ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

punchka  

član od: 26.4.2005

sporočila: 26

2. jun 2005 10:47

Pozdravljene! Loti, moja teorija na to temo pa je malo drugačna...se mi zdi prav, da pokažemo še to plat zgodbe...pa ne govorim o pikniku - piknik je piknik, en gor en dol, govorim o porokah, rojstnih dnevih otrok itd... dieta traja dolgo, določeni dogodki pa se zgodijo samo enkrat..kaj ni škoda, da jih zaradi ene diete ne doživljamo v njihovi polni meri (in ja, tut prehranjevanje je del doživljanja v polni meri)?? recimo, ta vikend sem imela priložnost uživat v neskočnem razvajanju in hudo dobremu toplemu bifeju v hotelu...preprosto sem si privoščila konkreten zajtrk in dobro kosilo in pa zelo veliko migala..za moje pojme bi bilo škoda ob tako dobri hrani žuliti sadje za zajtrk. Zredila sem se pribl. pol kile, ki pa sem jo tudi že odpravila..ampak je bilo vredno in vedno bom imela ta vikend v spominu kot uživaški..sicer pa bi si čez pol leta rekla pa trapa, bi pa par dni dalj hujšala... tako. to je moje mnenje...trenutki v življenju so vredni več, kot pa dan ali dva pravilnega prehranjevanja.. punchka

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

2. jun 2005 11:16

Glede naše skupne web strani... najbolje, da si na volji ali pa nekje naredimo en mail account in ga potem uporabimo in za album in za urejanje webpagea - tista, ko se je javila, da bi naredila spletno stran, ti kar naredi, kokr se ti zdi, ce pa bomo imela kako idejo za spremembe, ap ti lahko zmeraj javimo, a ne? Jaz bom zdaj na volji naredila en account, pa potem na mojalbum enga, pa vsaka, ki zeli svojo sliko notr dat, bot ot naredila sama - posljite mi sporocilo v belezko, da zelite dati sliko gor, pa vam posljem geslo... grem zdaj to naredit, pa se mi potem javite. aja, glede iskanja albumov pa je tako, kt so punce že omenila. vpišeš samo ime uporabnika in moj-album.com, npr. darchy.moj-album.com ... Darchy

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

2. jun 2005 12:22

Se strinjam s Punchko. Po mojem so tudi dnevi, ki so tako pomembni, da lahko reces - k vragu z dieto! danes pa jem. Jaz imam v soboto bratrancevo poroko - moj edini bratranec in ze zdaj vem, da bom jedla, kar mi bo ponujeno. Brez zadrzkov. Se ne gresim do tja in tudi potem bom sla nazaj na dieto, ampak v soboto bom uzivala. Imam pa jaz eno sibko tocko - vino. Ne da ga domfam non stop, amapk vceri smo imeli pri sestricni se ene priprave za soboto, pa sem spila 3 kozarcke refoska, prejsni petek malo vec cvicka. To je pa moja napaka. LP, Busy Bee

nens  

član od: 30.5.2005

sporočila: 10

2. jun 2005 12:42

Najprej hvala tabina!!! Vsaka beseda in nasvet mi zeloooo pomaga! Priporočim ti lahko Dan Brown: Da Vincijeva šifra. Meni je bila všeč, pa ni osladna, pa kar nekaj zanimiv stvari izveš...še malo za razgledanost :))) No Bussy Bee, tukaj imava isto težavo...vinček! Tudi mene čaka eno praznovanje naslednji teden in mislim, da si bom privoščila tiste tri kozarčke. Pa OH dan bom imela, tako da torto bom itak zmazala, ne vem pa kaj bom z večerjo...verjetno bom jedla in B in Š. Se pravi se strinjam s teboj in Punchko (čeprav v tem še nimam nobenih izkušenj). No sicer bom pa vidla naslednji teden kako bo. Ob kakšnih urah pa imate obroke punce? A vse jeste večerje? A lahko za večerjo npr. samo kuhano zelenjavo ali solato? lp, nens

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

2. jun 2005 13:05

hey, super darchy, samo da eno tako fotko iz dobrih cajtov najdem;) a to je vsespološno dostopno?? ali bo potrebno geslo za dostop? kar se tiče piknikov, slavij in ločevanja...jaz se ponavadi prilagodim s tega vidika, da kak dan preskočim, če imam Š imam pol raje dva B pa OH spustim...s emi pač ne zdi lih da bi gostitelje še s tem zafrkavala...ne vem, če ima 30 gostov in vsak heče nekaj druga...ne vem. sicer pa se zna zgodit, da miza sama ponuja in če si karakter, zakaj pa ne kruh in zelenjava? nens, tnx.. da vicijeva šifra je res super...požrla sem jo...ampak ko sem zvedla d ani čsit vse res sem bila kr malo razočarana.... kdaj pa jem? hm, dopoldan sadje do 16, potlej kosilo, potem pa odvisno, včasih še ob 19h. zadnje čas emi bolj diši sadje zvečer. pa to ni dobro ne? bi morala kr isto kot za kosilo.... punce, jaz sem v riti. od tega vodnega dne sem nenasitna. zdaj sem požrla čips. v avto sem ga šla iskat, kr ga je tamala odprtega pustila. in ko sem ga papcala sem si mislila kako to ni tak greh, ker imam Š. zdaj pa peeečeeee :( porednica! saj se poboljšam.... res me je iztirilo. tabina aja pa še to... še 10 strani imamo lufta nekje...pa nas bo jernej spet zaključil. nam bo sploh privoščil še eno temo??? smo žleht a? Sporočilo je spremenil(a) tabina dne 02. jun 2005 13:08:28

Darchy  

2. jun 2005 14:09

Ja, album je odprtega tipa v tem smislu, da ga lahko vsi vidijo - vsi, ki vtipkajo zgoraj omenjeni naslov. Glede gesla pa, ja, seveda moraš imeti geslo, če hočeš dati sliko gor- sicer bi lahko kar vsak po albumu šaril. tako da mi pisi na zgoraj omenjeni mail, pa ti povem geslo in lahko daš sliko gor Darchy

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

2. jun 2005 15:37

Hojla! Darchy,jaz sem ti že poslala fotko,sam je mal slabe kvalitete,ker je slikana z mobilcem. Sam me boste vidle samo v obraz,ker cela ne pridem na računalnik! Danes uživam na sadju in trenutno še brez prekrškov. Tudi mene še čakajo razna praznovanja!Mogoče sem začela z dieto nepravi čas,sam kaj ko sem pa tako neučakana.Po drugi strani se pa celo leto kar naprej neki praznuje,tako da je enkrat pač bilo treba začet.No,če sem svoje praznovanje preživela z minimalnimi pregrehami,bom preživela tudi ostalo. Pogrešam Marjanco,kje pa se potepaš? Mejte se lepo! Marjetka cvetka

Darchy  

2. jun 2005 15:49

Marjetka Cvetka, tvojo slikico sem že dodala, tebi in muci pa sem tudi že poslala dokument z gesli, tako da, če me bo katera čez vikend lovila, naj se obrne na katero od vaju, ali pa pocaka do ponedeljka. Darchy

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

2. jun 2005 16:03

Super,velja! Zdaj si pa nas le oglejte,najlepše bejbe na planetu zemlja! Marjetka cvetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti