21. jan 2008 21:27
Ann,hvala za podporo.
Vsekakor je pri nama dobro to,ker sva šla v to skupaj in dajeva drug drugemu podporo.
Moža je 2o let zeblo v noge,ko se je legel v posteljo,pa je bila zima ali poletje.Ni pomagalo ne to,da sem se jaz stiskala k njemu,ne grelna blazina,ne volnene nogavice,ne krema za boljšo prekrvavitev.Nič.V knjigi piše s katero hrano si je pridelal to težavo.Tudi njegov oče je imel te težave.Oba sta imela enake prehranjevalne navade,ne pa dedno bolezen.Po enem tednu najinega novega načina življenja so te težave izginile.Krive so žitarice.
Tudi kronično vnetje se izboljšuje.Tudi njegov oče je imel te težave.Krivo je mleko.
Jaz sem bila vsa napihnjena,zaotekle roke,noge,vrat...ne moreš verjet kako se je to popravilo.Lastje se že manj mastijo.In še bi lahko naštevala.
Vem da težave niso nastale čez noč in čez noč tudi ne bodo izginile.
Nastja.Če delaš kompromis pri hrani,delaš kompromis tudi pri zdravju.
Če boš jedla sočno sadje(ananas,jabolka,hruške,citrusi) le dopolodan do kosila(dopoldan se telo čisti),boš že nekaj naredila zase in dala orgunazmu čas,da vsaj malo pospravi -oprosite izrazu-kanalizacijo.
Mož je "nahecal" svojo mamo,da je do kosila le sadje.Njeni izpuščaji na obrazu so neprimerno boljši.
Dalj časa ko si na 100% naravni prehrani,vedno težja je pot nazaj.Dobila sva orehe,ki so bili preveč posušeni,po okusu kot pečeni ,oziroma praženi.Okus je bil odličen,vendar so se nadaljevale prebavne težave.Napihnjen želodec,trebuh,driska,vetrovi...Ko je užil normalno posušene orehe(na zraku),teh težav ni bilo.Zato kompromisi pri prehrani vodijo v kompromisne bolezni.
Praktik& svetovalec naravnega zdravja Alois Kolar,živi ta način življenja že 14 let.Bila sem na njegovem predavanju.Kaj več lahko preberete na prej omenjeni spletni strani.
lep sadni pozdrav
Vesna Leben