20. feb 2005 1:40
Sem ravnokar zaključila z likanjem in sem se odločila, da preden se končno spokam spat, pogledam še kaj ste napisale. Kokos, hvala za tolažbo. Tudi sama sem pol razmišljala, da je bolje da sem pojedla dvojno sladico, kot pa da bi navalila na hrano ki paše v drugo skupino. Je pa tudi res, da je na ta večer dejansko vse dovoljeno, saj ima tudi sladica iz vsake skupine nekaj. Jutri pa velik sadja, da spravim kalorije ven iz telesa in da bom v torek nasmejana ko se ponovno vagam. Marina5, vidim da tudi tebi današnji dan ni šel ravno po planih. Je res zanimivo, tako težko čakamo to sladico vsake 4 dni in potem ta večerja ne izpolni pričakovanj. Jaz sem zelo sladkosneda in sem pred dieto imela vsak dan kakšen priboljšek, če ni bilo drugega je bil pa sladoled vedno v skrinji. In potem se sprašujem, kako mi je uspelo nabrat toliko kg viška! Brittney, mislim da ni nič narobe če namesto sladice poješ malo pice od kosila. Ti bo še katera povedala svoje mnenje, ker jaz nisem čisto prepričana. Nalin, ti pa nam kar poročaj o tvojem veselju, da se me ne bomo preveč zamorile z našimi kilogrami. Je fino brat take novice, saj se tako spominjam svoje nosečnosti in predvsem začetne zbeganosti. Sreče nikoli ni preveč. No, sedaj pa grem v mižule. tejčica