3. mar 2005 12:52
Pozdravcek vsem,
zgleda,da se res vsem dogaja, da imajo ljudje okoli pripombe, ce omenis dieto. Jaz mami sploh ne povem, da dietiram, ker dobim rafal, da je treba jesti mesano hrano.. Halo.. saj jo.. ampak njej se to ne zdi.. ZAto enostavno vsem, ki opazijo, da druace jem, povem, da gre za bolj zdrav nacin prehranjevanja, da sem se ful nazirala, slabo pocutila, da poskusam enostavno bolj zdravo ziveti. Da ja, pozitivna stavr tega pa je, da zgubis kg.. in sploh ne omenjam besede dieta.. najbolj opazno je na sadni dan seveda, ampak saj ima veliko ljudi sadni dan, tako da samo odvrnem, ja sadni dan imam, ne bom jedla...
Lisa, jaz imam npr za shujsat cca 8kg - ampak vecji problem kot hujsat je, da spremenis prehranjevalne navade.. Men noro pase jest horseburger, ali pa macdonalds... ali pa kombinacije B & Š/OH.. in enostavno bi zelela, da mi pride to prehranjevanje v kri, zato pa je dobro in verjetno treba, da se drzis do konca. Upam,d ami bo uspelo.
Nastja1, step by step morda.. najprej samo sadje dopoldne, da se privadis na to.. meni je bilo nenavadno, ekr sem bila navajena toastov, pa mislije,... potem pa pocasi vidis, da lahko tudi kosilo in vecerjo skombiniras tako, da ustreza pravilom igre te diete. Res pa je, da se je treba velikokrat zadrzat, hudo zadrzat, ampak obcutek naslednji dan je kot neka mala oseba zmaga!!! in prav pase ta obcutek.
Barbolinka, cestitke za skujsane kg!! Jaz sem se kar nehala tehtat, ker sem imela drugo tehtanje visje kot prvo.. Bom se malo pocakala.
Ne vem ali je to gresenje, ampak vcerja sem naredila pico. Testo s polovico polnovredne moke je pa ful dobro :) samo problem je bil, da je bilo tok dobro, da sem pojedla kosilo, pa je malo ostalo in sem to po eni uri pozrla :((( napokala sem se tako, da mi je bilo slabo. zvecer pa se tortico -cisto prevec vsega.. danes pa sadje. sem si kupila svez ananas .. hmm saj je kar dober.
A manj sladkano sadje iz konzerv je OK?
tiina :)