24. okt 2009 17:31
gogad: ti, umetnica, ti, pri meni je tako, kot sem zapisal ( no, tisto kavo tudi jaz kuham vsak dan, pa nekak gre, čeprav je na plinu " bolj okusna").
No, brez heca, jaz pa imam indukcijski kuhalnik ( na pultu, uporabljam ga vsak dan, no tukaj je ena slika tega http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1874 peta in šesta slika ), levo je videti ( kolikor je videti ) steklokeramični štedilnik ). Ta moj kuhalnik ima dve nastavitvi temperatura ali moč in vsaka ima 10 stopenj, morda ( enkrat je nekdo to omenil ) je na štedilniku več stopenj.
Pri meni je tako, kot sem zapisal. Tisto za čebulo, se mi je naredilo včeraj, sem je hotel " čist podušit ", tebi pa tisto za puding preprosto ne verjamem: puding se prime za dno in pika, pa če še tako stojiš zraven in mešaš, saj ni da je zažgan, prime se dna in, če ga hočeš uporabit za torto, moreš na koncu pazit, da ne postrgaš dna. Problem so vsa praženja, jaz imam zelo rad pražena jetrca, ledvičke, ribe ( ma jaz imam vse rad***** evo sem hotel pritisnit hudička, pa sem pomotoma pritisnil pošlji *****),se pravi vse tisto kaj pražiš na olju, ker v tem primeru je prevajanje toplote z dna preslabo in se olje pregreje.
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 24.okt 2009 17:35