17. maj 2005 10:24
Vipercat, a se je tebi že katera prijavila za srečanje ( razen mene ) ? marjanca45
17. maj 2005 10:24
Vipercat, a se je tebi že katera prijavila za srečanje ( razen mene ) ? marjanca45
17. maj 2005 10:40
Danas mi je 9. dan dijete i do sada sam lakša 2 kg. Je li moguće? Da li je i vama tako bilo? Lidija...
17. maj 2005 10:59
najpre čestitke Olini, upam, da bo vse tako, kot si želiš, pa ne le v soboto. Potem pa en velik bravo za becki in lisičko, ker se trudita, da bi dobro izgledali in se še bolje počutili. Nič nehat, samo dalje! Pobiksamo ga itak verjetno vsi kdaj eni bolj drugi manj, ampak zato ni treba nehat. Ena je zadnjič dobro rekla, bolje 95% na dolgi rok, kot 100% na kratki. Včasih opažam, da se dosti žensk (in moških) zelo zapusti, ko so enkrat poročeni in imajo otroke. Delno je to sigurno zaradi pomanjkanja časa, samo verjetno se tudi to da preseči, če ti je pomembno, da narediš to nekaj tudi zase. Za soboto mi je takoooooooo žal, ker ne bom mogla prit, ampak sva se s fantom odločila it na morje do srede na ene majhne počitnice, ker sva oba skurjena, pa še za prvomajske so se nama plani sesuli, tako da že v petek s šotorom in pesekom gremo. Upam da bo vreme ok. Seveda pa upam, da tole srečanje ni zadnje, tako da vas bom lahko tudi jaz spoznala!!! V torek, ko naj bi bili še na morju naj bi imela 1. vodni dan, pa ne vem, ali naj ga prestavim, pa kako naj to naredim. Sicer pa ne vem, kaj kompliciram, najbrž je najbolje, da se kar držim. Verjtno malo kompliciram, ker me je mogoče podzavestno malo strah!!! Lepo se imejte in vstrajajte, Sarica
17. maj 2005 11:05
ja punce zdej ste pa res ispadle tako, kot nam moski vedno ocitajo da nas je samo (po domace receno) gobec, ko pa je treba kaj naredit pa rep med noge :) ja ni kaj jaz bom tam pa ce katera pride super, drugace bom pa sama uzivala naravo stajerske. torej marjanca 45 jaz pridem pa ceprav sem obmocje 01 :) vipercat
17. maj 2005 11:16
No Vipercat, sva že dve. Do konca tedna je še nekaj dni in mogoče le ne bova sami. Pa saj nisem mislila, da bi bile same "domače", le predaleč se mi je zdelo za marsikoga. Ampak če ima človek željo, ni nobena razdalja prevelika. Lady L, saj ne bo šlo ves čas tako hitro. Sedaj gre v glavnem iz telesa voda, ki se je v njem kopičila zaradi neprave prehrane. Ta prave maščobe pridejo na vrsto malo pozneje. Ampak vseeno si na pravi poti. Jaz sem v 1. mesecu izgubila 7 kg, v 2. mesecu 3 kg in v 3. tudi 3 kg. marjanca45
17. maj 2005 11:43
Tabina, oprosti, da ti nisem že prej odgovorila. Seveda lahko pripelješ otroke s seboj, saj to ni služba, to bo čisto neformalno srečanje, da se spoznamo v živo. Upam, da bom tudi še naslednji teden govorila o množini. Aknirad, čestitam, super si! Zanima me še tvoja višina, saj veš babja radovednost. Pa še nekaj sem ugotovila, bolje je, da na kulinariki berem samo ta forum, recepte pa pustim pri miru, saj so bile včerajšnje lepinje preveč dobre, roke so prevečkrat kar same segale po njih. LP riba-ribica
17. maj 2005 12:02
Živjo! Tudi jaz imam danes sadje. Ravnokar sem pojedla eno banano. Imam en grozen problem, vse mi je preveliko. Ne hecam se, res me full ujezi, ker sem si pred mesecem dni kupila dvojne pretesne halče, zdaj so mi pa še te prevelike. Ko moram kam, da se je treba malo bolje oblečt, jaz pa takšna kot en skok. Še sreča, da se da pomagat, samo finančno bom pa ob koncu diete na psu! Punce ta dieta je finančno gledano zelo darga! Sploh če imaš službo, oz. način življenja tak, da moraš biti urejen. Pa pi***smo, kaj naj oblečem???! Moj bo znorel, ko mu povem, da ne morem nosit več teh hlač?! Grem še brskat po omarah, moram poiskat nekaj primernega. Al, pa bom spet poplesavala v prevelikih oblačilih. Čao! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
17. maj 2005 12:23
Rožica, kaj jamraš. Kaj ni super filing? Tvoj se bo pa moral sprijaznit, da ima zdaj bolj seksi bejbo. Jaz nimam problemov z oblekami, ampak s perilom. Obleke sem šparala iz različnih faz obilnosti, tako da zdaj malo skombiniram. Klasična krila pač ne podležejo modi, zgornji del je pa druga pesem. Majčke različnih barv, pa si za nekaj časa oblečen. Tudi jaz sem na sadju, pa mi nekam ne paše. Se skoraj silim z njim. No zdaj grem pa na vodo (v plus). Sem ful žejna danes. Gobica
17. maj 2005 12:24
Ziujo! No do sedaj se se kar dobro drzim! Vmes sem popila en zeleni caj in sem ga po mojem malo prehitro popila, ker mi je bilo slabo. Zdele pa psa mal ven peljem, tako, da bo hitreje dve ura, ko pride moz domov in bom imela druzbo. Za zvecer sem se odlocila, da grem zgodaj spat se prej sem si pa likanje pripravila. Sam zebe te pa full. Jutri si bom pa cevape ali pa piscancje pleskavice umislila s paradiznikovo solato - a je to o.k. ali ni? Se oglasim zopet ob krizi! LP, Busy Bee
17. maj 2005 12:48
Bussy Bee seveda je ok tole, če imaš B. Tole te bo držalo pokonci. Riba-ribica, sodeč po tvojem pisanju smo že tri, Tabina, ti pa začni danes delavce priganjati, da bodo končali svoje do petka !!!!!! No, mogoče pa se nas bo res kar nekaj nabralo. Rožica, tudi z mano in mojimi oblačili je enako. Saj je krasno, samo včasih je pa že zoprno. Zadnjič sem šla na večerjo in sem hotela biti zelo seksi. Oblekla sem hlače, ki so mi še pred časom tako lepo "sedle" na mojo tazadnjo, zdaj pa so bile na pol prazne, jaz pa v njih kot sirotica Jerica. In sem morala najti nekaj manj prevelikega. Kaj nimaš nobene šivilje, da bi ti vsaj hlače in krila zmanjšala ? Moja se je kar namučila, preden je vse končala. To je po moje najcenejša varianta. Če nisi predaleč, te lahko naročim pri moji. marjanca45Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčki s paradižnikovo omako
Pure svedri s paradižnikom in baziliko