31. mar 2005 7:18
Dobro jutro, drage moje ! Zunaj še vedno dežuje, vendar glede na to, da sem v službi, me niti ne moti. Včeraj sem imela sadni dan, ve pa toliko o hrani. Po moje se mi bodo danes kar roke tresle, preden bo regrat pripravljen za v usta. Moram ga le še oprati in narezati. Prav neverjetno, kako sem se ga navadila jesti brez krompirja ( razen na Š, torej jutri, ko bo spet "ta pravi"). Tudi jaz imam zelo rada krompir, vendar sem v tej dieti odkrila prebranac, ki ga naravnost obožujem in sem ga na Š jedla največkrat. Glede srečanja Vipercat mislim, da je to superca, če res obstaja takšen prostor. Pa to, da bi vsaka nekaj svoje hrane prinesla je tudi odlična ideja. Komaj čakam, da nam bo res ratalo se srečati. to bo pa res čaga vseh čag, punce drage ! Upam, da se bo prikazal tudi kateri od moških predstavnikov, ki so lahko vzor marsikateremu pripadniku istega spola, pa nimajo jajc, da bi se nam pridružili. Včeraj sem končno pregledala mojo knjižico ali ima napake, pa je OK. Joj, dva dni še. V soboto bom konec diete proslavila z eno odlično sladico v hotelu Štorman v CE, doma pa potem še en kozarček enega posebnega refoška. O učinku vam bom napisala. Po moje bom kot avion. Sem šla včeraj v trgovino kupit hlače in seveda sem v kabino vzela prevelike, takšne, kot sem jih nosila prej. Pa sem se "skrčila" za dve konfekcijski številki. Sploh ne morem verjeti, kakšna majhna oblačila nosim. Pa majčke velikosti M, ko je prej bil XL obvezen. Ja no, ni slabo za moja leta. Upam le, da bom to vzrdževala, čeprav sem zaenkrat trdno odločena.Pa saj verjetno ne bo preveč hudo. Bomo videli. lep dan vsem in čestitke vodenim, da ste prestale manj simpatični del diete ! marjanca45