24. feb 2005 8:35
dobro jutro! če bi bila noj, bi zdaj glavo krepko v pesek potisnila.... hmm, pa saj je 30 cm snega..mogoče pa...eh se raje kr pokorim. grešila sem. zelo. prvo sem entuzijazem trosila vsem ,ki so me sploh hotli poslušat. pa kako se mi nič ne lušta, kako ni težko, kako sem polna energije.... no, pa sem pridno jedla šele ob 18h zelenjavno juho. prej nisem bila lačna, pa sem raje 2 obroka sadja v celem dnevu. potem je tašča prinesla sveže pečene krofe. sem rekla možu in otrokoma, naj jih pojejo čimprej . pa je vseeno 1 ostal. sem prosla, naj še pojejo tega. pa so rekli, da ne morejo sem rekla, ga bom pa jaz... pa je mož rekel, saj en smeš. to je sama maščoba. ja maščoba je nevtralna, krof je moka, danes je škrobni dan, marmelado sem odstranila,.. pa se mi je zdelo, da imam to še v dobrem. niti nisem imela kaj veliko slabe vesti . potem pa sem si šla pipravljat pecivo za danes. pa je taaaak lepo dišalo, pa nov recept; ... sem hotla samo probat, kakšno je, ....pa sem ..večkrat probala in pojedla celo vrsto sslaba vest me je dobila šele danes zjutraj. sem za kazen že ob 5.30 sneg kidala.... sicer pa..a ste že kaj razčlenile glede kisle smetane? jaz sme gledla glede sestave - SPAROV oz TUŠev mileram je približno 50% beljakovin 50% OH...ampak..je pa smetana za kuhanje (dukatovo) - maščoba+ škrob. jap, tako piše! hvala za vse nasvete. pa dajte me malo skregat, da se spravim k sebi, no! vipercat, kaj jemo danes"???? OH dan! tabina