31. mar 2005 13:11
Bessybori, na Mačkicah se pomakni do linkov in klikni na "Statistika Mačkice Januar - z njo se trudi marika NOVO" in dobiš res lepo tabelco... Kar se tiče pa pomerjanja starih ta velikih oblačil, sem pa takoj ZA. To bi bila slika, če bi se vse naštimale! Jaz sem že v prejšnji rundi, lani po koncu 3md uživala, ko sem oblekla eno svojih redkih kril, in to največje št. 46, ki sem jo "morala" na hitro kupiti za eno ohcet, takrat sem bila na svojem maksimumu (kg, da se razumemo). V glavnem, že lani mi je krilo padalo dol, malo se je ustavilo na bokih, ampak sem malo pomigala, pa je bila kikla na tleh. Zdaj se s tem še nisem zabavala, vidiš, Marjanca, dobro, da si me spomnila. To bo hec! Sicer pa sem jaz tudi včeraj kupila pižamo velikosti 36, imam pa že en puloverček enake velikosti oz. S, pri oblačenju katerega se mi večkrat zazdi, da mi ne bo prav, pa sem potem vedno znova prijetno presenečena. Ko sem ga kupila, mi je bil še malo ozek, zdaj mi je pa že čist komot. Komaj čakam, da grem malo v šoping. Nimam nobene dost majhne prehodne jakne, pa kakšne hlače bo treba nabavit... Encijan