Sesalec

moses  

član od: 29.11.2002

sporočila: 13

14. feb 2005 15:22

Žena je staknila alergijo na prah, brezo in pršice. Zdravniki priporočajo vodni sesalnik ali pa takega s hepa filtrom. Dama imamo samo gladka tla in en majhen tepih, kjer se igra otrok. In pa eno sedežno garnituro in seveda vzmetnice v posteljah. Kaj priporočate? Ima mogoče kdo izkušnje s Hylo vodnimi sesalniki? Naj bi bili v redu, čeprav vidim, da je z vsemi vodnimi precej dela. Sedaj imamo Philipsov sesalnik z navadno krtačo. V bistvu sploh ne sesa slabo. Ampak iz kakšnih vzmetnic pa res ne potegne prahu, pršic in njihovih izločkov (v nasprotju s Kirbyjem, ampak toliko denarja pa res ne dam) Primož Kastelic

vcibej  

član od: 31.1.2004

sporočila: 1264

14. feb 2005 16:03

Povedala bom svoje mnenje - vodni sesalci so mogoče malenkost učinkovitejši glede prašnih delcev, vendar je zadeva z sestavo res zamudna.........ne vem, če kdo to dela vsaki dan. Bolj smiselno se mi zdi kupit kvaliteten sesalec, ki ni kompliciran v rokovanju z njim in dnevno osnovno očistit. Popolnoma prahu ne moremo odstraniti - niti doma, niti na delavnem mestu ali na dopustu. Lumpica

daisy  

član od: 5.3.2003

sporočila: 2

16. feb 2005 17:50

tudi mene zanima kje se da izposoditi vodni sesalec. hvala za odgovore. daisy daisy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti