2. mar 2005 21:51
OJLA! Evo me še enkrat. Jutri bom imela rižoto z radičem. Še nikoli je nisem jedla. Našla sem recept v eni reviji. Sestavine so prave. Brez prekrškov. Al bom pa kr mal fižola okisala s čebulo. uuuuuuuuuu bodo sodelavci veseli. Bo vsaj mir in me ne bojo gnjavli. Drugače pa je tudi pri meni veliko komentarjev iz okolice. Moji starši so se sprijaznili s tem, da ne jem vsega po vrsti. Vidijo da jem vse, sam vse ob svojem času, tako da nč ne težijo. Ampak "bodoča tašča"!!! Ta se je zredila k slon, zdej je pa prou fouš ker sem se jaz v dobrem mesecu otresla 7 kg. Se že kr vidi, pa tudi hlače so postale ohlapne. In mi je zadnjič naredila tako pridigo da je kr glava pekla. Da si bom uničila želodec, da ni zdravo, da bom imela slabo kri. da ne bom nikoli mogla imet otrok, da bom imela posledice na stara leta.......... za bruhat. Ampak se ne dam. Vem kaj delam. Meni je tako fajn hujšat s to dieto. Še nobena do sedaj mi ni omogočala take izbire hrane. In super se počutim. Za besede se ne menim več. Drugače za vednost so pa moje mere takele 164/76.6kg na začetku, danes zjutraj pa 164/69.2kg. Ja še vedno je dosti viška, ampak počasi kopni. juhuhu. Zdaj se pa počasi odpravljam k počitku. Se beremo jutri. Želim vam lahko noč.