27. okt 2005 11:37
Še diplomirala bom v računalništvu.Tjas, legenda si.( Hotela sem vnesti smeškote pa ni šlo) aplauz lp Anamarija
27. okt 2005 11:37
Še diplomirala bom v računalništvu.Tjas, legenda si.( Hotela sem vnesti smeškote pa ni šlo) aplauz lp Anamarija
27. okt 2005 11:43
heh, vidiš anamarija, svoje kuharsko znanje tle izboljšujemo, zraven se pa še kaj drugega naučimo... a je tale Kulinarika en fajn kraj! tjas
27. okt 2005 12:22
Bojan, kaj nisi dobil mojih slikic?
27. okt 2005 12:26
Dragička ničesar nisem dobil. Čakata samo dve fotki od anje (neke slaščice) sicer sem pa na tekočem s fotografijami. V čem imaš problem? Saj je Jernej sedaj lepo poštimal to internetno oddajanje fotk: le ti moraš vedno vpisati za h kateremu receptu je fotka, pa kdo jo pošilja...brez tega dvojega ne gre, kar je tudi prav, ker sicer sem pa jaz moral za podatki brskati. LP Bojan
27. okt 2005 19:48
tjas je napisal/a: |
Jep: "Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error "80040e14" You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near "asc" at line 1 /uporabniki/zabelezka-splosna.asp, line 74 " Lp, tjas |
27. okt 2005 19:49
Deluva, deluva...... tjas
28. okt 2005 22:46
Hojla! Na forumih za vsakega piše,koliko sporočil je napisal. Ali bi lahko naredili lestvico na primer desetih najbolj pridnih pošiljateljev sporočil! Lep dan vam želi Marjetka cvetka Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 29. okt 2005 09:46:39
29. okt 2005 10:48
Lahko. Samo ne bi bilo dobro izpostavljati tega, ker potem dobimo t.i. lovce na številke, kot se dogaja na drugih forumih, kjr imajo tisti, ki veliko pošiljajo status a la "stari maček" ali pa "vedež". Potem pa obiskovalci pišejo samo zato, da bodo imeli boljši rang. Nekako se mi n zdi smiselno, da izpostavljam koliko ima kdo napisanih sporočil, ker s tem le tekmovalnost povzročam. Tega pa ne želim, ne na tem področju. Važna je kvaliteta, ne kvantiteta sporočil. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
29. okt 2005 11:17
Ja,to je pa tudi res! No,dobro,pač mi je prišlo na misel,bolj iz radovednosti,kot pa kakršne koli tekmovalnosti. Lep dan vam želi Marjetka cvetka
1. nov 2005 7:50
Bojan, dobro jutro! Nekaj pogrešam med smeškoti: kavno skodelico, čajno skodelico, kozarec vode, pa morda kako hruško, grozd, banano - me, ki smo na 3MD bi lahko s tem popestrile debato, saj je to naša vsakodnevna prehrana..... A sem preveč zahtevna? Pa saj je samo predlog. Kljub žalostnemu prazniku vam želim lep dan DušankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki z omako puttanesca
Debeli špageti s poletno zelenjavo