ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

4. mar 2005 17:21

Ja saj sem te razumela, ženska! Se čisto strinjam s tabo, čeprav imam jaz včasih tudi čisto mazohistične vložke! Ampak ta trenutek HOČEM KILE DOL!!! Lisa

bambola  

član od: 25.2.2005

sporočila: 43

4. mar 2005 17:27

Ne vem ne vem, jaz pa če se ne držim ene discipline, je vedno tako da še malo tega saj ne bo škodlo, pa še malo tega itek sem unega že malo in pol gre dieta k vragu tako da imam raje da točno vem kaj, kdaj in kako. bambola

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

4. mar 2005 17:37

Punce, veliko uspeha vam želim, jaz pa grem zdaj domov na tisti zrezek, ki mi pripada. Pozdravček in srečno, Mamamia mamamia

tiina  

član od: 23.2.2005

sporočila: 26

4. mar 2005 19:12

Vsak po svoje in po svojih zmožnostih a ne. Jaz imam tudi raje red in disciplino, ceprav z redkimi prekrski. Danes sem za kosilo jedla ostriza s porom, po moje ena najboljse pripravljenih rib.. toook dobro. me je pa vmes premamil cokoladni bombon in sem ga z uzitkom pojedla, ampak se ne mislim sekirat.. tiina :)

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

4. mar 2005 19:53

Dober večer, rožice ! Srečno sem se vrnila z Obale. Tejčica, kako ti zavidam, da ste brez snega. Že včeraj zvečer me je bilo groza, ko sem videla, kako pada. In zjutraj novih dobrih 10 cm. Pa da znoriš. In potem spet naši cestraji, ki rabijo kar nekaj ur, da zalaufajo. No, je pa bila cesta ob 10. uri, ko sem šla na pot, že kopna. Po preiskavi sem šla v koprskega najboljšega prijatelja, v upanju, da iamjo tam kaj boljšo zelenjavo, kot na našem koncu. Pa sem bila tako razočarana, da sem šla kar hitro ven. Kje ve najdete npr. lepo zeleno solato, kakršnokoli, pa da ni ravni več kot jurja kila ? Pa tako jo imam rada, pa sama žalost. Sem razmišljala, da bi jedla kupljeno vloženo rdečo peso. Na kozarcu sem prebrala, da je notri sladkor. A bi vseeno šlo ? Kar se pa mojih kil tiče, gredo ta teden zelo hitro dol. Včeraj sem imela Š in sem jedla juho iz malo krompirja in veliko cvetače in pora. Odlična stvar. Pojedla sem dva(!) globoka krožnika za kosilo in dva malo manj polna za večerjo. Zjutraj sem imela 0,9 kg manj kot dan prej. Opažam, da od 2. vodnega dneva gredo kg hitreje dol. Sem pa opazila tudi, da sem vodo, ki sem jo toliko spila na vodni dan, odvodnjavala zelo dosti še ves naslednji dan. Jutri je sadni dan in danes sem si kupila ananas. Francka, pa ti si zakon. Pa kaj ti si vedno dobre volje ali kaj ? Jaz bi te kar dala na fotokopirni stroj, da bi te razmnožila. Tudi meni krivulje ( vse) padajo. Kar naenkrat začnem jokati, pa se spet malo spravim k sebi, potem pa spet ... Vem, da moram sama rešiti vsak problem, ker mi ga nihče ne bo namesto mene, samo včasih je tako težko in jaz sem že velikokrat utrujena od vsega, pa nimam dovolj energije. Sedaj me uničujejo te hude bolečine. Danes npr. me je v Valdoltri nekajkrat tako zabolelo v nogi, da se sploh nisem mogla premakniti in sem obstala kot vkopana. In ni bilo druge možnosti, da sem vzela tableto, saj sem na preiskavi morala 25 minut ležati na hrbtu popolnoma pri miru, kar pa je v mojem stanju pravi obup. Sploh ne vem, kako mi je ratalo. Sem razmišljala, da meni kile kopnijo malo hitreje zaradi vsakodnevnih bolečin in od tega, ker se kar naprej trudim najti poze pri sedenju in hoji, ko me ne bi bolelo. Utrujena sem, zato odhajam v vodoravni položaj. Encijan, jutri popoldan upam, da mi bo moj križ dovolil en krog po snegu. Komaj čakam. lahko noč vsem !!!!!!!! marjanca marjanca45

tajika  

član od: 2.1.2005

sporočila: 18

4. mar 2005 20:39

LEPO POZDRAVLJENI VSI SKUPAJ! Spet se nisem že dolgo javila. Sem imela zadnje čase hude obveznosti. Morala sem po hitrem postopku do konca napisat diplomo, ker bi drugače morala vrnit štipendijo. Imela sem obupen mesec, poln stresa ... Tudi jaz sem že dolgo na tej dieti. Sem že čisto proti koncu, danes je namreč moj 82. DAN! Včeraj sem se vagala, pa sem ugotovila, da sem zgubila 12 kil. Saj sem zadovoljna, ampak razjezilo me je, ker sem od 12. februarja izgubila le eno samo ušivo kilo. Ne morem verjet! Kaj mislite, da je to zaradi STRESA? Sem brala, da baje stres redi. Samo ne vem, če je to res. Diete se držim, edino, s čim se pregrešim, je BELA KAVA oziroma kava s smetano vsake toliko časa. Kaj mislite, da bom po koncu diete še kaj izgubila? Rada bi še vsaj kake tri kile. Vam pa povem, da me je že zdaj strah, kako se bom prehranjevala po dieti. Sem slišala, da so pri Rini izdali posebno knjižico tudi za po dieti. Jo mogoče kateri/katera ima, ker me zanima, če se jo splača nabavit. Drugače pa sem si danes sposodila knjigo JEDILNIKI ZA ZDRAVO KOMBINIRANJE HRANE, ki je tudi super zadeva. Temelji na ločevanju živil (podobna kot Hayjeva dieta). P.S.: Kaj imate tudi vi probleme z zaprtjem? Jaz imam obupne, nič mi ne pomaga! LP, veliko volje in uspehov vam želim tajika

dani26  

član od: 14.2.2005

sporočila: 4

4. mar 2005 22:48

Dober večer drage dame.baje pogrešate moške?? No pa vam bom povedal še mojo izkušnjo.imam 175 cm in sem imel 83kg to je cca.15 kg več kot v najboljših cajtih .Pa sem zasledil ta hec z 90 dnevih in glej ga po 34 dneh -9 kg. Moram pa rečt da se dijete ne držim kot pijan plota in vsako slavje zalijem z alkoholom in vsem kaj zraven spada(ker sem pač štajerc) Moje mnenje da se moraš predvsem držati ločevanja v vsaj 97%.Malenkosti kot je sladkor v vloženi rdeči pesi in podobno mene ne moti in jih sploh negledam.Moj recept je pri vsaki dijeti čim manj stresa;mimogrede stres ne redi,redi pa če zaradi stresa zbašaš v sebe kar ti pod roke pride;Hodim vsak teden v savno pa na masažo , dvaktrat na teden na fitnes ampak vse to samo če mi je. po mojem je tudi važno koliko si star saj z starostjo vedno težje spremeniš svoj metabolizem in posledično tudi težje shujšaš. Skratke moje dame ne se sekirat če ne gre takoj dol vse terja svoj čas!!! TOREJ NE OBUPAT GLAVE GOR IN VTRAJNO IN POČASI DO CILJA dani26

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

5. mar 2005 7:44

Dobro jurto! Ja, Dani, tole si pa dober napisal. Pa dobrodošel med nami! Morska medvedka, je pa ja najlažje it po svetu na sadni dan, sabo si neseš npr. vrečko jabolk in jih cel dan žuliš. Js sm najraje šla za cel dan od doma po trgovinah na sadni dan. Bambola, s tabo pa se popolnoma strinjam, da tale dieta ni za prebavo, čeprav ne vem zakaj. Js sm pred dieto šla 3x na dan, med dieto vsake 3 dni, zdaj je pa spet o.k. Včeraj pa sem se po dolgem času spet naplavala. V Laško smo se šli kopat. Zelo sem uživala, otroci pa še najbolj. Sem pa mal grešila, tako da grem zdaj na vago preverit koliko "škode" sem pridelala. Mejte se kokos

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

5. mar 2005 9:03

Hojla! Kako kaj punce in fantje! Res je,tud jaz se strinjam,da sam stres ne redi,vendar pa stres lahko hitro pripelje do prevelikega nažiranja. Ok,Kokos,11.aprila spet štartava in upam,da se nama bo katera še pridružila.Ravno to potrebujem,malo tekmovalnosti in veliko vzpodbude. Zanimivo je tole,z vašimi prebavnimi motnjami.Ena moja sodelovka je pa rekla,da ji je ravno ta dieta uredila prebavo,prej je bila pa tud bolj zaprt tip.Čudno res! Torej punce,sam obupat ne,vztajajte na svoji poti,kajti uspelo vam bo! Adijo! Marjetka cvetka

brittney  

član od: 18.2.2005

sporočila: 102

5. mar 2005 10:41

zdajle sem sprobala orbitrek, ki sem si ga sposodila od mame. Sem mislila, da bom po petih minutah hin,pa sam en km sem kao naredila. Ampak, tako kot ta dieta, vsak dan sproti, in iz petih minut ni hudič, da se ne bi primatrala do kakih pol ure. Danes imam sadni dan, pa sem si poleg naredila kislo zelje, ker me vedno pri tem dnevu napihne, kot da bi bila v šestemu mesecu nosečnosti. Upam, da bo zdaj bolje. Imam pa že purana v marinadi, ga bom jutri naredila po kitajsko, s polno zelenjave. Komaj čakam. Na dieti sem že 16 dan, jutri po sadnem dnevu vam napišem statistiko. Ker nimam za izgubiti več kot 7-8 kg, se ti topijo počasneje, prav tako centimetri, ampak priznam, tudi migala sem bolj malo. Se bom popravila, obljubim. Lep vikend vam želim vsem, prav tako Daniju, ki hvalabogu vse jemlje tako zlahka in se ne sekira zarad par mrvic sladkorja v kakem živilu. brittney

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti