ločevanje živil 90 dni - 3. del

tema je zaklenjena

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

1. apr 2005 11:17

Hojla! Majdad,tudi jaz danes sadna,jutri pa zalivanje z vodo. Sem bila zjutraj v intersparu in imajo v akciji jagode in belo grozdje. Dve moji sodelavki sta tudi šli na 3MD in zdaj jima moram vsak dan pripravit eno predavanje! Je pa fajn,ko drug drugo spodbujamo. Včeraj sem jima nesla sliko tistega debeluha z hamburgerjem,ki sem jo našla na tisti mačkasti strani. Pa še seb sem jo pripopala na hladilnik.Fuul zažge! Mejte se lepo! Marjetka cvetka

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

1. apr 2005 11:28

Petrusha, poglej zasebno sporočilo! riba-ribica

sara.vidmar  

član od: 12.1.2005

sporočila: 654

1. apr 2005 11:48

drage dame, nisem z vami v borbi, vas pa kar pogosto berem. za vzpodbudo: - kolegica je iz 85kg v 3 mesecih te diete shujšala na 55kg, torej je izgubila 30 kg - bratranec se je držal diete samo mesec dni, pa je iz dobrih 100 prišel na 80kg - sosedova frklja, ki je že itak nič ni, je shujšala iz 60 na 48kg, pa je visoka skoraj 1.80m - njihov pes, ki so ga tudi dali na dieto, pa hoče imet samo mesne dneve in ni shujšal čisto nič pa ne pozabite, danes je 1. april! sara Sporočilo je spremenil(a) sara.vidmar dne 01. apr 2005 12:02:21

Kat  

član od: 16.2.2005

sporočila: 44

1. apr 2005 11:59

@ Sara! Jaz sem danes na 82. dnevu, danes jem sadje/zelenjavo. Ne morem verjet, da sem ze skoraj pri koncu z dieto. Tako hitro je minilo! Jaz se tehtam skoraj vsako jutro, predvsem zato, ker se mi zdi tako lazje obdrzat zeljeno tezo. Zaradi velikonocnih pregreh sem sicer sla kilco gor, a sem se vedno pod 60 kg, tako da sem zelo zadovoljna z dosezenim. Zastavila sem si sicer cilj 55 kg, a bom z 58 kilogramcki prav tako zelo zadovoljna. Tale dieta je res carska!!!! Zelo rada bi se vam pridruzila na srecanju, a ker zivim kar precej dalec stran, mislim, da ne bom prisla, razen morda, ce boste srecanje organizirale v juliju, ko bom na pocitnicah doma pri starsih & bratu z mojim mozekom!!! Se natanko 40 dni do porocnega dne!!!!! Lepo mi bodite in pogumno z dieto naprej! Katarina

petrusha  

član od: 11.3.2005

sporočila: 37

1. apr 2005 12:06

Kat, tudi ti se letos poročiš? Jaz tudi!!! Na žalost ne z 58kg Čeprav ne bi imela nič proti. Sem preveč imela rada pojedine Kakorkoli: uživaj v pripravah. Jaz še moram večino organizirat, pa se tolažim, da še imam čas. Poročim se namreč 9.7. Upam, da me ne bo čas prehitel, potem pa bo hektika... Lep sončen pozdrav petrusha

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

1. apr 2005 12:34

Riba-ribica jaz sem imela v mislih celoten meni ( juha, glavna jed, sladica :))))) ) za vsak dan, to verjetno kuharjem, ki se malo boj spoznajo, kako se stvari streže ne bi bil velik problem. Bi že sestavili tako, da bi odgovarjalo in da bi bilo čim bolj pestro za pogledat in okusit. Zdaj bi bilo treba poiskat še kuharja, ki bi bil pripravljen na takšen iziv!! No, tu se pa vse zatakne. Maza, prosim pojasnilo. Si res zvečer ob 20:00 pekla piškote?????? Da te malo izzivam, jaz sem bila včeraj med poizkuševalci, sem si privoščila čokoladne piškote za večerjo. Sem zlobna. A ne? Če te kaj potolaži, sem pa danes samo na ........ Lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Žogica  

član od: 23.3.2005

sporočila: 19

1. apr 2005 12:44

O, Rožica jaz sem tut na sadju. Moj prvi sadni dan v tej rundi hujšanja. Zaenkrat kar gre. Edin z vodo se silim, spijem je maksimalno 1l na dan, pa je to veliko zame, ker prej sem jo spila največ 2-3 dcl.

Kat  

član od: 16.2.2005

sporočila: 44

1. apr 2005 12:49

Ja, Petrusha, jaz se bom porocila 10. maja!! Imava ze vse vec ali manj urejeno, jutri greva se cvetje izbrat, obleko imam, Bastiaan tudi. Ze res komaj cakam maja!!! LP, Katarina

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

1. apr 2005 13:04

Lep sončen dan vsem skupaj! Kako jaz uživam v teh lepih sončnih dneh.Po kosilu se grem past na travnik-nabirat regrat. Kljub temu, da so "sprejeli zakon, da se ga ne sme več nabirati"-še dobro, da je prvi april, drugače bi še verjela, ampak ustrašila sem se pa vseeno Rožica, saj veš kako je pri dietah. Nikoli ne reči jutri začnem. In tako sem se v sredo zjutraj zbudila in sem si rekla, zakaj bi čakala do petka, če lahko začnem že danes. Pa saj sem napisala, da vas v bistvu nisem zapustila, samo nisem več na isti dieti kot ve, je pa zelo podobno-tudi kombiniranje. Maza, zanima te kako izgleda moj jedilnik. Ja gledena to, da je danes moj 3!!! dan, bo to bolj težko ampak... zajtrk: ali sadje, ali samo B (jajčka, hrenovka, sir-brez kruha)-ampak jaz tega še nisem jedla, ker se mi zdi "pretežko"; jem pa polnozrnat kruh (domač!) z marmelado brez sladkorja, skuto in musliji z jogurtom kosilo: špageti z zelenjavo, včeraj sem imela riž in solata. Regrat si pripravim z ješprenom in lečo, in je super (se da preživeti brez krompirja) večerja: solata, regrat...v glavnem nekaj lahkega Količinsko pa tako kot pri 3MD, kosilo poln globok krožnik. Zjutraj pa tako, da si sit!!! Zajtrk naj bi bil najpomembnejši obrok dneva! Sicer ne vem ali je to vpliv mojih "novih" zajtrkov ampak prebava se mi je tako poboljšala, da sama ne morem verjeti! Zgleda, da vpliva velika količina semen, polnozrnatih izdelkov.....Končno!!! Še donata ne pijem več... Tako dovol za sedaj, grem pripravit kosilo (danes imam lignje in gambere ter seveda regrat z jajčko) Lp in uživajte v sončku!!! maychi

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

1. apr 2005 13:28

Hojla! Jaz sem si pa za kosilo privoščila pečeno sadje.Narezala sem eno banano,nekaj jagod,dodala nakaj suhih sliv brez koščic in vse skupaj prelila z sokom ene pomaranče.Vse to sem zavila v alufolijo in dala za deset minut v vročo pečico(190°).Pečeno sadje sem zvrnila na krožnik in posula z mletimi orehi.Hrana za bogove! Popoldne grem v službo in sem si za malico pripravila motovilec z jagodami. Mejte sae lepo! Marjetka cvetka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti