ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

marjanca45  

član od: 9.1.2005

sporočila: 744

31. mar 2005 7:18

Dobro jutro, drage moje ! Zunaj še vedno dežuje, vendar glede na to, da sem v službi, me niti ne moti. Včeraj sem imela sadni dan, ve pa toliko o hrani. Po moje se mi bodo danes kar roke tresle, preden bo regrat pripravljen za v usta. Moram ga le še oprati in narezati. Prav neverjetno, kako sem se ga navadila jesti brez krompirja ( razen na Š, torej jutri, ko bo spet "ta pravi"). Tudi jaz imam zelo rada krompir, vendar sem v tej dieti odkrila prebranac, ki ga naravnost obožujem in sem ga na Š jedla največkrat. Glede srečanja Vipercat mislim, da je to superca, če res obstaja takšen prostor. Pa to, da bi vsaka nekaj svoje hrane prinesla je tudi odlična ideja. Komaj čakam, da nam bo res ratalo se srečati. to bo pa res čaga vseh čag, punce drage ! Upam, da se bo prikazal tudi kateri od moških predstavnikov, ki so lahko vzor marsikateremu pripadniku istega spola, pa nimajo jajc, da bi se nam pridružili. Včeraj sem končno pregledala mojo knjižico ali ima napake, pa je OK. Joj, dva dni še. V soboto bom konec diete proslavila z eno odlično sladico v hotelu Štorman v CE, doma pa potem še en kozarček enega posebnega refoška. O učinku vam bom napisala. Po moje bom kot avion. Sem šla včeraj v trgovino kupit hlače in seveda sem v kabino vzela prevelike, takšne, kot sem jih nosila prej. Pa sem se "skrčila" za dve konfekcijski številki. Sploh ne morem verjeti, kakšna majhna oblačila nosim. Pa majčke velikosti M, ko je prej bil XL obvezen. Ja no, ni slabo za moja leta. Upam le, da bom to vzrdževala, čeprav sem zaenkrat trdno odločena.Pa saj verjetno ne bo preveč hudo. Bomo videli. lep dan vsem in čestitke vodenim, da ste prestale manj simpatični del diete ! marjanca45

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

31. mar 2005 8:10

Dooooobro jutro! Sem danes kot mesečnik. Do 1-ih zjutraj sem pisala dohodnino, vstati pa je bilo treba že ob 6-ih zjutraj. Rabim podporo za oči! Vodni dan je bil uspešen in ko sem danes stopila na vago sem bila pozitivno presenečena. Je šla dol tista praznična kilca pa še nekaj zraven. Tako je po dveh vodnih dnevih moj rezultat -13,5kg. Če to ni razlog za veselje.... Marjanca45, mora bit pa res nor filing kupovat obleke 2 številke nižje. Čestitke! V soboto se pa kar nagradi s sladico in refoškom. Sedaj me pa čakata dve sladki hruški, da jih zmažem. Sončen pozdravček! tejčica

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

31. mar 2005 8:15

Čestitam Marjanca45 za shopping uspeh! Verjami, da se še kako zavedam, kako dobrer filing je, ko spet lahko daš naše tisto številko, ki si jo že tako dolgo čakala. Noro, a ne? Uživaj v nakupovanju še naprej! Pa čestitke vodenkam, res je lepo brat vaše uspehe! Hej, vse tiste, ki ste včeraj imele sončka, a ne bi danes malo menjali? Darchy

Zajčica  

član od: 17.3.2005

sporočila: 63

31. mar 2005 8:19

jaz imam pa danes vodni dan. včeraj pa sem bla cel dan tok lačna, da kar nisem mogla verjet. čim sem kaj pojedla, že sem bla ful lačna. sm ful pojedla - še dobro da ni blo doma preveč za jest. dons bom že zdržala, sam sm itak včeri zaj* na celi črti in mi je vse dol padlo. pridne vse, ki ste ble včeri na vodi - sploh tiste, ki ste ble "na tatretji" Zajčica

Žogica  

član od: 23.3.2005

sporočila: 19

31. mar 2005 8:43

Evo, poročam moj 2. dan. Uspešno prestala, čeprav me je lakota bolj mučila kot 1. dan. Sem pa zdržala.

olina  

član od: 24.3.2005

sporočila: 44

31. mar 2005 8:47

Pozdravljene! Kot sem obljubila, danes objavlja svoje emsecno porocilo po vcerajsnjem vodnem dnevu. Teza mi je stala od 2. vodnega dneva pa vse do tretjega, vendar jedanes zjutraj tehtnica pokazala -3 kg. Vsega skupaj -16 kg nadlaht -2 cm, vsega skupaj v 3md -6 cm prsa -2 cm, vsega skupaj -13 cm pas - 5 cm, vsega skupaj -14 cm boki -2,5 cm, vsega skupaj -15 cm stegna -0,5 cm, vsega skupaj -8 cm Jaz sem zelo zadovoljna z rezultati, moram pa priznat, da gresila nisem skoraj nic (mogoce kdaj kolicinsko vec, kot je dovoljeno). Upam, da bo to velika motivacija za vse zacetnice, ker se res da in res ni tezko. Moje doma sem navadila da v hladilniku stoji skatlca s hrano, ki me caka, ker ce danes ne smem jesti tortice, jo bom lahko najpozneje cez 3 dni. Ce bi se kdo dotaknil moje hrane, pa grizem. Resnicno me je vedno vse pocakalo. Lep dan se naprej, moj bo danes zadnji B dan. olina

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

31. mar 2005 8:55

Hojla! Hej Zajčica,danes ti bo lažje!Enostavno odmisli hrano,danes ne obstaja.Pa sam sebe prepričuj,da nisi lačna in vsakokrat,ko boš lakoto začutila,spij vodo,pa četudi boš morala vsakih pet minut na wc laufat! Sej bo šlo! Je pa danes super vreme zunaj.Ni kaj,aprilsko vreme se je pričelo. Še sreča,da sem šla včeraj regrat nabrat,tako da si ga bom danes privoščila eno veeeeeeeeelikooooo skledo! Včeraj sem šla tudi pogledat na moj vrt in kar od veselja sem poskočila,ko sem videla,da mi solata in redkvica že kukata iz zemlje. Zelenjava je zdaj v trgovinah katastrofalna,tako da jaz raje kupim kar zamrznjeno,sadje pa tudi nič boljše ni! Še sreča da obstaja regrat! Mejte se lepo! Hej,Olina,tole z škatlico je pa dobra ideja,si moram to zapomnit! Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 31. mar 2005 08:57:56

Barbolinka  

član od: 27.4.2004

sporočila: 143

31. mar 2005 9:18

Dobro jutro! Marjetka cvetka iskrene čestitke ob izgubi koligramov! V soboto pa brez kakršnega koli greha proslavi svojo vztrajnost! Včeraj sem se tehtala prvič po praznikih in sem bila zelo presenečena nad rezultatom! Mislila sem, da bom sigurno pridelala kakšen kilogram ali več čez praznike, ampak na moje veliko presenečenje je tehnica pokazala kilogram manj, kot takrat, ko sem se nazadnje tehtala pred prazniki! Tak sem bila vesela, juupii Danes me pa čakajo špageti z omakco! Njami... Barbolinka

jelly  

član od: 27.12.2004

sporočila: 29

31. mar 2005 9:49

pozdravljeni vsi skupaj, spet me ni bilo zelo dolgo, se pač zgubim nekje med službo in treningi,... no rada bi vam samo povedala kako in koliko sem do zdaj zgubila, ker se pač približujem koncu svoje 3 mesečne diete. Natančno, konec diete imam to nedeljo torej 3.4. vključno z tem dnevom seveda! mi je kar malo hudo, ker bom morala nehati, saj sem se tako navadila na tak način prehrane, da bo kar hudo... ampak saj lahko tko jem, sicer ne tko da sledim zaporedju dnevov, vendar pa lahko kombiniramo tako kot je prav, torej ne mešati B in OH! ok, stanje je tako, da sem jaz zgubila veliko kilogramov in sicer sedaj po tretjem, torej zadnjem vodnem dneu štejem -19 kg, končno statistiko vam bom sicer zaupala v ponedeljek ko se bom spet zmerila in stehtala. no to sem napisala, samo zato, da bo mogoče komu za motivacijo, in da vidite da dieta dejansko učinkuje in da ni težka, saj sem se jaz prekršila samo enkrat v teh skoraj da treh mesecih. tako da dragi moji, tale stvarca je res vredna truda, tako da kar pogumno naprej!!! lep pozdrav vsem skupaj Vsaka sprememba prenovi naše življenje!

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

31. mar 2005 10:19

Živjo! Vse se tehtate, merite,.....tako da ne vem če bom zdržala do ponedeljka. Imam tisti prijeten, dobrodošel občutek da sem lažja, uuuuu kako sem radovedna. Vendar bom počakala, ker je pred mano še cel vikend. Kaj pa teh par dni. Vam javim statistiko v ponedeljek! Vsem vodnim čestitke za uspeh! Vsem, ki pa končujete, pa lahko rečem le pogumno naprej. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti