24. feb 2005 14:20
vipercat, jaz pa sem kr sama nase malo ponosna. mož bo pa tu. kak znam bit šparavna:))) sem šla v ero po pico, kr ni blo kandidatke v službi, da bi si jo delile na pol in ji odstopim vse tiste sirčke in klobasice . pa imajo toplo pečeno mini pico (mini....fi 20 cm) po 149.oo SIT komedija je ta, da nič ni blo treba dol jemat. obložena s paradižnikovo omako, gobicami in začimbami..se sploh ne opazi da kaj manjka. res okusno. zraven sem pojedla malo zeljne solate (hm, sem ga usekala- saj je sveže zelje nevtralno, ne?) . in ker sem bila tako varčna, sem si en tiramisu za zvečer kupila čeprav je ravno vzrok včerajšnje pregrešne večerje bilo pecivo za danes... me čaka cel pekač.... upam, da ga bo kdo sčistil do takrat. darchy... hmmmm ....nevtralna živila.. " mleko in mlečni izdelki polnomastno mleko, kobilje, ovčje, kozje mleko, kondenzirano mleko (vse polnomastno in neoslajeno), sladka smetana in vsi kisani mlečni izdelki, npr. creme fraiche, jogurt, kefir, kisla smetana, kislo mleko, pinjenec, skuta" a niso to v glavnem beljakovine? no, pa sem dobila 30 minutne vaje pialtes. tiina si me čisto navdušila, najbrž res laže zjutraj potelovadit. bomo poskusli!¨pol ure radio poslušat al pa telovadit..ob 5.45 ...ni lih razlike kaj? lp vsem tabina