7. nov 2005 17:44
tjas je napisal/a: |
aaaaaaa? tjas |
7. nov 2005 17:44
tjas je napisal/a: |
aaaaaaa? tjas |
7. nov 2005 18:23
Ne, ne to. Ni mi bilo jasno, kaj so bili tisti aaaaa na desni strani vseh tekstov... jih že ni več. tjas
7. nov 2005 18:26
Aja ti pa vse opaziš... še preveč? Tisti aaa-ji so bili pa test nove oglasne pasice nebotičnika, ki vas bo razveseljevala nekaj časa. Tega ne dajem pod novosti... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
7. nov 2005 18:44
tako sem slepa , pa vseeno vse vidim. Jaz nadloga tjas
9. nov 2005 13:11
Novost v zvezi z ocenjevanjem receptov: Recepte lahko številčno oceni le tisti, ki je oddal vsaj en komentar na recept. Komentarjev tudi ni mogoče več brisati, lahko jih pa spreminjate. Slednje smo uvedli zato, da ne bi nekdo napisal mnenja, oddal oceno in mnenje spet pobrisal Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
10. nov 2005 11:58
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
10. nov 2005 12:20
Juhu 2 nova smeška! Tole je blo pa res ekspres Jernej. Hvala! lp, Marija
10. nov 2005 12:24
- torta - zmešan - banana - buča - grozdje - hruška - ježek - krompir - limona - kalamar - kava - klobasa - cela klobasa - koza - vrč - voda - vino - kava - korenje - riba - ribi - prvi cocktail - drugi cocktail - sipa - ozimnica Zahvala gre predvsem Bojanu, ki jih riše. Jaz sem le delavec, ki jih montiram na stran Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
10. nov 2005 13:11
Joj Bojan.... HVALA HVALA HVALA!!!!!!! Noro dobre so te novosti! Noro dobre! Jernej - le mere okna s smeškoti boš moral na novo redefinirat, zdej grejo že pod in za okvir (vsaj meni). tjas
10. nov 2005 13:28
Pridni ste, ni kaj. Zdaj bom pa še bolj sitna,da spravim moža na proklik,da čimprej plača plus paket. l.p Vesna LebenKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nevzhajana orehova potica
Burek z lahko solato