ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

3. mar 2005 12:16

Torej začni jutri! Ne vem, akj te ovira?! Reči si, konec je tega, da vlečeš sama sebe za nos. Pa če začneš jutri, bova obe imeli B dan :) Saj veš, da deluje, saj si sama že poizkusila in v šusu izgubila vse, kar si jaz še sedaj želim. Pa tukaj gor na forumu je zmeri tak fajn - a ne bi bilo bolje, ko bi tudi ti sodelovala, pa nam povedala, kako ti gre? Sicer pa zakaj jutri? Začni že danes! Darchy

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

3. mar 2005 12:26

Hojla! A veš kaj Nastja1,dej nehi se smilit sama sebi! Pa ja menda nisi taka reva,da ne bi mogla zdržat te boge tri mesce.HALO! Pa ne začet jutri,ker je petek slab začetek,ampak v ponedeljek,do takrat pa pošlihtaj vse v svoji glavi. Samo tri mesce,no.To pa ni taka reč! Pa nč te ne premami,sam sam seb se taaaaaaaaaaakoooooooo smiliš,ker misliš,kakšen ubožček si,ker ne boš smela tega jest,pa tega ne,pa je vse tako dobro...... Pa kaj še? Poglej,po tej dieti ješ en dan meso,pa drug dan krompir,tretji dan testenine in tretji dan zvečer nagrada-TORTICA!Četrti dan ješ sadje,da se malo prečistiš in potem spet od začetka.Pa vsak devetindvajseti dan piješ vodo in to je celo dieto sam trikrat.Čist preprosto in nič lakote. Pol maš pa tule še tale forum in ko ti začnejo teč sline po prepovedanih stvareh,se lepo vsedeš za računalnik in mal prebiraš naša sporočila in te lakota v očeh hitro mine. Dej punca sprav se k seb,da boš najlepša na svetu! Velja! Če te ne bom več zasledila tukaj bom huda nate,da veš! Adijo! Marjetka cvetka

bambola  

član od: 25.2.2005

sporočila: 43

3. mar 2005 12:37

Joj punce jaz sem pa tako lačna danse, hura imam oh dan, PIIZZAAA brez sira , ok boljše ko nič, in pol še tortica zvečer.............jaz se sedaj več ne vagam je moj 11 dan, se bom čez 10 dni, po hlačah malo se mi zdi da sem šla dol, okol pasa...............we will see je rekel slepi. bambola

tiina  

član od: 23.2.2005

sporočila: 26

3. mar 2005 12:52

Pozdravcek vsem, zgleda,da se res vsem dogaja, da imajo ljudje okoli pripombe, ce omenis dieto. Jaz mami sploh ne povem, da dietiram, ker dobim rafal, da je treba jesti mesano hrano.. Halo.. saj jo.. ampak njej se to ne zdi.. ZAto enostavno vsem, ki opazijo, da druace jem, povem, da gre za bolj zdrav nacin prehranjevanja, da sem se ful nazirala, slabo pocutila, da poskusam enostavno bolj zdravo ziveti. Da ja, pozitivna stavr tega pa je, da zgubis kg.. in sploh ne omenjam besede dieta.. najbolj opazno je na sadni dan seveda, ampak saj ima veliko ljudi sadni dan, tako da samo odvrnem, ja sadni dan imam, ne bom jedla... Lisa, jaz imam npr za shujsat cca 8kg - ampak vecji problem kot hujsat je, da spremenis prehranjevalne navade.. Men noro pase jest horseburger, ali pa macdonalds... ali pa kombinacije B & Š/OH.. in enostavno bi zelela, da mi pride to prehranjevanje v kri, zato pa je dobro in verjetno treba, da se drzis do konca. Upam,d ami bo uspelo. Nastja1, step by step morda.. najprej samo sadje dopoldne, da se privadis na to.. meni je bilo nenavadno, ekr sem bila navajena toastov, pa mislije,... potem pa pocasi vidis, da lahko tudi kosilo in vecerjo skombiniras tako, da ustreza pravilom igre te diete. Res pa je, da se je treba velikokrat zadrzat, hudo zadrzat, ampak obcutek naslednji dan je kot neka mala oseba zmaga!!! in prav pase ta obcutek. Barbolinka, cestitke za skujsane kg!! Jaz sem se kar nehala tehtat, ker sem imela drugo tehtanje visje kot prvo.. Bom se malo pocakala. Ne vem ali je to gresenje, ampak vcerja sem naredila pico. Testo s polovico polnovredne moke je pa ful dobro :) samo problem je bil, da je bilo tok dobro, da sem pojedla kosilo, pa je malo ostalo in sem to po eni uri pozrla :((( napokala sem se tako, da mi je bilo slabo. zvecer pa se tortico -cisto prevec vsega.. danes pa sadje. sem si kupila svez ananas .. hmm saj je kar dober. A manj sladkano sadje iz konzerv je OK? tiina :)

AURA  

član od: 1.3.2005

sporočila: 20

3. mar 2005 12:52

Nastja 1 kar pogumno. Vidim, da si član od 23.2. torej že več kot teden o tem razmišljaš kar konkretno. No in danes si se na forum tudi javila. Kar pomeni, da si že zrela hruška. Kar skoči! Res se nima smisla mučit. Začni pa konec ! Predvsem pa začni s mislijo USPELA BOM!! In tako misli prav vsak trenutek dneva. Ko zaspiš in ko se zbudiš naj ti bo to prva misel - USPELA BOM! . LISA ti je pravilno svetovala-naštudiraj sistem. Tudi to je svojevrstem izziv. Pridobljeno znanje o pravilni prehrani ti bo služilo vse življenje. Dieta sama je fantastična življenska sprememba - odloči se zanjo. In ne misli, da potrebuješ za to mesece in mesece. Pa veliko volje ti želim! AURA

tiina  

član od: 23.2.2005

sporočila: 26

3. mar 2005 12:57

Marjetka Cvetka, vidis kako znas!! To so bile prave besede V bistvu je res enostavo, samo odlocit se moras. Jaz sem prej tok zrla, na sreco se mi ni tok kopicilo, ampak od kar sem se odlocila, se drzim brez vecjih pregreh. Pa si tega prej ne bi mogla mislit... Power to this Forum!!! tiina :) Sporočilo je spremenil(a) tiina dne 03. mar 2005 12:58:24

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

3. mar 2005 13:32

No, pa še jaz ti naj povem Nastja1, da je potreben samo en klik v glavi, potem pa gre samo od sebe. Vem,a ko sem sama pri sebi vedno znova ugotavljala, da moram shujšati, da mi bo hrbtenica hvaležna in to je trajalo kak mesec. Potem sem od ene "sotrpinke" dobila osnovne podatke o dieti. Na netu sem si marsikaj pogledala, ko pa sem odkrila ta forum, je odločitev padla. In res mi ni žal. In vse te punce, ki dajejo toliko energije, pa to je neverjetno. Sploh se ne poznamo osebno, niti ne vemo pravih imen, ampak to sploh ni važno. Poznamo se bolje, kot marsikdo drug, ki z nekom preživi kar nekaj časa na dan npr. sodelavec. Ko je sila, smo skupaj in to neverjetno pomaga. Boš videla, ko boš začela, kako hitro mineva čas, ker je potrebno hrano prav kombinirati in dnevi mi zaradi tega tečejo še hitreje. In vsak dan, ki je mimo, ga odkljukam na jedilniku, ki ga imam nalepljenega v kuhinji. In za vsak odkljukan dan sem presneto ponosna nase. In pri vsaki kljukici na mojem listu je delček vas, drage moje ! Nikar ne oklevaj in si ne izmišljaj odgovorov. Saj ženske smo bolj trmaste, moški pa nimajo jajc, da bi začeli, ker je potem poraz tako težko priznati ( razen nekaterih izjem, ki jih zelo cenim in spoštujem !!!). Torej, veselo na dieto !!! Me bomo s teboj, v dobrem in slabem. marjanca marjanca45

AURA  

3. mar 2005 13:45

Imam vprašanje (ki je že skoraj problem !?? ) in ki me muči že kar nekaj časa. Sadje, sadje, sadje !!! Nikoli ga nimam dovolj. Zato me zanimajo vaše izkušnje. Od tega kakšno sadje (na določen dan - saj je to tudi pomembno ali pač ne ?), količina (ali samo toliko kot pravi Rinin jedilnik in samo 2 kosa istega sadja tja do kosila) ... kako je s suhim sadjem (ali samo na sadni dan, tu mislim tudi tropsko suho sadje) in nenazadnje - zelo rada imam in se jim težko uprem - bučnim in sončničnim semenom, mandljem itd. No, priznam tukaj kar precej grešim - količinsko. Sicer nikoli ne mešam sadja. Ampak verjetno kiksam, kaj pravite? Že vnaprej HVALA !!! AURA Sporočilo je spremenil(a) AURA dne 03. mar 2005 13:46:24

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

3. mar 2005 14:11

Aura, vsakič ko ješ sadje, je to en obrok. Med sadnimi obroki pa mora biti vsaj 2 uri premora. Kakšno sadje ješ, je precej nepomembno, čeprav bi jaz pazila pri grozdju, figah...in podobnih pregrehah, ki imajo veliko energetsko vrednost. Po Mazelovi sadja ne bi smel jesti več od trenutka, ko poješ kakšno drugo hrano. Sama pa izkoristim sadež kot malico, če me med obroki "zvije" - ampak le enega. Suho sadje je obrok tudi v Rinini knjžici, semena pa so tudi dovoljena (kot obrok) na sadni dan. Glede nato, da hujšamo, se mi zdi, da semen ne bi smela jesti "kar tako", ne glede na to, kako zdrava so. Pest semen je obrok - in to energijsko kar bogat! Lisa

AURA  

3. mar 2005 14:20

Hvala Lisa, si me kar potolažila. Premori med obroki sadja OK, kiksala sem le s semeni. Zdaj vem in lahko popravim, saj je še več kot polovico do konca diete. Spet se je izkazalo - vprašat ni greh in boljš je neumno vprašat kot še naprej grešit. Se beremo! AURA Sporočilo je spremenil(a) AURA dne 03. mar 2005 14:25:30

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti