ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

17. maj 2005 14:19

Saj vem, Rožica, da je problem s cunjam. Mene že zdaj razp..... ko stojim pred omaro in pred njo meditiram. Problem imam, ker imam sušo pri letnih oblačilih. Pri sebi sem sklenila, da do 2.vodnega dne ne bom nič kupovala, ker se še vedno bojim, da ne bom zdržala, potem je pa škoda investicije. Seveda, samo pod pod pogojem, da ne bom mogla nič druzga oblečt. Tolk mi je žal, da ne morem prit v MB. Maj je ponavadi poln raznih raznih praznovanj. Marjanca, ti pa le piši spomine. Držim pesti, da bi ti ratal dokončat. Gobica

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

17. maj 2005 15:47

Lucy, ti kar pridi, pričakujemo te. Če želiš, se pa lahko predstaviš, da te Vipercat vpiše v tabelo. Še je čas. Kar pa se hrušk tiče, slišala sem, da so težke, zato jih nekateri ne dajejo otrokom. Sto ludi sto čudi. Ampak meni hrana škodi samo pri kilogramih, v katero smer pa tako veste. S šiviljami pa nimam težav, ker si vse popravljam sama. Že kot otrok nisem bila zadovoljna z njimi, zato sem pred leti naredila dva tečaja in zato popravljam vse kar sama. Novih stvari pa že lep čas nisem šivala, ko pa večkrat kupim kaj tako poceni, da premišljujem, da res nima smisla kupovati blaga in še šivati. Rada pa kaj popravljam, čeprav čudežev tudi ne zmorem delati. Lani sem imela napad šivanja, ki se mu reče patchwork. Letos sem se malo unesla, je pa lepo, če imaš kakšno darilce vedno doma. Se vidimo v soboto, sem že vesela, ker vem, da ne bom sama sedela pod Pohorjem. LP riba-ribica

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

17. maj 2005 15:58

Hojla! Kako ste! Jaz sem bila včeraj cel dan zasedena,in sem samo na hitro pozdravila,danes pa sem skoraj eno uro brala,kar ste napisale v zadnjih dveh dneh.Pa jaz berem in vidim,da govorite nekaj o srečanju in pol sem šla kar sred strani gledat,če me čaka sporočilo! Seveda me je čakalo,že od včeraj.Hvala za povabilo,vendar raje nič ne obljubim,ker do sobote je še daleč in nič ne vem kako se bo izteklo!Držte pesti,da se vam pridružim. Danes sem na sadju in zelenjavi.Za zajtrk dve banani,za malico eno jabolko,za kosilo pa sem se najedla grozdja.Pozneje bom še en kivi in za večerjo soooolllaaatooo!!!!!! Becki,tudi jaz se večkrat pregrešim,(še sinoči pri sosedi,če se je pa tako lepo potrudila in pripravila narezek,pol sem ji pa cel kozarec oliv pojedla),ampak mi na misel ne pride,da bi končala.ampak lepo nadaljujem naprej.Od prvega vodnega sem pridelala eno kilo viška,pa me to sploh ne razburja ampak grem naprej. Mejte se lepo! Marjetka cvetka

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

17. maj 2005 15:58

Fredolina, bravo! 8 kg minusa v 1 mesecu je res fantastično. Glede na to, da želiš izgubiti samo še 4 kg in sta pred tabo še 2 meseca diete, ti cilj ob taki vztrajnosti definitivno ne uide. Bravo! Marjanca, moja napaka. Napisati sem želela multi in ne mulit. Stopim si šumečo tableto multi vitamina. Sem se pa pošteno praskala, kakšen mulit sem spet izumila. Rožica, nisi edina s problemom glede oblačil. Meni je seveda vse izpred diete že pošteno preveliko, saj stare hlače zapete lahko potegnem čez rit in boke!!! Vse kar sem nosila pred parimi leti pa mi je še pretesno. Sem torej v vmesni fazi in brez cunj. Glede na to da delam s strankami, pa moram biti tudi jaz urejena. Še dobro da jagode dobro delajo, da si bom lahko malo garderobo obnovila. Voda mi danes non-stop teče v grlo, na pot proti stranišču pa se odpravim vsaj vsake pol ure. Meni je celo lažje zdržati vodni dan kot sadnega, saj vem da pač ne smem jesti. Sedaj pa šibam za kakšno urco v jagode, potem pa spet malo službe. Uživajte! tejčica

mojcika  

član od: 20.12.2004

sporočila: 33

17. maj 2005 17:06

Pozdravljene! Jaz mam pa danes sadni dan in sem prej kuhala, pa sem se pregrešila, joj, joj, joj, pa sem si obljubla, da se bom držala. Me je premagalo, saj sem čist malo pojedla, tako da je vsaj to ok. Že od sobote se vsak dan po malo pregrešim. Mislim, da mam neko čudno obdobje. :( Moram se v roke vzet, v ponedeljek že imam prvi vodni dan, v nedeljo, pred vodnim dnem, sporočim koliko je šlo dol. Sicer se mi zdi, da se na tehtnici kaj dosti ne pozna zadnje dni, se mi pa fajn pozna na oblekah, mi kar dol lezejo :) Lepo se imejte! Mojca

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

17. maj 2005 20:05

Pozdravljene ! Komaj sem se prebila mimo mojega velikana do računalnika. Kake pol ure sem ga gnjavila. Zoranb, žal sem šrepozna za kak pameten nasvet, ker si verjetno že na prizorišču "zločina". Naj ti bo lepo. Ampak teh tvojih -8 kg je pa super. Ali nas prideš pogledati v soboto oz. bolje ali se prideš pokazati ? Riba-ribica, tokrat zanesljivo ne boš sama. Pa si videla, kakšno vreme bomo imeli ? Filmsko. Marjetka-cvetka, vse odpovej in pridi. Bodo že vsi ostali počakali nekaj ur. Tejčica, samo da ni spet nekaj novega,a kar bi si morala zaponiti. Povej, koliko časa bodo še jagode pri vas ? Rožica, imaš pa eno zelo drago šiviljo. Meni je moja pred ca. 14 dnevi zožila 7 hlač, eno krilo in eno letno jakno, pa sem plačala 8 jurjev. Pa od danes do jutri. kar v sosednjem bloku je. Sem prej poizkušala, kaj bom oblekla jutri na seminar in seveda komplet, ki sem ga imela v mislih spet ne bo mogel z mano, ker so mi hlače prevelike. Pa to res ni res. Najboljše je imeti trenirko pa konec. Sem mislila, da bom zvečer jedla še eno drugo solato, ker sem za kosilo ajdovo kašo z bučkami in porom, pa mi je zadišal sladoled in sem ga ojedla 0,5 L ! Sploh nisem mogla nehati. Sem se prisilila, da sem končala. O ti packa ti, marjanca. Zdaj pa še ti. Očitno je bilo moje trupelce izstradano sladkorja, saj res ne vem, kdaj sem nazadnje jedla sladkarije. Jutri pa voda, vodica, ki bo ves dan moja ljubica ! Mi bo za en dan zvodenela življenje in iz njega naredila eno pravo "trpljenje". Ampak kaj bi to nam, ki nas je manj skupaj vsak dan, ko nam kar kile kopnijo, da drugim očke izstopit želijo, ko gledajo naša prelepa telesca, ki so počasi lahka kot peresca. Mi hujšarji pa uživamo v vedno lepši obliki naših teles, ko nas pogled na njih skoraj spravi do nebes. So oblačila nam kar naprej prevelika, nas vedno kakšna nova cunca mika, pa moramo še malo počakati, da ga bo naša teža nehala sr...... Ko pa bomo končale, takrat bomo prave bejbe postale, pa ne bo več grdih pogledov in zadreg, za nas zdaj ne bo več preprek. Tangice - prihajamo, zdaj lahko ves svet osvajamo. Postale bomo prave mačke, ko nase lahko spravimo še tako male hlačke. In naj vsi vidijo, da ni samo Magnifico tisti, ki ima jajca, tu smo še mi, hujšarji 3MD, ki lahko s svojim jazom dosežemo, da vsak ob nas se zrajca !!!!!! No, tako pa izgleda, ko mi "pride" pesniški navdih. marjanca45

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

17. maj 2005 20:42

Hojla! ! Marjanca,pa ti si svetovna!!!!!!!!!!!! Marjetka cvetka

aknirad  

član od: 26.2.2005

sporočila: 87

17. maj 2005 21:03

Res je! Aknirad-bombica

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

17. maj 2005 21:36

Marjanca, super to bo naša himna! Al pa vsaj pesmica za motivacijo, pred vodnim dnem. Naj ti še čim večkrat "pride", pesniški navdih, da ne bo pomote! :) Je lepo nekaj veselega prebrati, da je potem lažje zaspati. Marjanca, se bova res mogle zmenit za šiviljo. Lahko noč! Ročica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 17. maj 2005 21:41:56

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

17. maj 2005 21:51

No, tole mi je še "padlo", potem pa grem tudi jaz spati: Slovenija hujša Se nas je kar nekaj na enem forumu zbralo, nekaj ljudi, ki je le eno željo poznalo: imeti okoli ritke in berdc centimetrov bolj malo. Imeli smo željo silno, da bi postavo svojo malce preobilno, naredili bolj sekaspilno. Smo vedeli, da ne bo enostavno in niti malo zabavno, ko se bo začela druga pesem s hrano, ko bo vse naprej že določeno in izbrano. Vsi skupaj smo se malo bali, ker nismo vedeli, kaj bi od diete 3 MD lahko pričakovali, saj nas je večina že katero poizkusila in si pri tem zobe obrusila, kile pa niso nobene trajno presahnile, tudi tiste, ki so šle dol, so se hitro nazaj vrnile. Ampak sedaj je bilo drugače, vsi smo upali čez mesece na manjše hlače. Dieta je bila zelo enostavna, pravzaprav za vse zabavna. Smo začeli hrano med sabo ločevati, nič več ga nismo smeli sra…. Vsak dopoldan vitamini, ki so jim en dan sledili proteini, naslednji dan pa škrob, da le ne bi bil preveč prazen naš drob. Pa tu so bili še hidrati, ki so nam dovolili tudi željo po sladkem pocrkljati, potem pa spet ves dan vitamini, vse to pa z obilo vode začini…. In tako je šlo dan na dan, vsakdo je bil zaradi izgube kil iz dneva v dan bolj zagnan. Seveda smo zraven tudi veselo migljali, da bi kakšno kapljo znoja od sebe dali, da bi kilogrami hitreje z nas zdivjali. Tu in tam je bila kakšna kriza, ker je pač ob napačnem dnevu bila prepolna miza, pa smo se hitro s pomočjo drugih hujšarjev naučili, da smo res preveč bedarij naredili in se takoj na pravo pot vrnili. Vedno več nas je, ki nas družijo odvečne kile, ki so nam v življenju že marsikaj hudega storile. Ampak mi se ne damo, saj drug drugega imamo, da plezamo čez hribe in doline, čez kuščarjeve jame, naj odvečne kilograme hudič vzame ! Postajamo drugi ljudje in pri tem nam kar dobro gre. Vsi prihajamo počasi proti cilju in izgubljenih kilogramov je v obilju. Saj še sami ne moremo verjeti, kako lahko takšna dieta preseneti. Postali smo po srcu in duši srečnejši, od zunaj pa za oko milejši, saj krasi nas vitek stas, ki je bil namenjen za naš novi JAZ !!! Skupaj smo šli skozi dobro in slabo, skupaj se je tudi jokalo, zato je to forumovanje prava zasvojenost postalo in nam ogromno lepega za nadaljnje življenje dalo. Res smo postali novi ljudje, ki so se veliko naučili, veliko novega znanja za življenje pridobili, in si obljubili, da bodo takšni tudi ostali, zato se bomo večkrat zbrali in še kaj lepega našemu življenju dodali. Bodimo srečni, da se poznamo, da se, čeprav preko računalnika, radi imamo, da si iskreno lahko povemo, kako dosti ali malo, pravilno ali grešno jemo. Naj bo tako tudi naprej, pa se tu in tam kar dobro najej, samo naj ti ne pride v navado, da bi vsak dan jedla kruh, krompir in marmelado, sicer bo kmalu konec, ker tvoja tazadnja bo spet kakor lonec !!!!! Lahko noč vsem ! marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti