ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

1. jun 2005 15:43

Hali halo, kako ste danes? A ni en krasen dan... mislim, da si bom natankala plastenko vode in jo izpraznila na terasi - res rabim par minut dvignjenih nog. Rožica meni se pa res ne zdi kaj narobe z riževo čokolado na Š dan Encijan, ja, midve bi bili dober tim - skupaj bi obe shujšali na manekenske mere! Tabina, če ti tehtnica napiše "eror" je to verjetno znak za prazne baterije - pa nič hudega, boš pa od naslednjem pogledu na številke bolj vesela ;-) Olina, hja, res je svet majhen, poslala sem ti mail. Bom pa ob priliki še kak link s sliko gor pripopala, morda pa se še s katero drugo poznamo... Punce, prijeten dan in uspešno hujšanje, Darchy evo se link: http://darchy.moj-album.com/album/416247/?os=41 Sporočilo je spremenil(a) Darchy dne 01. jun 2005 15:46:09

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

1. jun 2005 16:13

Uuuuuuuuu,Darchy,na kameli! Tista trebušna plesalka bi tudi rabla našo dieto,ji špehec kar čedno dol visi! Lepe slike! Pa na zdravje! Marjetka cvetka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

1. jun 2005 16:31

Darchy, sej meni se tudi ne zdi kaj takega. Riž je riž! :)))) Glede plesalke se popolnoma strinjam. Kako smo si ljudje različni, eni imamo premalo samozavesti, če smo popolnoma oblečeni, kaj ne Darchy ( meni se zdiš prav simpatična, nič preveč "obložena" :)) ) eni pa je imajo še slečeni preveč! He,hee,.. Je pa zanimivo kako se počasi spoznavamo še vizualno, čeprav se nismo srečale. Upam, da se še bomo. Lp. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

1. jun 2005 16:44

Zdravo, tudi jaz sem pomislila, da bi tista trebušna plesalka potreboval 3MD, pa saj to večkrat pomislim tudi v svoji okolici, ko vidim predebele ljudi. Kaj je sploh mogoče, da še niso slišali za 3MD? Vem pa tudi, da se naj brigam zase in bom imela celo življenje kaj delat. To je pač malo babjega opravljanja. Moram pa se vam pohvaliti, da že en mesec držim izgubljene kilograme, tudi malo manj je že pokazala tehtnica. V teh vročih dneh mi voda prav paše, ni je težko piti. Darchy, ti si prav simpatična punca, fotogenična si, skratka super! LP riba-ribica

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

1. jun 2005 18:31

A je kdo gledal odajo Z VAMI na Slo1? Bila je pravkar na sporedu. Debaterali so o prehranjevanju, "zdravi prehrani",.... Sem ujela samo konec oddaje, ko je nekdo kementiral zdarvo prehrano ( sadje zjutraj, ločevanje po Oh in B). Pa me zanima, če je bilo rečenega kaj več na to temo, kaj koristnega? Ponovitev je v petek ob 10:40. Bom videla če bo čas si jo bom ogledala. Prosim za komentarje, če je kdo gledal. Čao! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

1. jun 2005 18:40

Rožica, hvala, si bom ogledala to oddajo. Informacij ni nikoli preveč. riba-ribica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

1. jun 2005 19:12

Jaz se pa pravkar bašem z mini roladicami.Mi nekam ni bilo do sladoleda.Bo pa drugič na vrsti. Piše gor na paketku MINI ROLADA-SLASTEN ZALOGAJ!Njami,torej imam slastno večerjo,jutri pa sadje. V hladilniku me čakajo ananas in jagode,pa marelice.Juhu,kako bo jutri fajn.Pa naj še kdo reče,da nam gre slabo.Tale trenutek mi je dieta čist super svetovna,čeprav sem maloprej jamrala,da mi že dol visi. To je najbrž zato,ker se mi je prej en ful čedn tip nasmejal Upam,da ne bo moj dragi jutri tule gor pokukal,kaj sem kaj napisala! Tako,zdej pa pohrustam še čokoladico,pa sem z večerjo gotova! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

1. jun 2005 19:25

Marjanca in Tabina, hvala za vzpodbudne besede. Res je, da je v drugo težje začet in to samo zato ker mi je prvič ratalo več kot sem pričakovala. Obljubim, da se vam kmalu ponovno pridružim!!!! Darchy, čudovite slike, da o tvoji postavi sploh ne govorim. Punca, kaj bi pa še rada, saj si popolna. Mislim, da se tvoj fant sigurno strinja z menoj. Ko bi bila jaz taka, se ne bi nič več sekirala. Drži se! kokos

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

1. jun 2005 19:32

Cer! ravno sem pomandzala se cokoladico in sem finito za danes! Jutri ima pa breskve jagode in ananas. Darchy full dobre fotke, plesacica pa je res samozavestna. Mislim, da bi bla dobra varianta, da vsaka, ki ima moznost objavi svojo fotko na kaksnem takem spletnem albumu, da se bomo vsaj malo po facah poznale. In potem ugotovile, da smo vse v sorodu - tako ali drugace. LP, Busy Bee

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

1. jun 2005 19:46

Darchy, sem skoz vedla, da nimaš kaj hujšat! Lisa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti