21. feb 2005 13:19
barbolinka, kak pa zgleda ta linea snella? Ja, celjska voda je res sam klor, imam pa srečo, mi imamo vodo v službi, plastenk lahko vzameš, kolikor jih hočeš. Kar se pa tiče gibanja, ko sem nazadnje hujšala, to je bilo lani poleti, sem, kot sedaj, morala shujšati 7-8 kg, res sem bila strogo dosledna, a zaradi malo gibanja ni šlo v enem mesecu dol več kot 4,5 kg, zato tokrat, sedaj je za mano 4 dan, moram več narediti za to.
Poleg tega pa delam do pol štirih, imamo pa v službi to super rešeno. Ob pol dvanajstih je topla malica, ampak to je bolj kosilo, z dvema menijema in vsak dan je kaj, da lahko ješ, potem pa zvečer še kaj malega in sploh ni treba kuhati doma. Mali je v varstvu, tako da skupaj le še večerjava in je manj skušnjav. Seveda bo drugače, ko pride fant nazaj, ker on pa poje vola in pol in mu ni dovolj malica oziroma kosilo v službi (delava skupaj), ampak je treba, ko prideva domov, kar pridno vzeti kuhalnico v roke in narediti še eno orng kosilo. To pa me ponavadi zapelje , ko gledam, kako veselo on mlaska in tega se moram odvaditi.
MOj dragi pride zdaj v četrtek po 5 tednih domov iz misije in vem, da zdaj še ne bo kakih resnih rezultatov, razen, da trebušček ni tako napihnjen, ko pa bo prišel konec marca, bo pa menda že kaj za pokazat.
Tejčica, pomaga samo počivanje, ker če boš veliko okoli hodila, se ti bo naredilo, kot meni, po treh dneh je bilo malo bolje in sem začela skakati okoli, potem pa sem fasala še prehlad.
brittney