ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

4. mar 2005 9:08

A smo kaj zasneženi? Vse tiste, ki ste včeraj grešile, upam, da ste dane s zjutraj kidale sneg! Jaz sem ga tudi, čeprav včeraj nisem grešila. Nekaj me prebava daje, tako da sem včeraj spila ogromno čajev, med drugim tudi fitnes, pa ni kaj ekstra pomagalo... verjetno bom morala še danes kako čajno rundo nardit. Zdi se mi presenetljivo, ker se mi je ob začetku diete prebava pospešila, seedaj je pa tako lena, da to ni res. Bo pa treba malo več migat in pit, da se kaj premakne. Je pa romantično od zunaj, se vam ne zdi? Tele snežinke.... Darchy

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

4. mar 2005 9:09

Hojla! Ha, že spet sneg,presneto! Ja favšija,favšija!Še sreca,da se od tega ljudje ne redijo.Kolk debeluhov bi šele pol hodlo po svetu.Al pa bi bilo pol manj favšije. Kakorkoli,moje sodelovke me kar pridno hvalijo in sem jim zato kar hvaležna.Ni opazit kakšnih preveč zavistnih pogledov.Verjetno zato,ker sem še vedno kar precej debela.Bom vidla,kaj bo potem,ko bom dol spravla še več kil in bodo kar naenkrat ugotovile,da so bolj okrogle kot jaz.Tudi moji domači me hvalijo,tako da imam moralne podpore kar veliko. Je pa res,da mi je z izgubo kilogrami dvignila samozavest in to se tudi opazi. V glavnem 3MD je zakon!!!!!!!!!!!!! Marjetka cvetka

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

4. mar 2005 9:15

Encijan, sva že dve ki imava danes za kazen sadni dan namesto OH. Včeraj sem imela tako slabo vest da je blo joj, danes pa niti ne več, saj se s sadjem nameravam sčistit. Letos imate pa najbrž že vse snega vrh glave. Za rekreacijo je letošnja zima dobro poskrbela. Ker imamo pri nas deževno, vam ne morem poslat sončka, da vam malo stopi ta sneg. Upam, da bo danes dan minil brez kakšnih napadov za požrtijo. Pozdravček. tejčica

bosti  

član od: 26.8.2003

sporočila: 17

4. mar 2005 9:19

JUTRO! Preživela 2.vodni dan-brez grehov in skušnjav.Po službi sem šla po trgovinah, si kupila eno seksi srajčko, zvečer bila na telovadbi, pa je dan minil!!! Ja glede pohval pa je pri meni tako - na splošno ženski del žlahte,prijateljic in znank zna pohvalit,kar se pa moških tiče-obuuup!!Pogledajo že,ampak da bi kateri kaj rekel...to pa ne-še žal jim bo:))Se strinjam s tabo Marjetka cvetka,da je 3MD dieta res zakon!!!Jaz kar cvetim od samozavesti. Zdaj bo pa treba ven v ta sneg-zime imam že poln kufr!!Pa kr ni je že konc,jaz bi pa tako rada pomlaaaad,pa pooooletje....kje je še to:(( Lep dan vsem bernarda

AURA  

član od: 1.3.2005

sporočila: 20

4. mar 2005 10:06

HUUUURRRAAAA, končno je šlo spet malo dol - 15-i dan po prvem vodnem dnevu. Le 0,40 dag !!! Ampak se je začelo. Verjetno je k temu prispevala tudi aerobika in pilates-predvsem slednje mi izredno ustreza. Berem, da si vse zelo želimo pomladi, če že ne zaradi sončka, ki ga tako potrebujemo - JAZ najbolj zaradi novih cunc, ki jih bo tokrat nujno treba zamenjat (vse stare stran, da ne bi kateri kaj prišlo na misel - NI GOVORA !!!). Strošek sicer a ne, ampak strošek iz čistega užitka. Ampak si zaslužmo seveda - NI DVOMA. Pa kolo, tek čez hribe in doline, sej komaj čakam. Pol bo pa vse ostalo mala malca. Petek je, ne se pretegnt, šparajte se za soboto in nedeljo in bodite pridne AURA Sporočilo je spremenil(a) AURA dne 04. mar 2005 10:07:14

NASTJA1  

član od: 23.2.2005

sporočila: 9

4. mar 2005 11:07

Hvala vsem za tolažilne in vzpodbudne besede. Moram se pohvaliti, da sem začela s hujšanjem že včeraj!Za malico sem pojedla 2 kiwija, za kosilo pa zeleno solato in krompir!NO, naredila sem probo in moram priznati da mi ni bilo hudo!Za večerjo nisem jedla ič, ker nisem bila lačna!Danes pa začnem z dieto (to TAPRAVO) in sicer doma me že čaka:zelena solata in zrezek! Držite pesti in me kar vzpodbujajte! NASTJA1

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

4. mar 2005 11:14

No vidiš Nastja, da imaš "jajca" in voljo! Samo malo te je treba cukniti za rokav in ti dati vzpodune besede! ODLIČNO! Joj ta sneg mi gre že prav pošteno na živce, mi že čez ušesa ven šprica Danes imam sadni dan, zvečer si bom pa naredla malo solate, če ne bom skup padla. Pa še zdravje me matra, grlo me ful boli, ma katera kak domači recept za ozdravljenje tega? Snežen pozdrav iz Celja! Barbolinka

bambola  

član od: 25.2.2005

sporočila: 43

4. mar 2005 11:40

o BARBOLINKA tud jaz imam dans sadni , dan, za zajtrk dve banane, za kosilo ne vem še kaj, za večerjo pa kaka jabolka Saj bove vzdržale, kako pa je s kilažo na tehtnici? bambola

NASTJA1  

član od: 23.2.2005

sporočila: 9

4. mar 2005 11:41

Zdravo Barbolinka! Hvala, za pohvalo. Za grlo pa ti svetujem;skuhaj si močan žajbljev čaj in grgraj.Ful pomaga!Mene je tudi prejšnji teden matralo, pa sem zdaj super. Lep dan in dober tek ob sadju!! NASTJA1

vipercat  

član od: 21.2.2005

sporočila: 102

4. mar 2005 11:44

punce rabim pomoc!!! jest sem danes cist konec vceraj nisem spala do 5h zjutraj pol m je pa sosed zacel ob 8h nabijat po stenah ,ker neki delajo. celo jutro ze jokam, ker neki, zebe me, tresem se, ampak jest mi pa ne pase. vsi mi grejo na jetra najbol pa jest!!!!!!!!!!!! najrajs bi mojga sterala da gre nekam, pa mami da vzame psa in da vsi grejo da sem jest lahko v miru zjokam. ce njih ni se nimam za kej sekrat in nimam kej skrbet. res bi rabila kaksno spodbudno besedo. prosim pomagajte vipercat

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti