4. feb 2012 17:55
,,,,,,
piki-poki
4. feb 2012 17:55
,,,,,,
piki-poki
4. feb 2012 18:23
Jaz kar lepo z belim cukrom vse sladkam, ravno šarloto pod streho (v hladilnik) spravila, in nimam nobenih problemov kaj je s to stevio, natrenom ali podobnimi sladili ...
mamamia
4. feb 2012 18:40
jup, jaz imam 98 % ali 95 iz jablane, za kavo je porabim recimo manj kot noževo konico, pa je zelo hitro presladko. še zdaj se nisem navadila dozirati. za cel litrski čajnik porabim hm.... za riževo zrno, pa je PRE sladko
tole imam... http://www.govinda-natur.de/shop/Stevia-Produkte
Sporočilo je spremenil(a) bannanna dne 04. 2012 18:47
4. feb 2012 18:41
mamaia, recimo da sprašuje v temi STEVIA, ne šarlote in sladkor
www.mojalbum.com/naredilaana
20. feb 2012 16:17
mamamia je napisal/a: |
Jaz kar lepo z belim cukrom vse sladkam, ravno šarloto pod streho (v hladilnik) spravila, in nimam nobenih problemov kaj je s to stevio, natrenom ali podobnimi sladili ...
|
Se strinjam...jaz tudi nadaljujejm s sladkorjem...Ker danes sem namreč kupila stevio in mi je obupno zanič...niti približek sladkorja ali meda...tako da bo moj čaj še naprej z žličko medu
blossom
20. feb 2012 23:45
nisem brala teme, morda je že kdo odgovoril...
ampak stevio prodajajo v kalčku (v btc). imajo jo v obliki natrena, kapaljic in prahu. cene so od 5 - 12 evrov se mi zdi.
pinch
21. feb 2012 20:53
Tudi jaz nisem vse prebrala, če komu pomaga se stevia dobi na tržnici Plava laguna na štantu z bio izdelki.
Malinka
22. feb 2012 8:54
Stevija ima 'žal' okus kot umetna sladila. Jaz še vedno prisegam na med in manjše količine sladkorja.
trac
22. feb 2012 9:40
Včeraj sem kupila stevio v trgovini Sonce v Vetrinjski ulici v MB.
NADIN
26. feb 2012 11:11
videla v šparu-krško, nism gledala deklaracije, tako da ne vem kakšna je sestava.
kumkvat
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganski sladoled z navihanci
Rižek v poletni solati