ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

puhica  

član od: 19.4.2005

sporočila: 36

16. maj 2005 12:13

Becki neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,ne obupaj. Nič hudega če si se pregrešila. Saj smo samo ljudje. Pač si se najedla in kaj sedaj,...Gremo skupaj naprej!!!!Verjamem da ti bo uspelo. Ko imaš krizo pridi na forum. Vedno se najde vsaj nekdo, ki ti bo povedal kaj, zaradi česar ne boš obupala. Jaz imam danes vodni dan, pa to že vsi veste, ker sem že tokrat povedala to. Ampak mi tolk v želodčku kruli, se prav pritožuje. Imam občutek, da bom danes šla kmal spat. Sedaj grem na faks, bo laži ampak ko pridem domov, bomo pa vidli karakter. Meni je tako žal, ker se vam ne bom mogla pridružit v soboto, ker grem na morje. Upam, da bo kmalu drugi tu in se vam bom lahko pridružila=) Lp puhica

Katky  

član od: 25.4.2005

sporočila: 6

16. maj 2005 12:13

Lep pozdrav vsem !! Jaz si še vedno sestavljam jedilnik preden začnem, zato da bom potem lahko že za cel teden v naprej si naredila jedilnik, vendar mi to kar vzame časa, pa že tako ga nič nimam - se mi včasih zdi Vendar bi to res rada si uredila da mi je tudi lažje nakupit v trgovini, da ne bi skakala vsak dan posebej. Uffff...... upam da bom res kmalu lahko začela resno, ker me zna drugače vnema spustiti! Aja pa dobila sem en PM pa ne vem kje ga preberem? Pomoč.

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

16. maj 2005 12:15

becki! halo, ne ga lomit, kaj pa je en vikend proti 20 dnem. verjemi, jaz sem tista ki je izstopala vsak mesec, vprašaj rožico. nič čakat, kr takoj na drug vagon, telo se navaja an spremembe, ne ga zdaj spet navadit na staro prehranjevanje. vsi ga lomimo, ampak pomembno je da zjutraj rečeš, včeraj je bilo kar je bilo. danes je nov dan, nov izziv. se mi zdi, da sva na isti kilaži in cmjih- popravi me če se motim.... jaz sem imela včeraj sadje, tudi po grehih prejšnji dan. se bo že spucalo. samo ne obupaj. greva skupaj cilju nasproti? (162/60 cilj 52) a? tabina

mala mucica  

član od: 11.10.2004

sporočila: 50

16. maj 2005 12:19

becki - če le moreš vztrajaj. Jaz sem izstopila po 1 mesecu lansko jesen in ti lahko povem, da mi je danes prav žal, ker se zdaj borim za kg, s katerimi sem jeseni štartala. Če bi vztrajala, bi šla zdaj lahko že 2.krog in bi že lahko dosegla svojo idealno težo (56-58 kg), tako pa bo treba še veliko več dela, da bom prišla do tam. Enkrat se je treba lotiti - če ne zdaj, pa kasneje pride za tabo. Motivacija - prihaja poletje! Kratke majčke, kratke hlače, krila, kopalke... A moram še kaj reči? Nič hudega če spodleti dan, dva ali več - ko greš naprej in grejo kg spet dol, vidiš, da je bolj pomembno, da vztrajaš kot pa da popolnoma in perfektno slediš dieti vsak dan. Na koncu zmagajo tisti, ki vztrajajo. PS: Zdaj si bom pa tale post spravila, da ga bom prebrala, ko bom sama imela krizo haha. mala mucica

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

16. maj 2005 12:26

Becki, ne ga no sr...! Si slučajno prebrala, kako ga vse kdaj pa kdaj biksamo. Saj smo samo ljudje. Pride, mine pa gre. Verjemi, da ti bo žal, če boš sedaj končala. Še vsem je bilo. Samo malo se v roke vzemi, pa bo. Pa nas imaš, izkoristi nas. Moraš si najti okupacijo, kadar se hočeš preselit v hladilnik. Verjemi stari povratnici. Zase vem, da je najbolje it ven, na zrak. Potem pa pozabiš na hrano. Gobica

punchka  

član od: 26.4.2005

sporočila: 26

16. maj 2005 12:37

še jaz dodam svojo teorijo o prenehanju: becki glej: včeraj si jedla tako kot bi sicer, če ne bi bila na dieti..ok. glede na to, da stvar traja tri mesece in nato še celo življneje, je kakšen tak dan popolnoma ok. če pa sedaj nehaš, boš pa kaj? si boš rekla, nehala sem hujšat, grem do hladilnika in se boš basala? v končni fazi boš imela še več kil kot na začetku, pa še neskončno nesrečna boš. druga možnost pa je, da nadaljuješ, kot da se ni nič zgodilo in čez 2 meseca boš polna zadovoljstva, ker si shujšala. no, pa premisli: katera o teh dveh možnosti ti je bolj všeč? punchka

Zajčica  

član od: 17.3.2005

sporočila: 63

16. maj 2005 12:37

prej sem pozabila povedat, da me je nekdo celo vprašal, če sem anoreksična (ker nism hotla pice jest ob 11ih zvečer - sm mela doma večerjo) ... skoraj sem jih mogla prepričevat, da sem čisto normalna, nič bolana itd. :)). kok so ljudje smešni :). nekaj me muči ... počasi bi mogla začet "normalno" jest. dieto sem končala 2. maja ... ampak ker zadnji mesec nisem bila ravno pridna, sem jo malo podaljšala... sedaj pa ko hočem spet jest normalno in malo miksam hrano po dnevih (ne obrokih), mi grejo kile kar gor. tako da se spet vrnem na dieto in spet pridem na stare kile. ko sem to počela zadnji mesec diete so mi kile še kar padale (grešila sem...) ... kar mi je bilo čudno. sedaj pa ne vem kako naprej. no ... sej u bistvu vem, samo... vedno sem mogla jest ful male porcije - ker se mi je ful hitro poznalo (ščitnica) ... sedaj imam u bistvu problem, da si želim jest hrano, ki je v času diete nisem mogla, in na mesto da bi to počela postopoma, v enem dnevu sprobam vse, potem pa spet jem le sadje dan ali dva :D - to je pa vse prej kot zdravo... Zajčica

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

16. maj 2005 12:48

Becki sam nehat ne! Moras vztrjat - raje si rec, da si cez vikend jedla, akr ti je manjkalo, tako, da si si malo napolnila baterije, sedaj pa gremo dalje s sadjem, beljakovinami,... Samo nehat ne. Saj nas vse vcasih mami mesanje hrane in roko dam v ogenj, da vec ali mnaj vse obcasno gresimo - ankrat na dan, enkrat na teden, al pa enkrat na mesec (pa se tu skup drzi vec dni), ampak volje ne zgubit. Pejt na vago, poglje koliko si pridobila, zgubila ostala na istem, glede na vikend, pa starti spet od tuki. Ljubi bog, 20 dni so dala cez - slaba cetrtina je za tabo, vsaj novih deset daj se cez - da bos cez eno tretino, potem pa spet premisli, a bi nehala al ne. koliko si pa zgubila v 20 dneh? LP, Barbara Busy Bee

Busy Bee  

član od: 16.4.2005

sporočila: 56

16. maj 2005 12:50

Kako se naredijo pecene banane pa tista kisla cvetaca? LP, Barbara Busy Bee

olina  

član od: 24.3.2005

sporočila: 44

16. maj 2005 12:56

Lepo pozdravljene! Najlepša hvala za povabilo na srečanje pod Pohorjem. Tudi sama sem Mariborčanka in z največjim veseljem bi se pridružila superi družbi in spoznala ljudi, ki so mi prirasli k srcu in me naredili za odvisnico od foruma 3MD. V soboto od 9. pa nekje do 11.30 bom tudi sama pod Pohorjem, saj sem naročena na poročno ličenje in frizuro v SPA centru v hotelu Habakuk. Ženim se seveda jaz! Če boste tisti dan videle kakšno živčno blondinko s še nekaj odvečnih kilogramov in, verjamem, lepo firzuro, me kr pocukajte za rokav. Zelo bi vas rada spoznala!! Drugače pa bom z mislimi z vami, tako kot upam, da boste vi v mislih z mano ob 16. uri, ko bom dahnila svoj DA v Račkem gradu. Držite mi pesti za lepo vreme, kajti to bo najin lajlepši dan! olina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti