še vedno bi rada prodala sesalec batagel, skoraj nov,po ugodni ceni ali po dogovoru
NIA
še vedno bi rada prodala sesalec batagel, skoraj nov,po ugodni ceni ali po dogovoru
NIA
5. nov 2004 12:53
Zanima me zakaj prodajas sesalec. Kaj na njem ti ni vsec. Si ga kupila zaradi dobre reklame? Jaz sem kupila pingvina po internetu. Videla sem reklamo po TV. Prakticno naj bi ta aparat delal cudeze v praksi pa je precej dalec od resnice. Jaz sigurno ne bom vec nasedla takim prodajam. Pozdrav!
5. nov 2004 13:02
Nia kar obdrži ga - beda od bede. Moja mami ga je kupila. Že po treh dneh se je zamašil fiter - nemogoče ščistiti. Ko smo klicali so rekli, da tudi brez filtra dela, naj ga uporabljamo brez filtra. A ni ravno v tem poanta, da so ravno zaradi filtra tako doberi? Poleg tega vso to pranje posod in filtrov in menjavanj vod pa enega in drugega........... Navaden sesalec za 36.000 jurčkov. Superca Suzi Sporočilo je spremenil(a) SUZANAZ dne 05. nov 2004 13:39:31
5. nov 2004 13:54
So sesalci in so sesalci. Eni delajo na moč (glej W) , drugi s tehnološkimi rešitvami, ki nam sicer prizanesejo pri porabi elektrike ampak so ekstremno dragi (kirby, vorwerk itd) . Reklame govorijo o vodnih filtrih, hepa filtrih itd kako lahko mikronsko majcene delce zadržijo in jih na drugi strani izpuh ne spušča nazaj v prostor. Nekateri zares delujejo ampak ne izpod 1000 Ev/u/rov. Moje moške izkušnje z batagelom: moji se je zaluštal, sam ga še nisem pognal, se mi ne da kar naprej menjati suho/vodno, pa tak kanister za sabo vlečt, ni bil poceni in tako nisem pripravljen investirati v take, ki ne potrebujejo takih menjav, dotlej pa vsaka čast vsem, ki ga uporabljajo. Bojan Kokot
5. nov 2004 14:52
Ja tale Batagel je res naporen za uporabo. Sama sem pred tem, da kupim nekaj uporabnejšega, po možnosti pokončnega z globinsko krtačo, podobno vorwerku, samo, da bi bila cenejša varianta. Ali mogoče ima kdo kaj podobnega pa, da je zadovoljen z njim.
5. nov 2004 15:43
Tudi sama imam igeo -Batagel in sem kar zadovoljna z njim,le to me moti ker,je treba kable vlačit za sabo.Res pa je tudi precej težak in okoren.Prej sem imela sesalec HOWER se mi je pa za ritjo kadilo,tako ,da sploh nisem imela občutka ,da je kaj počiščeno.Igea počisti o.k samo uporabljat jo je treba. LP jesen
5. nov 2004 16:29
Bom pa še jaz napisal svoje izkušnje z Batageljevim sesalcem Idro ZIP. Bil je NESRAMNO drag, več kot 100 jurjev... Žena ga je hotela, da bo bolje sesal pasje dlake iz tepiha in Batageljeve reklame so jo prepričale... Prišel je njihov mojster in razlagal, kako je to enostavno itd... Pa sva kupila... Žal je prej odšel preden je počistil posodo. Očistiti je več dela kot posesati! Vse je treba razstaviti, potrebuješ kar moč vse vzeti narazen, pa še malo neumno je narejeno ker se svinjarija nabira za enimi režami, kar se ne da razstaviti... Skratka, umivanje vodnega sesalca je kar zamudno... Batageljeva kvaliteta pa... hvala lepa. Gumb za prižiganje je šel takoj že nekam čudno notri dokler se ni odlomil in ga je bilo treba zamenjati. Prvi mesec je šel tudi jermen za turbo globinsko krtačo, ki sa jo posebej kupila. Skratka, kvaliteta sesalca je primerljiva s tistimi, ki so v trgovinah po polovico in več manj denarja... Žice se vlečejo za teboj, kot bi bil robot, toliko jih je, tako da vodno raje sesava s cunjo, ker je preveč dela vse natikati... Če bi se ponovno odločila, bi definitivno vzela vodni sesalec, sicer pasje dlake smrdijo v navadnem in se zamaši filter in pa turbo krtačo, ker v tem je skrivnost tega, ali drgneš kot črn tepih ali pa ne... Skrivnost je v turbo krtači... Ampak vodni sesalec s turbo krtačo dobiš za manj kot 40 jurjev še danes (kupila sva pred nekaj leti). Ni treba plačati tako drago, ker njihov sesalec ni prav nič boljši, plačaš le njihove reklame, ki jih je povsod dovolj. Tako da... Batagelj, ne hvala. Vodni sesalec in turbo krtača pa obvezno, posebej če imaš žival v stanovanju... Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije PS - Pa še tole: Sesalec je sesalec, edina funkcija je, da sesa prav in nič drugega. Kos plastike in motorček. Pišejo sicer o nekih revolucijah, ampak kako lahko narediš iz sesalca revolucijo, razen če bi znal sam sesati? Za takega dam pa tudi milijon!!! Kot z brivniki... Pišejoene ful nazive, turbo, pa sensitive, pa da se prilega bradi, pa različno velike reže pa nanaša gel pa ne vem kaj... Gre za rezilo in mrežico. Še noben me ni tako fasciniral, da bi samo potegnil enkrat pa bi bil gladek. Noben...
6. nov 2004 19:56
Točno JERNEJ ,NAJ TE SAMO ŠE DOPOLNIM ,ni vreden tega denarja -skratka drag je kot žefran . POZDRAV Marta
6. nov 2004 22:03
Iz lastnih izkušenj predlagam vorwerk, mi ga uparabljamo že več kot 7 let. Poravil še ni bilo, praktičen, lahek in odišavi vso stanovanje! LP
7. nov 2004 10:56
Imam Pinkinega in se strinjam z njo - ima sicer manj delovne dobe. Vodni sesalci me pa ne prepričajo ravno zaradi vseh možnih ceremonij, ki jih moraš prej naredit......pa še prizidek rabiš, da ga pospraviš. Mojega imam za vrati in ko vidim taščo na potki imam še vedno čas za............ Važno mi je da je lahek, močan in majhen in da ga lahko uporabim takoj ko ga potrebujem, brez da bi potrebovala dopust - lahko ga postavim v vsak malo zakrit kot. Globinsko krtačo pa uporabljam itak samo ob generalcih . Lumpica
7. nov 2004 19:01
Pri nas smo kupili philipsovega vodnega z globinsko krtačo.Prvo sva morala preštudirat knjigo kako se sestavi in deluje.Za en tapison sva porabila pol dnevaSem mislila kako bom sedaj zlahkoto okna oprala ,ker je krtača zraven pa sem se pošteno uštela so bile bolj flekasta kot pred pranjem.Nekaj časa smo ga prenašali po stanovanju zdaj sameva v garaži ,jaz pa sem si privoščila Bošovega najmanjšega ki ga lahko primeš v roke in stanovanje je posesano en dva tri.Na napakah se učimo. lepo se imejte gogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem