28. sep 2004 14:24
Teichy,
Meni je omenjena knjiga pred letom dni korenito spremenila življenje - na boljše, da se razumemo. Vendar sem spremembe v svoj način življenja uvajala počasi - začela sem s sadnim zajtrkom oz. dopoldnevom, počasi uvajala ločevanje OH in B pri ostalih obrokih, se potrudila s telovadbo itd. No, rezultat je bil v pol leta 7 kg minusa, prej hudo boleče menstruacije pa so postajale vse manj boleče, pa tudi skrajšale so se, sedaj se bolečin skorajda več ne spomnim. V nasprotju z Loni pri meni ni bilo nobene utrujenosti, ravno nasprotno, spomladi sem kar pokala od energije, pa prehlada tudi še nisem imela v tem letu, res pa je da pojem veliko sadja, kar sigurno ugodno vpliva na organizem. Po veliki noči sem se lotila še 3MD in uspelo mi je oklestiti še dobrih 10 kg, sedaj pa se trudim izborjeno težo obdržati - je kar težko - vseskozi niha, ampak vem, kaj moram narediti, če se preveč pregrešim.
Strinjam se z Loni, ni vse za vsakogar, mene je že knjiga navdušila, pa tudi izkušnje forumovcev so mi pomagale k odločitvi za ta način prehranjevanja. Kot je napisal že nekdo pred mano - ne verjemi nikomur, poskusi sama - začni z majhnimi spremembami za nekaj dni, tednov, pa boš videla, kako vse skupaj vpliva nate. Odločitev je v tvojih rokah. Držim pesti!
Encijan