalili kako dobro da izgledava in kako se nama pozna... A nismo mi hujšarji kot iz enega drugega planeta - samo še o hrani in kilogramih se pogovarjamo!! Več imamo za povedat o hrani kot pa tisti ki se non-stop prenažirajo!! Zjutraj pa malo v šoping, pa na sončka sedet da se sobota izkoristi tako kot je treba haha... Lahko nočko! ivonja

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

19. mar 2005 14:45

Hojla! Kje pa ste danes vsi? A se cel dan na sončku pražite? Edino pravilno. Danes imam Š dan in sem za kosilo jedla pražen krompir in skledo regrada s krompirjem. In to naj bi bila dieta!?! Še na nobeni dieti nisem tako uživala pri hrani. No, sedaj se grem pa še jaz malo na zrak razmigat. tejčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti