ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Encijan  

član od: 11.5.2004

sporočila: 399

3. jun 2005 11:24

Marjetka Cvetka, pa ti si res ena cvetka! Sem se včeraj nasmejala tvoji zgodbici o tem, zakaj je blo treba zmeri zarad ene stvari več jest (sem malo v zamudi z branjem, veš). Veste, včeraj sem imela tud jaz PMS in to takega Zoranove sorte, da ne bo pomote. Ene par dni sem bila prav pridna, pa sem rekla, se ne bom nič kaj preveč hvalila, ker potem ponavadi prav kmalu zatajim, no, pa sem vseeno. Sem pa spet začela telovadit in to 20,25 minut vsak drugi dan. Se ornk pozna, da sem imela pavzo, pri nekaterih vajah sem imela kar probleme in nisem mogla spraviti skupaj toliko ponovitev kot pred časom (ejga, saj skoraj 3 mesece nisem telovadila), najbolj se je poznalo pri sklecah (prvi dan samo 20, vceraj pa 40, prej pa sem jih brez problema naredila 70 in tudi 80, če sem bila dobre volje, pod 50 pa nikoli). Pa tudi mišice sem malo čutila čez 2 dni, tako kot jih že dolgo nisem. Moram se res glede telovadbe spraviti v red, saj ne bi rada spet imela muskelfibra, ko je pa tko lušten brez njega. Držte pesti zame! Jaz jih močno stiskam za vse vas! Glede albuma pa se tudi jaz strinjam z Rožico in Tabino - bolj bi mi bilo všeč, če bi bil album samo naš. Lep sončen dan vsem skupaj, tudi tistim, ki vas danes ni z nami! Encijan

Lady_L  

član od: 26.8.2003

sporočila: 1260

3. jun 2005 11:34

Jučer sam imala vodeni dan i 1/3 dijete je iza mene. Vaga pokazuje 4 kg manje i ja sam čist zadovoljna. Neka svaki mjesec još 4 kg bude manje...pa kam ćeš bolje. Lidija...

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

3. jun 2005 12:20

Rožica in tabina, album je na ogled samo tistim, ki imajo uporabniški naslov, če želite pa lahko tudi to spremenim - čeprav ne vem, česa bi se sramovali-saj nas veliko ljudi pozna. spreminjat pa itak nihče nič ne more, ker imamo geslo. če so tudi druge takega mnenja, bom nastavila,d a ne bo javen.... meni se zdi to motivacija za druge, da vidijo, da smo čisto preproste punce in fantje, ki pač želimo shujšati, eni več, drugi manj, kar pa sploh ni pomembno, ker imao vsi isti CILJ! Darchy

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

3. jun 2005 12:36

Men je čist vredu kar tako kot je.Če je pa kateri nerodno,ji pač ni treba pošiljat slikce. Darchy,upam,da ne bova samo midve v albumu!Dejte punce,opogumite se in pošljite slikce. Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 03. jun 2005 12:48:07

Sarica  

član od: 20.4.2005

sporočila: 74

3. jun 2005 15:07

Živjo, samo na hitro, da vsem zaželim en lep vikend. Ta teden je bil res ubijalski zame, tako da komaj čakam vikend jutri, čeprav bo treba zgodaj ustat in it lovit literaturo za diplomo...ampak vsaj malo lahko zadihamo!! Skratka imejte se lepo in izkoristite soboto, baje da nas bo v nedeljo pralo...malo sem žalobna, ampak bom pa vsaj kaj zlikala, da bo kaj za oblečt. Kje sta pa marjanca in pa tejčica??? Pogrešam vaju... Sarica

Kat  

član od: 16.2.2005

sporočila: 44

3. jun 2005 20:15

Jaz tudi lepo prosim za gelso za v album, bi rada pripela kako svojo slikico. :) lep vikend vsem! Katarina

Amelie  

član od: 2.5.2004

sporočila: 42

3. jun 2005 22:14

Dober dan... Kako ste? Jaz sem se že n-tič odločila za tole dieto in zdaj sem trdno prepričana da jo izpeljem kot se šika. Ne sledim nič več... Slike? V glavnem za kakšno spodbudno besedo bi vas prosila kdaj (pa upam, da jih bom čim manj potrebovala) drugače pa en lep pozdravček vsem.... Papa Mateja

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

4. jun 2005 8:24

amelie, dobrodošla! kar pogumno, imamo kdaj pa kdaj kakšno krizno obdobje, ampak na srečo ne vse naenkrat :) tako d avzpodbuda je vedno na razpolago, seveda pa tudi dobrodošla. kar deli izukušnje z nami. mene je na začetku poletja zgrabil grd prehlad...baterije so spet pognale tehtnico, ki še vedno vztraja na rezultatu -2kg po prvi tretjini diete. na sploh se ne počutim nič kaj energično. aja, amelie..slike- dve strani nazaj je darchy posredovala link, kjer se zbirajo slike za skupni album 3MD forumašic...in forumašev (ki jih je v manjku tule). lahko posreduješ tudi ti sliko tja. ok, čistilna akcija na programu. imejte se! tabina

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

4. jun 2005 14:10

Lady-L, čestitke za 1/3 uspešno izpeljane ločevalne diete! Tudi sama sem premišljevala tako, najprej je bilo samo 1/10, potem 1/4, pa 1/3 in tako dalje, z vsemi najhnimi koraki prispeš do cilja oz. izgube odvečnih kilogramov. Amelie, med branjem vseh naših štorij o vzponih in padcih lahko vsak dobi dovolj energije in vzpodbude, pri sebi pa najdeš dovolj volje, vztrajnosti in precej samodiscipline, včasih več, drugih manj, pa gre lepo počasi, namreč kilogramčki dol. Danes po plavanju mi je tehtnica pokazala 71,1 kg, kar ni bilo že leta in leta nazaj. Tako sem vesela, da grem zvečer še enkrat plavat. Sedaj lahko rečem, da se je izgubljenim 9 kg pridružil še 1, sedaj sem shujšala za 10 kg. LP riba-ribica Sporočilo je spremenil(a) riba-ribica dne 04. jun 2005 14:43:03

Amelie  

član od: 2.5.2004

sporočila: 42

4. jun 2005 15:08

Hey... Tale ideja z albumom je pa dobra.... Tudi meni prosim geslo... da svojo prečudobito slikco prilepim:) Se vam še kej oglasim, nimam domišljije zdaj. Je pa vsekakor prijetno imet nekoga takole da mu kej napišeš... Ja, pa trajalo bo da vse spoznam. Vi ste že kr kolegice vidim. Super. Lp, Mateja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti