16. maj 2005 21:04
Becki, BRAVO !!!! Saj sem vedela, da si naša, da nas ne boš pustila na cedilu. Tudi jaz sem jokala, ko so mene tolažili pri mojih padajočih krivuljah. Pa saj imaš cilj do julija. Do takrat boš taka mačka, da bo mož mislil, da je dobil novo ženo. Priskrbi si novo spodnje perilo, ki ga bo totalno šokiralo. Pa kak dober vinček in skupaj se podajta v naslednjih 20 let. To naj ti bo cilj, kadar te bodo še obhajali dvomi.
Olina, pa vidva sta pa res ta pravi par. Dobesedno skupaj v dobrem in slabem. Sobota pa bo vajin najlepši dan, pa če bodo metle letele z neba.
Riba-ribica, kaj sama pečeš polnozrnato pecivo ? Mojih "sladkarij" nihče ne je, tako, da so na varnem.
To, da ti teža stoji, pa tako veš, da je sestavni del diete. Res je, da je malo zoprno in da človeka včasih kar jezi, ampak še vsakemu se je tehtnica premaknila navzdol, pa se bo tudi tebi.
Fredolina, puhica, no pa je skoraj za vama ta vodeni dan. Ampak še bolj važno je, da sta končali 1/3 diete. Pridni rožici. Zdaj pa veselo dalje, proti 2. vodnemu dnevu.
Aknirad, čestitam, da je tudi tebi uspelo. Pozabi tisto, kar se ti je zgodilo. Je pač prišlo. Saj sem jaz tudi 14 dni pred koncem skoraj obupala. Kljub temu, da nisem nič grešila, mi je vse padlo dol. Ampak potem ste me "pobrale" in zdržala sem. Glede na to, da so ti na koncu "spustile vse zavore" je znak, da je bilo dovolj. Po moje je boljše, da ne nadaljuješ, saj je 90 dni mimo. Sedaj se le potrudi in ločuj živila znotraj enega obroka. Dopoldan še vedno jej sadje. Za kosilo npr. B, za večerjo pa kako solato ali kaj drugega. V glavnem, ni ti potrebno ves dan jesti le B ali pa Š. Jaz jem sladkarije le na OH dan, čeprav jih že nekaj čas nisem, ker si jih ne želim. Me skleda solate bolj zadovolji. Ampak na ta način kontroliram, da jih ne bi jedla prepogosto. 1x tedensko imam sadni dan. Kako jem kruh ? Odkar sem končala 2.4. sem ga 2x jedla za zajtrk, pa 2x za večerjo ( namazan z latto in marmelado) na OH dan kot sladkarijo. Čez dan imam toliko druge hrane, da ga ne potrebujem.
Testenine še vedno jem z zelenjavnimi omakami, golaž bi jedla na B dan, če bi ga marala ( mogoče s kakim kosom kruha, če bi bila bolj lačna, najraje pa bi zraven jedla solato), pizzo tudi jem z zelenjavo. V glavnem, Aknirad, očitno mi je dieta tako "očistila" glavo, da sploh nimam želje po kakšnih stvareh oz. kombinacijah, ki ne spadajo v 3MD. Mogoče sem nora, ampak tako je. Niti ne pomislim, da bi npr. jedla bolonjske špagete. Ampak po moje, če si boš zelo zelo zaželela kaj takega, si privošči, samo glej, da to ne bo prepogosto. Po moje je najtežje prvič, potem pa je vedno lažje. Saj bereš, kaj se dogaja dekletom, ko začnejo "grešiti". Najprej malo, potem pa kar eno za drugo. Poizkusi vsaj mesec dni zdržati brez "grehov", da boš videla ali se je telo privadilo na novo presnovo ( to pokažejo kg, ki jih po končani dieti izgubiš - tako piše v knjigi). Pa boš videla, da je po dieti lažje, ker želje lahko bolj hitro zadovoljiš in ne rabiš čakati na dan, da pride na vrsto. Splača se potruditi, ker je res zelo enostavno. pa na miganje ne pozabi. Drži se !!!!!! Pomagala ti bom, kolikor bom le lahko. Bi bilo že groza, da bi sedaj popustila, ko si prišla do konca. pa saj veš, da si naša in me se ne predamo. Tu pa tam smo malo v buli, pa se hitro poberemo spomočjo, ki je ni nikjer,kot le tu.
GLAVNE SMO IN NE PREDAMO SE !!!!!!!!!!!!!!!
Pa kdo sploh pride pod Pohorje ?
Ma sem se napisala - groza. Upam, da ne boste scagale ( živela slovenščina).
marjanca45